Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgfnhghjmyu

Przerywaniec,wpadka!!!!

Polecane posty

Gość bgfnhghjmyu

Kobietki, która z Was zliczyła wpadkę stosując tą pseudo metode?? Ja stosuje ja od kilku miesięcy, partner czasami wyjmuje penisa w ost. momencie, a mimo tego rodzicami nie jesteśmy.Oczywiście liczymy się z taką ewentualnością, ne byłaby to dla nas zadna tragedia ;)

Gość hjhky
hej kobietki zadna sie nie wypowie??

Gość ikjl;;.
mam 2 dzieci z tego przerywańca, 20 i 16 lat...4 lata sie udawało pomiędzy ciążami..

Co chcesz ,zeby ci napisac..to zadna metoda zabezpieczania i tyle.Nie ma odpowiedzi widocznie sa tu dojrzale i odpowiedzialne osoby,ktore zabezpieczaja sie nie pseudo zabezpieczeniami.

wiesz to jest na zasadzie loterii jednym się udaje stosować taką metodę długie lata i nie wpadną a inni po kilku razach albo nawet po jednym wszytko zależy od cyklu w jakim się znajduje w danym dniu kobieta ale też i od płodności obu stron ryzyko zawsze jest i nie ma co tutaj debatować ani polecać komukolwiek tej metody no chyba że komuś nie zależy i jak wpadnie tragedii i tak wielkiej nie będzie

stosunek przerywany to zadna metoda anty , raz sie uda innym razem nie :)

Gość rhrth
Kilka lat stosowaliśmy tę metodę. Potem zaplanowaliśmy dziecko i przy piewszym stosuku zaszłam w ciążę. Teraz, po urodzeniu przeze mnie dziecka, wróciliśmy do tej meody.

Ja uważam, że ta metoda jest dobra dla ludzi, którzy mogą już mieć dziecko, ale nie chcą się specjalnie starać o nie. To nie jest metoda anty, tylko zmniejszanie prawdopodobieństwa na ciążę. My wybraliśmy tą metodę, gdy byliśmy gotowi na dziecko, ale równie dobrze mogło go jeszcze nie być z rok lub 2. Przerywany był w dni płodne, a w niepłodne na całość. Prawie rok się sprawdzało. A potem w 9.d.c. powiedziałam, że nie jestem pewna, ale raczej trzeba wyjąć, a on, że nie chce, że ryzykujemy. No i strzał w 10 :)