Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka_89

chyba zbyt wiele wymagam

Polecane posty

Czytam kafeterie od jakiegoś czasu. Wkońcu zebrałam się zeby napisać co mnie gryzie i zobaczyć co Wy na to .. Mam kochającego chłopaka, mieszka 10 km ode mnie... Przed chwilą wróciłam z kina z koleżanka (byłam na zaćmieniu) i tak mnie romantyczny nastrój złapał, ze chciałąm się poświęcić i pojechać do niego na rowerze (auto mi siostra zabrała) a on mi wyjezdza ze siedzi z kolegami i mam nie przyjezdzac.. zaczał się z nimi widywać jak jednego z nich dziewczyna wyjechałą do niemiec do pracy... widzimy sie praktycznie codziennie, wiec przyzwyczaiłam sie do jego obecnosci wieczorami przy mnie.. a jak on idzie z kolegami to sie wkurwiam, jestem cholerną egoistką, ale co ja na to poradze jak w domu nie umiem wysiedziec... matka mnie wkuriwa (jest alkoholiczką, i jak trzezwieje czy nawet jak pije to ja jestem ta najgorsza, bo sie czepiam o to i jej badz co badz dogryzam, ublizam - nie jest mi z tym dobrze, ale jak kazde DDA nie potrafie pochamowac swoich emocji, reaguje płaczem, inna sprawa jest z siostra, z ktora dziele pokoj, ona jest nocnym markiemi i siedzi do pozna przy komputerze i trxzaska w klawiature, ja natomiast chciałabym isc spac, alemi to przeszkadza, zreszta mamy rozne poglady na świat, ona es jeszcze gorsza egoistką ode mnie, nie potrafimy sie wogole dogadac, bo ona jest zadufanym w sobie narcyzem, a ja taka szarą myszką) CHciałabym sie zmienić ale nie umie, i nie wiem czy zmiana miałąby jaki kolwiek sens...

Gość NianiaNiunia
Wyprowadz sie.

zaciśnij zęby i skończ studia. koszmarek się skończy. a co do faceta, to ludu... nie bądź bluszczem!

Gość NianiaNiunia
Polecam wyjazd jako au pair do innego kraju, czyli jako opiekunka do dzieci. Jedzenie, przelot i mieszkanie masz zapewnione. Sama tak zrobilam, bo mialam dosyc zycia w jednym pokoju z chrapiacym bratem.

Gość michass
studentka89-podaj gg pogadamy

Gość NianiaNiunia
Nie przesadzaj, ja nie znalam jezyka, tylko takie sobie podstawy, ledwo zdanie potrafilam sklecic. Wylecialam do USA 6 lat temu i daje rade. :) Dostajesz kase, calkiem niezla, za nic nie placisz, a odetchniesz od tego smrodu zyciowego. Ja rzucilam studia wlasnie po to, zeby jechac do USA. Moze tobie taka przerwa tez sie przyda? Jak cos, to napisz w tym temacie, pomoge.

przestań sobie wmawiać słomiany zapał i weź się do roboty trochę a nie tylko o facecie rozmyślasz, ;)

A po kiego grzyba nam wyjaśnienie, że autu Ci siostra zabrała? Wstydzisz się jezdy na rowerze :x?