Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

huehue88

Samotność

Polecane posty

Gość chetnie was wezme
hue hue, ciekawe czy nadal bedziesz taka happy jak cie zapne w dupala :P

Gość chetnie was wezme
na maila mam cie zapiac ?? czy co ?? a jak to sie robi ??

Autorko bardzo się cieszę ze jesteś samotna, przynajmniej nie skrzywdzisz żadnego faceta. Przynajmniej jakiemuś jednemu mężczyźnie się uda i kobieta nie zniszczy mu życia. Życzę ci żebyś do końca życia była sama, masz to na co zasługujesz

Gość ciekawski fajny koles
hahaha nasz stary homo sie odezwal jak zawsze w takich tematach dominiku to sie leczy naprawde

Nie rozumiem, czemu ludzi to spotyka w ogóle. Każdy zasługuje na uczucie, nie ma lepszych czy gorszych, chyba że jest się złym człowiekiem.. ale normalnych ludzi, co nie wadzą nikomu - czemu?

Samotnośc nikogo nie spotyka ;) to pustka wielka i tyle nie ma kogo kochać i jesteśmy samiuścy... trzeba robic swoje poprostu żyć i czekac cierpliwie ale i tak po drodze można się załamać i zwątpić wiele razy że akurat spotka to nas. Samotnośc to nie kara heh. Tylko stan bazuczuciowy... a my tak bardzo pragniemy kogos kochać... Aż w końcu znajdzie sie taka osoba :) na miłość warto czekać

Pocieszające co mówisz. Dziękuje :) Chciałabym żeby więcej ludzi się wypowiedziało.:)

o tak boli moje wnętrze, Ból rozchodzi się wszędzie, Ciężar ten dźwigam w sobie, To moje życie na co dzień, Wbity kolec w najczulsze miejsce, W moje małe pęknięte serce, Samotność zawsze tak blisko, Gdy zraniony upadam nisko, Marzę o wolności, chcę to mieć, Pragnę zasnąć i ból ten zapomnieć.

Jeszcze ciekawość mnie dopadła, czemu tak mnie to dobija wieczorami :|..? Jakieś sa przeklęte chyba, nie wiem..

Gość samotnośc można polubić
ale do seksu ktoś jest potrzebny choćby nie zobowiązująco