Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghsfhryhy

CO DO WZROSTU KOBIET .W 100 %PRAWDą jest to że wysokie są zgrabniejsze

Polecane posty

Gość ghsfhryhy

Wysokie kobiety są zgrabniejsze , mają ładniejsze figury przecież to oczywiste i nie macie co się ze mną spierać .... dlaczego? -wysokie kobiety są modelkami a projektanci chcą sprzedać swoje ubrania jasne że nie strzelają sobie samobójów i nie pokazują swoich ciuchów na kimś mało zgrabnym .. --ja np od zawsze niski wzrost traktuje jako wadę jak widzę taką malutką z ładną twarzą to i tak myślę że przez to jest mało atrakcyjna --najczęściej niskie nie wyróżniają się z tłumu --nie prawdą jest ze kobieta wysoka ma zawsze duże stopy kto to w ogóle wymyślił ?? --muszą się męczyć wiecznie na wysokich obcasach bo bez nich to już w ogóle :o --np. na plaży już taka malutka nie założy szpilek :P --CI NAJPRZYSTOJNIEJSI wysocy faceci głupio z niska wyglądają MOIM ZDANIEM NAJLEPSZY WZROST TO TEN Z PRZEDZIAŁU 168 DO 174 :) dla kobiety a 180-190 dla faceta :)

Gość werooooona
i co w zwiazku z tym? jestem wysoka ale brzydka :D

Gość ghsfhryhy
a wy co o tym myślicie ???

i 168 cm to jest wysoka? 'nie prawdą jest ze kobieta wysoka ma zawsze duże stopy kto to w ogóle wymyślił' zupełnie nie wiem, wszystkie moje niskie koleżanki mają 41, a wysokie 36 :D

Gość ghsfhryhy
chodziło mi tylko o figurę ze są zgrabniejsze nie napisałam nigdzie że ładniejsze :p

Gość werooooona
spoko :) nie no ale ogolnie, napewno sie lepiej prezentuje niz moje nizsze koleżanki :D musze sobie troche powlewac :)

Gość ghsfhryhy
hmm ja tam mam koleżanki które mają po 160 i stopę 40 a te wyższe takie nr. 38 :)

ja mam 165 i uwierz mi mało jest dziewczyn zgrabniejszych ode mnie choć nigdy nie stosowałam żadnej diety :)

Gość werooooona
ja mam 175 wzrostu, i stope 39, wiec chyba nie najgorzej? :P

Gość koffaaanaaaa
ja mam 170 i rozmiar buta 38 .. :P

Prawie 189 , stopa 40. Chyba nad wyraz dobzre ze mna jest.

Co za farmazony...wysoka zawsze zgrabna, a niska nie? :D Są jakieś badania, które to stwierdziły czy oceniłaś na podstawie swoich koleżanek? Poza tym mam 169cmi nie uważam się za szczególnie wysoką kobietę, pisałaś o modelkach- więc daj mi przykład naprawdę znanej modelki, która ma poniżej 170cm. I tak zaniżyłam ;p A tak w ogóle, jesteś strasznie wysoka i leczysz kompleksy? Bo nie wiem, jaki miałaś cel, w związku z założeniem tego tematu.

no coz wysoka nie jestem ale na pewno zgrabna ,na powodzenie nie narzekam,stopa 36 a szpilki kocham

mój rozmiar buta to 38, a wzrost mojego męża 189. może dla niektórych wyglądać to głupio, ale mi pasuje :) poza tym nie noszę szpilek bo nie lubię, a jakbym się z tłumu nie wyróżniała to by faceci na mnie nie spoglądali tak jak spoglądają :P

Gość ghsfhryhy
ambrama-- ok ale na pewno jakbyś miała około 170 wyglądałabyś lepiej :) (zresztą nie jesteś aż taka bardzo niska ) a wiele takich wysokich lasek nie zna swojego potencjału i np. są grube a jakby je odchudzić miałyby super figurki :)

Gość ghsfhryhy
no jasne że nie wszystkie kobiety wysokie są zgrabne ale jeśli postawimy koło siebie kobietę z super figurą ale niską a kobietę z super figurą wysoką zawsze lepiej będzie się prezentować ta wysoka ....

ghsfhryhy- Owszem, jeśli ktoś lubi wysokie kobiety. Wszystko jest rzeczą gustu, niektórym się nie podobają wysokie kobiety, niezależnie od tego czy zgrabne, czy nie. To samo z niższymi. Więc proszę Cię, nie mierz jedną miarą wszystkich facetów, bo się jeszcze kiedyś zdziwisz.

może dla niektórych wyglądałabym lepiej, ale na pewno czułabym się gorzej. w pierwszej klasie podstawówki byłam najwyższa z klasy i wcale mi się to nie podobało. dzięki Bogu w końcu stanęłam na 165 i bardzo się z tego cieszę i nie chciałabym być wyższa :) poza tym mi bardziej podobają się niskie dziewczyny i pamiętam jak byłam kiedyś zazdrosna o koleżankę, która miała 156 :) zajebista laska :P

ja mam 160 wzrostu i figurę typu klepsydra. ważę 46 kg. jestem proporcjonalna a mam wysoką koleżankę i o niej nie mogę powiedzieć aby była zgrabna bo nie jest

Gość ghsfhryhy
heh no to świadczy o twojej niskiej samoocenie z podstawówki i to że nie lubisz być w centrum uwagi ...... kurde a niby dlaczego jak kobieta wygląda zgrabniej to ma się z tym gorzej czuć ???

mój mąż też kiedyś stwierdził, że spodobałam mu się poniekąd z powodu mojej postury. podobają mu się filigranowe kobiety, a ja uwielbiam mieć w ramionach konkretnego faceta a nie mizernotkę :P wszystko to rzecz gustu konkretnego człowieka, nie masy :)

Gość ghsfhryhy
nekromanta--ale mi nie chodzi o to że wszystkie wysokie są zgrabne ale o to że porównując piękną kobietę z idealną figurą niska z wysoka z piękną figurą zawsze wygra wysoka rozumiesz???

bo jak dla mnie chude jest brzydkie i sama jakbym założyła szpilki to czułabym się jak kościotrup chociaż wszędzie trąbią, że im zgrabniejsza tym lepsza. jak dla mnie to bzdura totalna. liczą się proporcje :) bez szpilek wyglądam lepiej niż w nich i żeby być seksi wcale ich nie potrzebuje choć przy wzroście moim i mojego męża bez problemu mogłabym zafundować sobie 15 cm. szpile :P

a skąd wiesz, że zawsze co? gusta są różne, jak różni są ludzie.

Heh... Wysokie to często szkapowate babochłopy z garbem, więc czym tu się podniecać? Maue jest piękne :classic_cool:

w tym przypadku zapewniam Cię, że według mnie i mojego męża lepsza byłaby ta niższa :) no chyba, że miałaby jedna 150 a druga 165 w szpilkach :P

Gość kurduplata
no i co w zwiazku z tym?czy inteligentna osoba,ktora zalozyla ten temat orientuje sie ze wzrost jest niestety niezalezny od nikogo i nie da rady go zmienic jak nadwage lub fryzure?rownie dobrze mozna dyskutowac o tym kto lubi kolor bialy a kto niebieski