Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghsfhryhy

CO DO WZROSTU KOBIET .W 100 %PRAWDą jest to że wysokie są zgrabniejsze

Polecane posty

najlepiej jest uogólniać, szufladkować i mierzyć jedną miarą... nie to piękne co piękne, ale to co się komu podoba. i po zatym liczą się proporcje ciała! mi z reguły podobają się wysokie kobiety, ale bardzo często się zdarza, że mała, filigranowa kobietka porusza się jak prawdziwa kotka i jest nieziemsko zgrabna! więc nie wrzucajmy do jednego wora.....

Gość michelleeeeeeeeeee
ja mam 163 i dla mnie to mało, chciałabym być wyższa... ale jednak wolałabym mieć ładną twarz i mieć te 160 niż być taka średnia i mieć 170 :D jednak o atrakcyjności bardziej decyduje twarz niż wzrost i ogólna zgrabność sylwetki, wystarczy, że są one w normie :)

Gość Lissaa Nilsson
Ja mam 176 cm, chodzę wyprostowana jak świeca i żaden kurdupel nie zrozumie co czuję patrząc na nich z góry. Lubię byc wysoka, kocham to. Nigdy w życiu nie chciałabym byc niska, bo nie mogłabym pracowac jako modelka. Niskie= brzydkie. Dlatego uwielbiam Skandynawów, bo są wysocy, higieniczni i zgrabni, tak samo kobiety. Cudowne i zimne...

mam 178 cm i za ŻADNE!!!!!!!! skarby nie chciałabym być niższa kocham swój wzrost na figurę nie narzekam i uważam że tylko wysokie - dla mnie powyżej 174 są laskami reszcie- bez urazy zawsze czegoś brakuje wzrost - ważna sprawa choć piękne twarze mają często niskie kobiety kwestia gustu dla każdego