Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaaa ;(

Przespalam sie z chlopakiem matki!!!

Polecane posty

Gość zrozpaczonaaaa ;(

Ok. 2 godziny temu przespalam sie z wlasnym ojczymym. Mam 19 lat, moja mama 41 a jej chlopak 29... ;( Mama wyjechala w sprawach sluzbowych, rano wraca.. Tak bardzo mi wstyd, czuje sie brudna i mam wyrzuty sumienia. Od kiedy sie u nas pojawil zerkal na mnie, bardzo mi sie podoba, myslalam o nim kazda noc od kiedy go poznalam ;(;(;(. CO mam teraz zrobic, powiedziec mamie??? Mam ochote uciec z domu ;(;(

Gość na prawdę to zrobiłaś?
Czy to jakiś głupi żart?

Gość zrozpaczonaaaa ;(
Wiem ze to brzmi glupio i jak z telenoweli ale mi sie przytrafilo.. Wiem ze on mieszka z nami tylko dlatego, ze mamy pieniadze, ale jest naprawde nieziemsko przystojny, jestem w 100% zakochana, a teraz czuje sie podle :( :( :(

Gość zrozpaczonaaaa ;(
Najlepiej wysmiac. Naprawde nie wiedzialam co robie, poszlam do niego, lezal w sypialni i zapytalam czy idzie ogladac film. Powiedzial zebym usiadla na lozku, poczulam motylki. Przyciagnal do siebie delikatnie i pocalowal. Bylo wspaniale, to byl moj pierwszy raz. Boze jestem zrozpaczona....................

Gość LILIANAAA
Matko ale Ci współczuję, zrobiłaś straszne świństwo ale nie mi Cię oceniać. Masz jakiś sensowny pomysł na wyjaśnienie tej sytuacji itd?

Gość zrozpaczonaaaa ;(
Chyba powiem matce jak tylko wroci. Cala sie trzese, on wyszedl z domu, nawet nie mam z kim pogadac. Czuje sie wstretnie.

Gość LILIANAAA
A długo ten facet spotyka się z twoją matką?

Gość LILIANAAA
swoją drogą niezły z niego kutas, no ale czego spodziewać się po utrzymanku

Gość zrozpaczonaaaa ;(
Przyszedl kiedy skonczylam 18 lat, czyli jest z nami 7 miesiac. Nie obwiniam juz jego tylko siebie bardziej :(

Gość facet twojej mamy
jezdem wróciłem

Gość LILIANAAA
tak to nie myśl bo oboje jesteście winni w równym stopniu, tobie będzie gorzej bo zrobiłaś świństwo swojej mamie Znałam podobną sytuację. Moja koleżanka wyjechała ze swoją mamą i swoim chłopakiem na działkę. Wszyscy dużo popili i ona źle się poczuła więc poszła spać. Wtedy jej chłopak i jej matka zaczęli uprawiać seks. Wiem to od swojego męża który nota bene jest kolegą tego chłopaka i ten chłoptaś wszystkim się pochwalił. Ona chyba do tej pory nic nie wiem ale ja nie maiłam prawa mieszać się w sprawy rodzinne. jak to się skończyło nie mam pojęcia

Gość zrozpaczonaaaa ;(
Uwazacie ze powinnam powiedziec mamie czy zachowac to dla siebie i cierpiec??? :( Moim zdaniem on nie kocha mojej mamy tylko jej pieniadze, nieraz mi prawil komplementy, wiem ze cos do mnie czuje...

Gość LILIANAAA
zachować dla siebie i cierpieć, no chyba że tak się kochacie z tym utrzymankiem że chcecie stworzyć jedną wielką rodzinę bazującą na nieszczęściu Twojej mamy

Gość facet twojej mamy
wypierdol dzida jebanego z chaty a nie że dosyć że go utrzymujecie to jeszcze ma darmowe ruchańsko. ale twoja mamusia też nie lepsza bo ten wiek a jakiś frajerów do chaty na bzykanie sprowadza.

Gość zrozpaczonaaaa ;(
Ona go tez nie kocha, jestem tego pewna. Ona jest typem zadbanej 40-stki a on 30-letniego przystojniaka, nawet znajomi rodziny smieja sie ze wygladaja razem jak Madonna i jej chlopak :(

hehe dobre pamietaj co w rodzinie to nie zginie aha a dobrze Ci chociaz bylo ?? (bo to wazne pytanie)

Tak tak, powiedz mamie- może jakiś trójkącik wszyscy razem zmontujecie...

Nie ma to jak utrzymanek. Gorzej, jak znajdziesz kobiete, pomieszkujesz u niej, ona straci nagle prace, nie potrafi nic na dana chwile znalesc a ty utrzymujesz ja, jej mieszkanie i wszystko wkolo, plus siebie :/

Gość a wlasnie
skoro dobrze Ci bylo to nie masz czego zalowac:D Gdy ja sie naczytam Waszych opowiesci to mi grzeszne mysli przychodza- tez mam ochote wskoczyc do lozka mezczyznie, ale mlodszemu :D:P

Gość zrozpaczonaaaa ;(
Dlaczego szmato, bo przespalam sie z kims kogo kocham?! Nie powiem matce, ale chyba wyjade na jakis czas do ojca, zeby to wszystko spokojnie przemyslec.

Gość juraha
a to niezła majsa. Ty jestes młoda to w głowie masz wariacje na stojąco :) hehe. wyszło jak wyszło i się ciesz z tego. :) że uprawiałaś seks z zajebistym przystojniakiem. i się nie obwiniaj za to. ( z niego też niezły kutas bo mógł się opanować a nie młodą dupeczke podrywać jak panoszy sie koło Twojej mamy) PS. Wyślij jego foto heheeh. chcę zobaczyć tego przystojniaka ;-)

Gość zrozpaczonaaaa ;(
Nie wysle zdjecia, bo i tak nie uwierzycie ze to on.

Gość stary_wyjadacz
Matce nic nie mów w żadnym wypadku. A złamasa należy wypierd* z domu. Miałaś dobry seks to Twoje. A na przyszłość uważaj...

Gość zrozpaczonaaaa ;(
On znowu przed chwilką przyszedł do mojego pokoju i zaczął mnie łaskotać w boczki a potem w szyje i paszki ... on strasznie mnie podnieca ! co robić?

Gość stary_wyjadacz
Usiądź mu na twarzy i niech Ci zrobi dobrze.

Gość stary_wyjadacz
Niech cię porządnie wyłechce po łechtaczce ;)

Gość asdlfsdgjvlsvk
hehe, niezłe prowo:) Zresztą było juz tu kiedyś

Gość zrozpaczonaaaa ;(
dokładnie ;)