Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaaa ;(

Przespalam sie z chlopakiem matki!!!

Polecane posty

Gość NianiaNiunia
Nic nie mow, ale staraj sie go pozbyc. A jesli sie kiedys wyda, to powiedz, ze sie zbalamucil i nie wiedzialas, co robisz. A moze... powiedz mamie, ze przystawial sie do ciebie, bedzie awantura, matka wyrzuci go z domu i bedzie po klopocie. Jesli nawet powie, ze spaliscie ze soba, to go wysmiej, ze juz nie wie, co wymyslec.

Gość NianiaNiunia
Prowo? A ja sie tak wczulam i rozpisalam... Bosh :D

Gość zrozpaczonaaaa ;(
musiałam :D

Gość zrozpaczonaaaa ;(
To nie prowo, tamten to podszyw, on mnie znowu łaskocze... podnieca mnie to... co robić? jak powiem matce to mnie zabije i jego też, ależ on mnie drażni erotycznie !

Gość tokarz jan 9
zrozpaczonaaaa ;( gdzie masz największe łaskotki? a jak często golisz pachy ?

Gość zrozpaczonaaaa ;(
pachy golę co dwa trzy dni, łaskotki mam wszędzie ale szczególnie pod pachami i na stopach ;)

Gość sgfghxf
kurwa co się przejmujesz:D nie przejmuj się matką.Jest stara niech se znajdzie kogos w swoim wieku a nie marnuje młodych i przystojnych facetów :D. Jak ci się podoba to bierz go i już....

młoda jesteś, wolna, czym się przejmujesz ? Carpe diem. a matce się nie przyznaj. Ale tez nie ciąg tego z nim dłużej.

Gość zrozpaczonaaaa ;(
Problem w tym że on jest fetyszystą łaskotek i czerpie przyjemność z łaskotania mnie i mojej matki, właśnie mi wyjaśnij że ją nawet raz w nocy związał i miział piórkiem po całym ciele, nie zniosę tego dłużej !! Wolę żeby mnie tylko łaskotał i kochał ... :(

Gość Na chichoty
Bolców co łechcą laski jest pełno, poszukaj w okolicy ;)

Gość zrozpaczonaaaa ;(
Powyzej same podszywy!!! Chlopak nie wrocil na noc, matka przyjechala i pyta gdzie poszedl. Nie odbiera telefonow, mama sie martwi. Martwimy sie oboje ;(

Gość Steella
Marna prowokacja :o

Gość llila
kurwa jestes i tyle.swojej mamie zrobilas takie swinstwo.ona cie w bolach rodzila i ty sie tak skurwilas z kims kogo ona kocha,suka jestes i tyle.

Gość n.o.
wrzuc jego fotke. xD

Gość Pani dobra rada
Właśnie. Wrzuć fotkę... Czekamy wszyscy z niecierpliwością :D

Gość zrozpaczonaaaa ;(
Pojawił się za sklepem i znowu zaczął mnie łaskotać, już się nie martwię o niego gdzie jest, ale on mnie tak podnieca że zeświruję zaraz :(

Gość n.o.
to nie świruj tylko wrzuc jego fotke :)

Gość n.o.
chcemy zobaczyc jaki to on niewiemsko przystojny jest :) :D

Gość PEWNY@ONET.PL
Mimo tego, że:"Wiem ze on mieszka z nami tylko dlatego, ze mamy pieniadze". Pieprzyłaś się znim z tą świadomościa i ze świadomością tego, że robisz krzewde matce, a co więcej zakochałaś się w kimś takim. Jednego jestem pewien, nie masz prawdziwych wyrzutów sumienia i z pewnością zrobisz to z nim jeszcze nie raz a matke masz w dupie.

Gość przykro_mi
Zgadzam sie z przedmowca. Zeszmacilas sie i tyle.

Gość zrozpaczonaaaa ;(
co ja na to poradzę że łaskotanie mnie strasznie kręci .. :(

Gość zrozpaczonaaaa ;(
jego sprezysty kutas byl taki lsniacy w olejkach ze nie koglam sie powstrzymac i musialam go poujezdzac zreszta bylam dziewica , wszystcy mnie pchali w dupsko ale czekalam na ksiecia ktoremu sie pozwole ujezdzac waginalnie i to byl on MANUEL

Gość zrozpaczonaaaa ;(
musze wyjechac do ojca na kilka dni, nic mnie tak nie uspokaja jak jego bolec w mojej dupie

Gość zrozpaczonaaaa ;(
To są podszywy wyżej !! Co za jakiś niedojrzały c h u j ma zabawę :( Kiedy ja go kocham i jak on mnie zaczyna smyrać poddaję się każdemu jego dotykowi...

Gość PEWNY@ONET.PL
A lubisz być drażniona kłosem w okolicach pach? Stopy bym ci wylizał ;)

Gość fenia19
zrozpaczona jestes kurwa i tyle!!!! ok rozumiem usiadłaś na łóżku a on Cie przyciagnął do siebie ale mozna przeciez powiedzieć NIE!!! Chyba znasz takie słowo? ja tez mam 19 lat a powiem ci jedno- a to nie jest miłośc tylko głupie zauroczenie i kurestwo!! jestes najzwyklejszą szmatą... Zreszta co sie dziwic. Twoja stara trzyma jeboka żeby ja dupcył to i córka skorzysta...

Gość fenia19
ja pierdole... uurestwo się szerzy... ten swiat staje na głowie. Zeby sie dupcyć z kim popadnie... Ty dziewczyno masz rozum w majtach czy w głowie? przyjemnośc to nie wszystko. Trzeba zachować choćby odrobinę rozwagi... A potem takie kurwy jak ty płacza na cafe: jestem w ciaży, co zrobiC? ratunku... Ojej, żal mi ciebie. Masz zryta psyche i zaburzoną hierachie wartości (jeśli wogóle wiesz co to jest)

Gość fenia19
precz z kurwami!!

Gość zrozpaczonaaaa ;(
Nie będę zwracała uwagi na te chamskie i prymitywne komentarze. Ci co tak piszą widocznie mają kompleksy i gniją całymi dniami przy kmpie w nadziei że kogoś uda im się poznać, może takiego samego paszkwila jakim sama jesteś..

Gość fenia19
Mam też słabość do łaskotek :) Lubię być muskana pawim piórkiem w pachy i stopy :)