Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz bez miłości

Nie wolno wariować w miłości bo się cierpi

Polecane posty

Gość Uczuciowy Marek
@ Tomasz bez miłości,odgrzebałem ten topik, bo miałem tak samo a może i gorzej. To samo tyczy się kobiet,czy porządne kobiety są jeszcze na tym świecie?Sa takie jeszcze czy zostały same lochy? Czy już wszystkie się zmienily w wyzwolone feminy? Są takie, które pragna prawdziwej wiecznej miłości zamiast poznawania na dyskotekach ruchaczy nie dobrych chlopakow? które się szanują, swoje ciało, nie oddając się po kilku randkach? Sa jeszcze takie którym zależy żeby oddać sie tylko temu jedynemu? są takie z którymi można by przegadac całą noc snując plany o wspólnym życiu? bo jak patrzę na te współczesne nastolatki to się załamuje.zabawa i picie to wszystko co macie z życia,obserwuję dupodajstwo w klubach i odechciewa mi się wszystkiego, szkoda tylko że przez to zgorzkniały i zły, tak bardzo nieufny.

Gość do chlopa powyzej
sa..tylko musisz dluuugooo szukac :O🖐️

Gość w4er56tyujytr
Zapewniam Cię że są takie ktore pragna prawdziwej ?milośxci

Gość do marek
Każda miłość jest inna, Inaczej myślimy,czujemy.Kochać można wiele razy,ale za każdym razem inaczej, nie znaczy, że miłość szczenięca jest mniej wartościowa od miłości 30,40....latka. Jak to mówił Twardowski ,, nigdy nie wiadomo mówiąc o miłosci czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą,,

Gość \gadzams ie na 100%
o ile do każdej podchodzisz ze szczerym uczuciem. Każda jest niebywała i gorąca

Gość młośc to chyba najlepszy lek
Ja uważam, ze mimo wszystko dobrze zrobiłeś, że się otworzyłeś. Tak naprawdę co miałeś do stracenia? mogłeś tylko zyskac. Nie spróbowałbyś to byś się nie dowiedział i męczyło by Cię to, że mogło jednak coś byc

Gość tygfyhgyuijh
tez uwazam ze dobrze postapił

Gość młośc to chyba najlepszy lek
Uczuciowy marku wierz nam, że są jeszcze takie kobiety.

Gość zalamana 30tka
autorze, nie wiem ile masz lat,ale powiem ci,ze opisujac siebie opisywales mojego meza.Kiedys byl taki jak ty.Uczuciowy,romantyczny,kochajacy..Po 10latach bycia ze soba i majac cudowna corke doczekalam sie obojetnosci i braku checi,by przytulic czy pocalowac.6 lat temu przysiegal mi milosc, wsparcie na dobre i na zle,a tymczasem rani mnie i oklamuje. Nie jest ze mna szczery.mysle o samobojstwie,ale i to chyba nie robi na nim wrazenia. A jest dziecko,ktore nie chcialoby pewnie zostac bez matki..Czy warto kochac??

Gość jkigigt8
do załamanej: muszisz teraz zachować się samolubnie..rób wszystko dla siebie, zacznij bardziej dbać - wzbudz w nim zainteresowanie, nie siedz w domu i bądź na każde jesgo zawołanie.. pewnie jesteś za dobra dla niego a on tego nie docenia!!