Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marlboro18

toksyczna matka!

Polecane posty

Kiedy chodziłam do podstawówki mialam takie małe hobby- zbierałam zdjęcia róznych gwiazd z gazet. Miałam tego juz naprawde dużo... ale wiecie co zrobiła moja matka? Spalila to!! :( A powod tego byl taki ze dostalam 3 z klasowki... Dla niej 3 to juz zla ocena byla. Jak dostalam 4- to tez bylo gadanie! Boze ona była psychiczna! Jak tak mozna..nie miala prawa tego spalic to wtedy bylo dla mnie bardzo wazne...Co o tym sądzicie?

teraz juz chodzę do LIceum i nie robi takich scen z ocenami... ale i tak nie mowie jej o ocenach dowiaduje sie dopiero na wywiadowce. W gimnazjum tez sie darla, zdarzalo ze mnie bila za to... a mialam wtedy swiadectwa z czerwonym paskiem.

a mi sie wydaje, ze Twojej mamie tak robili kiedyś w domu, dlatego ona taka jest. Musisz jej o tym powiedzieć, czy było jej wtedy fajnie. Pozdrawiam i zyczę miłej mamy

nie, nie chce z nia rozmawiac na ten temat..nie chce wracacdo tego. Wiecie czemu? Bo sie wyprze, albo powie ze nie pamieta. Ale ja wszystko pamietam. Pamietam tez w 4 klasie podstawwki zabraklo mi do czerwonego paska 2 ocen, a mialam wtedy same 5 i 4, zrobila mi wtedy straszna awanture! bila mnie i wyzywala!! mialam przechlapane polowe wakacji bo caly czas wypominala mi o tym swidectwie :(

Gość a ja pamietam
ze swojego dzieciństwa,wszystkie takie upokorzenia. Dzieci mam juz dorosłe. nigdy im tego nie zrobiłam,chwaliłam za tróje,za każde świadectwo,chociaż nigdy nie było czerwonego paska. czerwony pasek - to największa głupota. Czy dzieci muszą lubić każde przedmioty i być w nich dobre? Odwrotnie - niech będą dobre w jednym przedmiocie. nigdy nie miałam problemu z ich nauką.A uczyli się przez lata chętnie sami. Dzisiaj są na stołkach,

Gość aziii
a co ona skończyła?Gdzie pracuje?

wlasnie skonczyla zawodowke tylko! i od mojego urodzenia nigdzie nie pracuje czyli juz ok. 18 lat

wlasnie skonczyla zawodowke tylko! i od mojego urodzenia nigdzie nie pracuje czyli juz ok. 18 lat

Gość plpl
Pewnie dlatego, ze ma tylko zawodowke nie chce zebys Ty byla jak ona. Za to mozesz jej podziekowac bo napewno nie jestes. Nie rozpamietuj preszlosci.

ale nie tylko chodzilo o oceny... np. w dziecinstwie mialam problemy z zasypianiem. Ona zawsze wieczorem przychodzila zobaczyc czy spie. Zawsze poznala kiedy udaje... a wtedy darla sie nie na mnie, krzyczala nawet kiedys rzucila mnie o lozko!!! :( Juz nie chodzi mi o urazy fizyczne bo ich nie bylo, ale o psychiczne... uraz zostal do dzis, ja caly czas PAMIETAM. Tylko dlaczego ona to robila? Przeciez ja nie robilam nic zlego :(

Chociazby o Twoje wczorajsze pierdolenie, ze kobieta bez makijazu wyglada obrzydliwie oraz obrażanie owych kobiet Nie chce mi sie wiecej wymieniac, ale baniemasz zryta mega.

Dzieki :P ale to nie ja to pisalam, moj brat wczoraj korzystał z kompa i widział, ze ostatnio przesiaduje na kafe i to on pisał

Nie zmienie stopki bo mi sie podoba!!! Jak nie wierzysz to kit z Toba... chuj mnie obchodzi co sobie myslisz o mnie kafeteryjna dupodajo

Mozliwe, mozliwe i Ty jestes tego najlepszym przykladem. Wczoraj jebalaś sie na cafe z jakims dj, poza tym masz juz tu wyrobiona opinie.

Gość alltheway
Twoja mama ma przerośniete ambicje. Nie spelniła swoich,wiec oczekuje,że Ty je spełnisz. To taki mechanizm. Moja mama była i jest taka sama. Zawsze mialam dobre oceny,ale mialam problemy z matematyka. Kiedyś dostałam 5- z klasówki i przybiegłam uradowana do domu chcąc się Jej pochwalić. A ona powiedziala mi: " 5-? a dlaczego nie 5?" I tak caly czas. Nigdy mnie nie chwalila,nie motywowala,nawet jak bylo dobrze,to byla niezadowolona,bo zawsze moze byc lepiej. Za to podkreslala wszelkie moje porazki. Nauczylam się nie przejmowac tym tak bardzo i Tobie tez to radzę, to Twoje zycie wiec zdaj sie sama na siebie.

Haha, widze, ze traktujesz kafe nad wyraz poważnie, a skoro tak - życze Ci, żeby stara nastepnym razem spalila Ci morde, a nie zdjecia. :classic_cool:

Nie traktuje tego powaznie, ale z twoich dennych wypowiedzi mozna wywnioskować jaka jesteś... przesiadujesz tu cale dnie i pierdolisz, ze glowa boli. Pewnie dla Ciebie nie istnieje realny świat i problemy. Twoje zycie to te pieprzone forum, na ktorym pokazujesz swoją prozajebistość. Nizej niz dno...

Hahah, i kto tu jest zalosny. Ty piszesz o swojej patologicznej rodzince na durnowatym forum i szukasz porady - a wiec nie masz w zyciu realnym sie do kogo zwrocic. I chuj Ci do tego ile siedze przy komputerze, moge nawet przy nim kurwa spac, gówniaro. ;)

Czasem najlepiej zwrocić się do obecgo o poradę... ale co ty o tym mozesz wiedziec, dla ciebie najgorszy problem jest wtedy kiedy internet nie działa lub prąd wyłacza. Dla mnie to mozesz se spac, ruchac sie z tym kompem moze szybciej splesniejesz