Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 26

O czym rozmawiacie na randkach? My o niczym i o pogodzie...

Polecane posty

Kiedyś byłem bardziej zakompleksiony ale w sumie nadal jestem, tylko trochę mniej. Jak kiedyś spotykałem się z dziewczynami to...prędzej czy później mówiłem im np, że nigdy nie miałem dziewczyny. One o dziwo nawet się tym zwykle nie zniechęcały ale ja czułem się beznadziejnie i postanowiłem tak w przyszłości nie robić. Kiedy teraz spotykam się z jakąś dziewczyną to rozmawiam o różnych rzeczach, czasem mówię co myślę na jakiś temat, czasem coś o sobie ale coś neutralnego albo dobrego. Nie wspominam, że nigdy nie miałem dziewczyny. Hmm ale czuję, że tak się kontrolując w tym co mówię, jakby zawężam pole tematów do rozmowy. Mam wrażenie, że rozmawiamy tak.. jakoś zbyt ostrożnie, ogólnikowo, o przysłowiowej pogodzie. Mam wrażenie, że przez to się nie poznajemy a poza tym, że nasze spotkania są nudne. Ale może się mylę? Może lepiej, że tak robię i mógłbym zepsuć dobre wrażenie, gdybym powiedział o mojej przeszłości, tzn o braku przeszłości:) Ile mówicie o sobie na randkach, jak szczerze, na jakie tematy rozmawiacie?

dla mnie szczegółowe zdawanie życiorysu z dotychczasowego życia może przynieść więcej szkody niż pożytku. Żyj na bieżąco, zainteresuj ją swoimi pasjami, dowiedz się co ją pasjonuje, co was łączy a czym mozecie się zainteresować dzieląc swoje zainteresowania, a nie gadanie o przeszłości. Na to będzie czas jak staniecie się dziadkami. Wtedy czas na wspominki :)

Chyba masz rację:) W takim razie zastanawiam się tylko jak uatrakcyjnić nasze randki:) Ona mówi, że jej się podoba:) Rozmawiamy, spacerujemy, chodzimy do kawiarni. Ale mi się wydaje, że nie dość atrakcyjne, że ona może się znudzić. Chciałbym wymyślić coś oryginalnego:) Zabrać ją może w jakieś miejsce z pięknym romantycznym widokiem? Może dać jej jakiś upominek?

Gość suziee
Jak mówi, że jej się podoba, to pewnie tak jest :) Też rozmawiam z chłopakiem o takich pierdołach, albo o jakichś strasznie dziwnych rzeczach i wcale mi nie przeszkadza brak poruszania poważnych czy trudnych tematów. I zdecydowanie lubię słuchać jak on opowiada o sobie, w ogóle wolę słuchać niż mówić, ale to już zależy od charakteru. I właśnie często mam tak, że zastanawiam się co on we mnie widzi, ale jak chce się spotykać to chyba nie jest tak źle. A z oryginalnych rzeczy to możesz jej coś narysować, czy napisać, nawet coś zabawnego, jak masz jakiś talent. Ja byłam bardzo szczęśliwa, jak się mnie zapytał o czym bym chciała poczytać, bo pisze opowiadanie. Znaczy, w końcu i tak jeszcze go nie napisał xF ale kiedy się zapytał to było mi miło bardzo