Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhg655656

JENY JAKA ONA PRZERAZLIWIE CHUDA!JAK KTOS TAKI MOGL URODZIC DZIECKO??

Polecane posty

Gość gfhg655656
ale to anorektyczka

Ja jestem jeszcze chudsza i mniejsza, a urodziłam bliźnięta:D Droga naturalną, śpieszę dodać;)

Gość dkldh;w
Dokładnie widać dala rade ;)

Aha - dokładnie przejrzałam zdjęcia i nie uważam, żeby była chuda. Jest szczupła:) Chyba nigdy nie widzieliście osoby chudej, bądź anorektyczki, jak tu ktoś "mądrze" napisał:o

Zobaczcie co ludzie piszą pod spodem! że jej dziecko jest grube! chyba zwariowali... z jednej strony oskarżenia o anoreksję jej matki, a z drugiej twierdzenia, że dziecko jest za tłuste. co za czasy!

Gość a powiem.. . .
wygląda normalnie. Pokaż swoje zdjęcie, pewnie z każdej strony wylewa się tłuszcz i się wstydzisz

Gość samanta21
Ona nie jest chuda,tylko szczupła. Wygląda normalnie.

Nie gniewaj się, ale nie najlepiej:( Kiedyś miałaś zdjęcie super - z takim śmiesznym tapirem, bardzo ładnie wyglądałaś. Pomyślałam - śliczna dziewczyna. Późniejsze zdjęcie kazało mi być ostrożniejszą w osądzie twojej urody, a to jest naprawdę niekorzystne, więc chodzi mi o to, że zamiast coraz lepsze, wklejasz coraz gorsze zdjęcia:(

Jest szczupła, ale nie anorektyczna, nie przesadzajmy :) Łydki ma chudsze przez co takie wrażenie jest, ale uda i w górę całkiem normalnie :)

Gość cococafe
Co człowiek to gust, mnie Zdesperowana bardzo się na tej fotce podoba (jestem kobietą i hetero, więc to czysto estetyczny punkt widzenia ;-) ) Masz dodatkowo coś hipnotyzującego w spojrzeniu.

No, fakt. Mnie mimo wszystko zawsze dziwiły, dziwią i dziwić nie przestaną osoby, które pokazują tu swoje zdjęcia:o Wiem, to nie moja sprawa, piszę tylko, co myślę.

oblubienia --> tak tez myslalam, ze ten komentarz to wlasciwie zeby to swoje zdanie na temat wstawiania zdjec wyrazic. ale to twoja subiektywna ocena, nie musisz tego rozumiec, bo nie ma w tym glebszej filozofii po prostu. a jak mi napiszesz ze jestem z wygladu nieciekawa do tego dziwna to nie zrobi to na mnie wrazenia.