Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inkaala

Obcokrajowiec,miłość???

Polecane posty

Gość inkaala

Witam.Jakiś czas temu byłam u znajomych ktorzy prowadzą agroturystykę.Poznałam tam mężczyznę...spędziliśmy miłe 3 dni,nawet odwiózł mnie do domu przez pół polski aby jak to stwierdzil pobyć ze mną .Wymieniliśmy numery tel teraz dzwoni codziennie,mowi ze sie zakochal...a ja nie wiem co dalej...Jestem samotna i nie wiem czy brnąc w to dalej...dzieli nas kraj,religia...

Gość ijka
????

mój mąż jest obcokrajowcem innego wyznania i jakoś nie mamy z tym problemów

Gość inkaala
Witajcie.Mój znajomy jest wyznawcą religii muzułmańskiej,czyli islamu...Dzwonił dziś kilka razy,ale nie mogłam odebrać,właśnie dzwoniła moja przyjaciółka z wiadomością od niego ,że musiał pilnie wracać do kraju i że wkrótce wróci,zadzwoni...a ja teraz żałuję,że nie odebrałam tego telefonu...chyba też mi zależy na nim...

Gość inkaala
No właśnie wydaje mi się ,że nie wiele mogę poświęcić,wydaje się dobrym człowiekiem ale wiadomo jak jest pózniej

Gość inkaala
Wiem,że mogę żałować tej znajomości ale tak bardzo ciągnie mnie do niego,teraz po telefonie ,że wyjechał chyba nie zasnę.

Gość inkaala
Chyba Go myślami przywołałam:):)właśnie dzwonił,wróci za 2 tyg,pytał się czy zaczekam za nim:)