Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanili

Kosmetyki Farmona...kupujecie?

Polecane posty

do osób, które używają polskich kosmetyków... czy warto je stosować? raczej używam zagranicznych...i aptecznych, niestety drogie!! wczoraj obejrzałam w galerii pokaźną półkę i ..jestem zaskoczona...ale czy są dobre?

z polskich polecam dax cosmetics, eveline (wszelkie ujędrniacze :)), ziaja kozie mleko do rąk i ciała,. Generalnie polskie kosmetyki są wg mnie baaardzo dobre i sporo tańsze od zagranicznych. A z Farmony miałam szampon Radical i płyny i sole do kąpieli Tutti Frutti -boskie polecam :)

Gość karolcia_38
ja uzywam i bardzo sobie cenie ta firme :) kolezanka dawno temu polecila mi serie radical na wypadajace wlosy (apteczne bardzo drogie szampony i odzywki niestety mi nie pomagaly) i sprawdzila sie rewelacyjnie! wlosy po dwoch tyg przestaly wypadac i staly sie mocne :) od tego momentu zaczelam uzywac innych kosmetykow farmony - serie tutti frutti i goraco ja polecam - kosemtyki nie sa drogie ale lepsze niz niektore z gornej polki ;)

Gość KIivgda
Ostatnio wiesz zauważyłam te kosmetyki, a wszystko przez ślubowisko i konkurs który tam był. Wcześniej zupełnie nie znałam.

Gość kakakakautra
Co to za reklama? wyślemy fakturę VAT.

Gość dermatosis
Mój pierwszy zakup kosmetyków tej formy odbył się z wielkim dystansem, większość moich kosmetyków jest z Vichy. Na początek był krem do rąk (różnica w cenie w porównaniu z "dobrą" firmą to 30zł), później jakiś krem do twarzy na zimę (byłam bardzo zadowolona, bo w końcu skóra przestała mi schodzić). Cena niska ale ja sobie bardzo cenię te kosmetyki i szczerze polecam :)

Gość dermatosis
zapomniałam mam 2 bosko pachnące masła do ciała tej firmy :)

Gość Zofia J
Fatalne- kosmetyki strasznie uczulają i to wszystkie począwszy od balsamów sztucznie pachnących a zakończywszy na kremach "Profeski"

Gość gość
Mija drugi miesiąc odkąd używam kremu pod oczy i na powieki SPF15 AKADEMIA PIĘKNA z serii Farmona Professional. Według mnie, to jeden z lepszych kosmetyków w przystępnej cenie zaraz obok jaśminu w kremie z Ziaji - przede wszystkim dobrze nawilża i wygładza.

Gość gość
Moim zdaniem to jest jedna z lepszych polskich firm.Dawno temu dostalam w prezencie cala Serie kosmetykow farmony i to byla absolutna rewelacja.Fantastyczne nawilzenie skory.Polecam.

Gość gość
Moim zdaniem to jest jedna z lepszych polskich firm.Dawno temu dostalam w prezencie cala Serie kosmetykow farmony i to byla absolutna rewelacja.Fantastyczne nawilzenie skory.Polecam.

Gość gość
Słyszałam dużo pozytywnych opinii o tej firmie, dlatego niedawno zdecydowałam się, żeby kupić odżywkę, ponieważ moje włosy były zniszczone i zaczęły wypadać. O ile dobrze pamiętam płaciłam ok 10 zł w Melissie.

Gość gość
A co sądzicie o w pełni naturalnych kosmetykach z tego sklepu: https://zdrowystragan.pl/ Używaliście? Faktycznie są lepsze od tych klasycznych?

Gość Maria44
Krem NIVELE pasuje mi idealnie. Jego aplikacja nie jest czasochłonna, co ma znaczenie przy moim napiętym grafiku, a składniki zaczynają aktywnie działać natychmiastowo po procedurze, wygładzając i tonizując skórę. Widoczne rezultaty pojawiają się po trzech tygodniach, moje ciało staje się gładkie i jedwabiste. Teraz mogę wyjeżdżać na wakacje i chwalić się moim idealnym ciałem na zagranicznych plażach.

Gość gość
NIESTETY KOSMETYKI UCZULAJĄ MNIE

Gość gość
Ja używam głównie do włosów i stóp - dla mnie wszystkie rewelacyjne , nie jest to może od razu efekt wow, ale są delikatne mało chemii - mówię o włosach. Wcierki do włosów robią swoje, moje włosy w ciągu 6 mies wzmocniły się i mam sporo odrostów. Szampon i odżywka żeń-szeń - super. odżywki może mają małe opakowania, ale dla mnie to zaleta bo mogę je częściej zmieniać. Moje włosy nie lubią monotonii.

Gość Hania_89
Z Farmony profesjonalnej miałam Krem barierowy z ochroną 50+ specjalnie na gorące lata (właśnie ten: https://hedoni.pl/kosmetyki-farmona/716-farmona-ideal-protect-regenerujacy-krem-barierowy-spf50-5900117590010.html) Mogę go śmiało polecić ponieważ nie wybiela twarzy i szybko się wchłania, nie tak jak z tymi standardowymi ochronami ;). Obecnie myślę o zakupie u nich także kremu ale jeszcze nie zdecydowałam jakiego :D

Gość Kinga_Winga
Hania_89 co za chamska reklama - szkoda Twojego czasu. Nie polecam się reklamować bo to nic nie da.

Gość danna

Ja używam ujędrniająco-rozświetlającą linię tych kosmetyków , które mają  działanie złota koloidalnego i jednego z najsilniejszych składników o działaniu przeciwstarzeniowym – retinolu. jak dla mnie jest super.