Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sondażowaa

Osobniki, których należy na tym forum unikać.

Polecane posty

Gość tajasne
"sondażowaa - matkaizona, powtarzam, temat nie jest na Twoją cześć, trollu. Ale skoro potrzebujesz tego typu dowartościowania własnej osoby, to ok..." JEzu, laski, najpierw stwierdzacie że to troll, a potem namiętnie ją karmicie. Z TROLLEM SIĘ NIE GADA. JEGO WYPOWIEDZI NALEZY POMINĄĆ MILCZENIEM. a tu sie wszystkie równo dają podpuszczac :D

Gość ktos .............
Ta cala MATKAIZONA miala kiedys stopke daje dupy i robie to dobrze potem ja usunela [chyba wiem dlaczego ] a wiec nawiazujac do tej stopki nie dziwie sie ze jestes bogata wszak jest to oplacalny zawod powodzenia i badaj sie czasem .....

Gość ktos .............
i pisze Ci to juz drugi raz moja droga matkoizono

Gość sondażowaa
taa jasne- ja się nie daję podpuszczać , a niech podbija topik ;)

Gość z tego co wiem kiedyś
ona sie pod kogos podszyla, zeby wyposywac jakieś świnstwa, potem zaczernila ten nick i tak sie narodzila matkaizona ktora znamy z Kafe :) To zwykly trollik

Gość o rany!!!!
matkaizona.. co ty jakas DODA jestes "krolowa jest tylko jedna "a tak swoja droga myslalas o jakims dobrym lekarzu dla twojej glowy??????????

Gość o rany!!!!
matkaizona.... a dla kogo ty mozesz byc wzorem???? chyba dla ludzi z psychiatryka ja jak bym miala taka osobowosc to bym z domu nie wychodzila no i podejrzewam ze z toba tak wlasnie jest nie masz nikogo do pogadania dlatego wyzywasz sie na innych......

Gość królikowa ciotunia
A kto ta matkaizona, bo jak czytam to ona nic ciekawego nie wnosi, małolata co jeszcze orgazmu nie miała i podnieca sie byle czym, naprawde nie warta uwagi. Jagoda - przejdzie w tłumie,

Gość ja wspolczuje tobie
takiego ryjusa, pasujesz do ruskiego burdelu jak ulał

Gość O tak tak
mała mi to zabawna osóbka. Udziela się w tematach, o których pojęcie może mieć tylko z książek albo czasopism, a najwięcej krzyczy. Stara się zaimponować swoją "wiedzą" i "mądrością" innym i uświadomić każdą jednostkę dyskutującą z nią na gro tematów o tym, jak to biednym i głupim się jest. Zawsze mnie jej wyniosłe i mądre rady bawiły. Ale wkurzać mnie nie wkurza, należy tolerować takich ludzi.

Gość seks dla madrychhhhh
lepiej to wy unikajcie seksu jak was nie stać na dzieci, a nie, ze narobią dzieci a później jęczą zę nie mają za co je utrzymywać, albo, ze im ciężko