Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sondażowaa

Osobniki, których należy na tym forum unikać.

Polecane posty

Gość dddfefeefefefef
Mi się jej "pysk" bardzo podoba. Poza tym znam ją z forum jakiś czas i uważam, że ma wiele ciekawego do powiedzenia. Dla mnie jest śliczna :)

Gość juniorika123
Dlaczego z nia dyskutujecie?Przeciez to jakas malolata ktora z brakulaku siedzi na kafe(matkaizona)

Gość matkaizona, bardziej
Swego czasu byla tu rowniez Mala Mi. W sumie nie mialabym do niej nic, gdyby nie to, ze wszystko lepiej wiedziala, nawet to jak wychowuje sie dzieci, choc sama dziecka nie ma...Dawala rady nawet dotyczace laktacji :D Byla tak wkurzajaca, ze az czasem smieszna...ale cos jej tu ostatnio nie widuje.

Desperacko Udomowiona ŻOna - takiego nicka powinnaś mieć ;) Chłop cię pewnie zamknął w 4 ścianach, bo z takim ryjem to wiesz.... Tylko do chlewu :o

Gość mestorta
matkaizona..... JEST JAK WESZ NA LYSINIE-WOKOL PELNO BLASKU-A JEDNAK WESZ

Gość tragedia........
Jaka kłótnia?? To tylko matkaizona popiskuje jak mysz...

Gość sondażowaa
matkaizona, powtarzam, temat nie jest na Twoją cześć, trollu. Ale skoro potrzebujesz tego typu dowartościowania własnej osoby, to ok...

Jestem bogata, piękna i dowartościowana, a tutaj nie ma lepszej ode mnie ;) Same biedne matki z bachorami ;) Aż żal :D

Gość tragedia........
Wracając do tematu radzę unikać: - matkaizona (nudne, chamskie dziecko) - bleeeee (patologia) - Jagoda (najmądrzejsza, najładniejsza, wie wszystko najlepiej, umie wszystko najlepiej, chamska itd itp) Wiem że o innych źle się nie powinno mówić ale to są tak denerwujące osoby że nie da się nie pisać.

Gość chukowy ten topik
za jakimi plecami ??? Wprost Ci to mowimy, że jesteś chorym psychicznie, znudzonym dzieckiem i powinnas sie leczyć. Może do Ciebie rodzice tak mowili i sie nauczylas w domu tak bluzgać, współczuję dzieciństwa w takim razie.

Gość bleeeeee....
jak milusio :D:D:D:D:D:D: A gdzie to rude ździrsko ? :D:D:D:D: Jeszcze jej tu brakuje :D:D:D:D:D Suki wyparzyć wam ryje powinni :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość chukowy ten topik
Przyleciaa następna niewychowana zdzira.

Gość bleeeeeee....
Jesteście suki wybrakowane :D Dajcie żreć bachorom, zmieńcie pieluszyska z obesranych dup :D:D

Gość tragedia........
Jak widzicie moja lista kogo unikać jest prawdziwa i rzetelna :) brakuje jeszcze Jagody

Gość chukowy ten topik
moze dla bleee to nie owoc milosci, jak go zrobila z menelem pod śmietnikiem to nic dziwnego ze teraz jest taka sfrustrowana zyciem

Gość tragedia........
donkapatke nie tłumacz im - nie zrozumieją :) nie ma sensu takim oszołomom nic pisać, to inny świat, dzieci ulicy

Gość Tadeusz Masny
przeciez ty suko dziecka nie masz, FEJK

Czegoś tutaj nie rozumiem.Piszesz ze same biedne matki z bachorami a sama masz dziecko.o co Ci chodzi kobieto?

Gość lenusia
żal mi tych małolatów którzy całymi dniami wypisują bzdury na forum.... i tak im mlodosc zleci zamiast sie bawic, szalec, spotykać z ludzmi face to face a nie tylko za kompem siedziec co wam z tego??