Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sondażowaa

Osobniki, których należy na tym forum unikać.

Polecane posty

Gość sondażowaa

Podawajcie nicki.

Gość matkaizona, bardziej
sfrustrowanej, aroganckiej i wulgarnej osoby tu nie znajdziesz. Nawet Jagoda odpada w tym rankingu, bo ona przynajmniej czasem ma cos madrego do powiedzenia i mozna od niej sie czasem czegos nauczyc (tak Jadzka, uwazam, ze mowisz czasem sensownie :) ), ale ta matkizona to tak naprawde jest parodia i totalnie spieprzona wersja wszelkich matek i zon na swiecie.

Gość sondażowaa
No nie wiem, czy nie znajdę tu aroganckiej osoby, prawie na każdym topiku można zostać wyzwaną od "idiotek" niestety ...

Nie pisze, ze NIE znajdziesz w ogole, a ze BARDZIEJ ... nie znajdzisz :) Te forum ma w ogole to do siebie, ze tu ogolnym hobby jest mieszanie zblotem matek i dzieci przez te w/w matki...Swietne miejsce do wyladowania frustracji...:o

Ciesze sie, ze moglam cie uszczesliwic. To zawsze jakis plus w twoim smutnym zyciu :)

Gość sondażowaa
tak, już zrozumiałam, co miałaś na mysli ;) Matkaizona, juz zdazylam zauwazyc ze ta osoba nie jest zrównoważona i nalezy unikać dyskutowania z nią. :o

Gość no ale nie powiecie
ze ta 'jagoda' jest w porzadku? jest wulgarna i niesympatyczna,a jesli jest mila to tylko dlatego,ze sie z kims zgodzi. jak ma inne zdanie to cie z blotem zmiesza,upodlajaca i żalosna. z reszta same zobaczycie jak tylko to przeczyta to zaatakuje - chociaz przeciez sama sie postarala o te opinie.

Gość moj trwał
" Wiem, jestem sławna na tym forum " --> każdy ma taką sławę na jaką sobie zasłużł :D

Gość najlepiej
po prostu ignorowc i nie czytac,a juz na pewno nie komentowac tych marginalnych wypowiedzi,to naprawde dziala i podnosi cisnienie takiemu wrzodowi tylkowemu :) serio..

Gość moj trwał
a Ty bez nas nie egzystujesz, bo nie miałabyś kogo obrzucać jadem, masz powody do dumy na prawde ;)

No wiesz gdyby nie to, że jesteś jak wsza na jajach to już bym cię mogła lubić ;) Czekam dalej na podziwy ;) Jestem waszą królową, a królowa jest tylko jedna ;)

Mnie zawsze dziwi fakt, ze sa ludzie, ktorzy poprzez dokopanie innym, nawet takie slowne poprzez wulgaryzmy itd . (patrz wypowiedzi matkaizona) laduja swoje "baterie" i czuja jakas taka chora satysfakcje, a wiec szczescie daje im nie udana rodzina, szczesliwy maz, dziecko, zwiazek, satysfakcja zawodowa czy co tam kto chce, ale wlasnie ublizenie innym, pokazanie swojej wyzszosci i w ogole mieszanie innych z blotem... Dziwne...jest tu jakis psycholog, ktory moglby przenanalizowac dla mnie takie zachowanie i poszukac np. zrodla ? Bo mnie to serio ciekawi :D :D

Gość bzzzzzz
Mnie wpienia sękata, bo zawsze wie wszystko najlepiej (znaczy tak jej sie wydaje) i mi mała - z tego samego powodu

Gość a dla mnie
smutne i przykre jest to,ze czesto mieszaja z blotem w naprawde trudnych sytuacjach. Dziewczyny czesto mowia o swoim prywatnych problemach, o roznych delikatnych sprawach a taka Ci wejdzie i obrzyga.

Gość sondażowaa
Ten topik nie jest na Twoją cześć. Jest po to, żeby ostrzec inne dziewczyny, z kim należy nie rozmawiać, żeby nie karmić takich trolli jak Ty.

a dla mnie - wlansie mniej wiecej o to mi chodzi. Czasem naprawde lepiej jest pogadac o swoich problemach z osobami trzecimi, ktore w ogole nas nie znaja i zimno moga spojrzec na dany problem czy sytuacje, a tu taka jedna pinda z druga wejda, zbluzgaja i ciesza sie, ze znow komus dokopaly...Przykre to...A najgorsze jest to, ze takiego zjawiska nie ma na innych forach (juz nie mowie o forach obcojezycznych w paru innych krajach, ktore czasem odwiedzam, ale nawet na naszym polskim gazeta.pl)

Już nawet chcecie za kogoś myśleć ;) Wiesz... W naszym kraju istnieje coś takiego jak wolność słowa pogromczynio biednych i ucieśnionych ;)

Ale na gazecie jest jeszcze większy dupościsk niż tu, tam też bluzgają, tylko, że ynteligentnie. I każda ma rację. Wszędzie jest tak samo, tylko poziom inny.

Gość ty analfabetko
Pogromczynio biednych i uciśnionych ? A co to znaczy hahaha ?

W kazdym kraju UE istnieje wolnosc slowa i prasy, tak dla twojej informacji, ale nie wiem co to ma do rzeczy, bo tu chodzi o kulture osobista i poziom ywpowiedzi, ktorych tobie zwyczajnie brak.

Gość tragedia........
ja bym jeszcze dodała osobę o nicku: "bleeeeee.....". Matkaizona przy niej to pikuś. Zresztą matkaizona jest przewidywalna i jakoś ostatnio nudna a tamta to po prostu patologia.

Gość ty analfabetko
jak ktoś się wychował w rynsztoku to czego sie mozna spodziewac ?

Gość tragedia........
W prawdziwym życiu przykładne żony, kochane słodkie mamusie, lubiane przez sąsiadów ale jak tylko dopadną do kafeterii to demon z nich wychodzi- pewnie gdyby ich znajomi przeczytali ich wypociny to nie uwierzyliby że to one :/