Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mowiewamprawdejakchcecie

nigdy nie wybacze

Polecane posty

mojemu mezowi ze mial przedemna jedna kobieta wolalabym zeby mial ich ze 100 zawsze w glebi serca bede miala zal ze mial przedemna kogos-on byl moim pierwszym zawsze w pewnym sensie bede o nia zazdrosna a jego bede w pewneym stopniu nienawidziec za to ,jestesmy 5 lat ze soba ale wiem ze ten uraz zostanie do konca mojego zycia

Gość kamila kamilka kamcia
tez tego nie wybacze:(

zaden sex byl znia 3 lat ,mieszkal znia chyba kochal chodz teraz zapiera sie ze byl mlody i glupi a ona kompletnie mu sie nie podbala i ja mam w to uwierzyc ,dosyc juz klamstw nie mozna byc zkims 3 lata i nie podobac mu sie ,sex tez byl na sama mysl bierze mnie borzydzenie ,nigdy mu tego nie podaruje ze mial kogos przedemna dlatego czuje ze nigdy go nie pokocham ,,,,,tak jakbym chciala niestety..

ej no ale jak cie nie znał to o co masz do niego pretensje ?? ty czekałaś na niego nie ruszajac sie z domu ??

zaden sex byl znia 3 lat ,mieszkal znia chyba kochal chodz teraz zapiera sie ze byl mlody i glupi a ona kompletnie mu sie nie podbala i ja mam w to uwierzyc ,dosyc juz klamstw nie mozna byc zkims 3 lata i nie podobac mu sie ,sex tez byl na sama mysl bierze mnie borzydzenie ,nigdy mu tego nie podaruje ze mial kogos przedemna dlatego czuje ze nigdy go nie pokocham ,,,,,tak jakbym chciala niestety.. nie wierzę w to co czytam. Chciałaś nówkę z salonu? Człowiek to nie czysta kartka. Tylko przy narodzeniu.

Gość ghfghfhgf
A ja napiszez mojego doświadczenia. Miałem dziewczyne, nie była dziewicą, a miała doświadczenie 2 razy. Nie wytrzymałem i zerwałem... ja byłem niewinny :P Po niej miałem dziewice, ale wkoncu szansy nie wykorzystałem bo jej nie kochałem, bawiłem sie. Nie uprawiałem z nia seksu. Teraz mam dziewczyne, która tam 3 lata była z chłopakiem. Zachowuje sie jak szmata w łóżku, niby fajnie ale mieć takie coś w łóżku? żona, i z nia dzieci co dawała mu dupy ... porażka - nie wyszło im ale sie kochali bardzo. Ja czekałem na dziewice, chciałem ja mieć aby pokochać jak najbardziej, całym sercem, ale widzisz zycie układa sie inaczej i nie kazdy musi byc szczesliwy.

no dobrze a co powiesz na to jego była byla niska lekko przy kosci ,miala ladna twarz ale calkiem inna od mojej ,ja jestem wysoka i chuda jak patyk ,mam calkiem inna twarz -nie mam nic co jest podobne do niej jak on mi moze wpierac ze bedac z kims 3 lata moze mu sie nie podobac za te klmastwa tez go nie nawidze ...zreszta nie wanze i tak juz po ptakach bylam mloda glupia zaszlam znim w ciaze dzisiaj jestesmt juz rodzina mamy corke ale gdyby nie to na pewnoe dzisiaj bym od niego odeszla bo czasami udami sie o tym nie myslec a czasami sie zadreczam ..niestety to prawda jak sobie poscielisz tak sie wyspisz szkoda ze czlowiek nie pomyslal wczesniej

na kazdym kroku jak widzisz niska dziewczyne i lekko przy sobie to obrzydzenie go bierze a przeciez sam taka mial i stawal mu na jej widok wiec po co takie teksty???robienie ze mnie idiotki

racja, nie powinien mówic, ze mu sie nie podobała, bo w koncu z nia był. Moze chciał Ci sprawić przyjemnośc byz czuła sie wyjatkowa i lepsza od Niej.Cała reszta o której piszesz to bzdury.

Gość degrengolada z polewą
Trzeba było wcześniej myśleć. Może jak będziecie mieli jakies prawdziwe problemy to ci się odechce wymyślać głupot. Współczuję mężowi.

no wlasnie cytuje ona byl"brzydka ,gruba , miala szeroka dupe ,grube uda i brzydki ryj " tak to jakim cudem siedzial z nia 3 lata? i jak tu miec zaufanie????/ brak zaufania moze przesadzam ale niestety na moje to poprostu czyte klamstwo a on sie bedzie zapieral

Gość ghfghfhgf
No tak. :(

Ech, wakacje, dzieci zabijają nudę na forach internetowych.

no wytlumaczcie mi bo moze jestem uposledzona mozna byc zkims tyle czasu i moze mu sie ta osoba kompletnie nie podobac?? ja tego nie rozumiem i nie zrozumiem

no wlasnie cytuje ona byl"brzydka ,gruba , miala szeroka d**e ,grube uda i brzydki ryj " tak to jakim cudem siedzial z nia 3 lata? i jak tu miec zaufanie????/ brak zaufania moze przesadzam ale niestety na moje to poprostu czyte klamstwo a on sie bedzie zapieral może nie bylo lepszej. a moze jak poznał Ciebie to zrozumiał, ze Ona własnie taka byla. pogrązasz się...współczuje.

tak masz racje pograzam sie ,ale nie nawidze klmastwa i rzydze sie nim

ja tego nie rozumiem i nie zrozumiem to masz ewidentnie problem. mój były blondyn tez mi się nie podobał. wyglad to nie wszystko. zrozumiałam to będąc z moim łysym:P

czyli co z tym blondynem bylas z milosci a jak on sie zapiera ze ja wogole nie kochal byl znia bo koledzy tez mieli laski nie hccial byc gorszy ,zeb niby ja olewal ,mial ja za gowno itp itd w to tez mam uwierzyc?

Hmm, jeśli facet tak mówi o swojej byłej to tylko o nim świadczy. Albo mówi to, bo wie, że jesteś zazdrosna i chce cię uspokoić, albo może czekać cię ten sam los.

a moze to tylko wersja dla mnie??? ona go zdradzila wiec moze dlatego tak o niej mowi :]

czy to nie jest przypadkiem zazdrość o przeszłość męża? przesadzasz kobieto, nie można go za to karać, jakim prawem w ogóle?

nie wiem ale nie lubie jak ktos robi ze mnie kretynke ze sie kogos nie kochalo ,nie lubialo czy cokolwiek ..zreszta i tak mnie nie zrozumiecie ale pomyslcie sami ze jesli wasz facet bylby zkims tyle czasu a potem powiedzial ze ona byla w kazdym miejscu beznadziejna ,brzydka ,glupia ,gruba ,niska ,isiotka itp nie daje wam to do myslenia?

prosze bardzo niech ucieka ,nie zalezy mi ja nikogo trzymac nie bede a jak chce niech nawet wroci do niej i clauje ja po dupsku ja nie jestem z tych debilek co trzymaja meza na sile bo bije zdradza ,ja mu daje prawo wyboru nic na sile jak mu sie ze mna nie podoba to niech spierdala:)