Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WesołaMi

co sądzicie o 20letnich dziewicach?

Polecane posty

Gość WesołaMi

j.w.

Gość Antonio de
A co mamy sądzić...?

Gość WesołaMi
No czy to coś dziwnego np.

Gość izolda1982
to nic dziwnego, każdego sprawa kiedy zaczyna współżycie

Gość Antonio de
To nic dziwnego

20 letnia dziewica jest OK. Chcialbym taką.

Gość Eloziomposłuchaj
Ja uważam że to nawet super znajdziesz swojego jedynego po dłuższym czasie i o dalej się nie martw będzie zadowolony :)

że się nie puściła z bule kim i nie uległa głupie modzie aby się seksić bo inni tak robią ;)

Moze z byle kim sie nei puscila, ale zeby za kilka lat nei zakladala tematu. 30 lat i dalej dziewica :)

Gość kocham leviatana

Sądzę, że ciężko takie spotkać ;) ale nic złego o dziewictwie w tym wieku nie widzę ;)

Gość fajansiarz
20-letnia dziewica to jak facet z koszulką w spodniach

Gość hmmmm no niech juz
zaczyna korzystac z zycia, szkoda czasu.

Gość WesołaMi
Chyba tylko tutaj macie takie zdanie, bo do tej pory spotykałam się z negatywnym podejściem.

Z negatywnym podejściem? Naprawdę? To chyba musiały być jakieś zazdrosne dziewczyny, tudzież faceci którzy takiej szukają a znaleźć nie mogą :P

Dziewictwo w tym wieku to powód do dumy. I prawie każdy facet szukający dziewczyny na stałe chce mieć jak najporządniejsza, która się szanuje. I nie wiem kto może uważać 20stoletnie dziewice za jakieś gorsze:O Porażka..

Kredka- chyba tylko kolezanki, ktore uwazaja, ze co noc inny facet to jest jak najbardziej ok i swiadczy o atrakcyjnosci dziewczyny (moim zdaniem swiadczy to o puszczalstwie); faceci, ktorym zalezy tylko na tym, by wybzykac i sie dobrze bawic (a wiadomo, ze z dziewica to za pierwszym razem az takiej fajnej zabawy nie bedzie) A co ja sadze?? Kazdy ma wlasny tylek i nim rzadzi, widac sa jeszcze dziewczyny, ktore czekaja na jakiegos normalnego faceta a nie pierwszego lepszego (to o tych dziewicach z wyboru)

Gość allasandro
to Skarb :) ale trzeba tez wziasc pod uwage dlaczego jest dziewica- takie pochowane dziewice z nawtykanymi w głowe koscielnymi sloganami sa straszne ;/

Facet, któremu zależy na jednym to może się przespać nawet z nieatrakcyjną:O Ja się czuję atrakcyjna i nie potrzeba mi do tego miliona facetów w łóżku. Trzeba znać swoją wartość.

Gość allasandro
ale tez nie dajmy sie zwariowac, to ze któraś juz nie jest dziewica wcale nie swiadczy o jej gorszej pozycji :) ".. a wiesz czym sie różni szmata od Kobiety?.. tym ze Kobieta sie szanuje.."

Kredka-pewnie, ze niektorzy faceci spia z kobieta tylko dlatego, ze ma dziure :O poznalam kilku takich...

Gość szejk joł bejbi
w tym roku bylam na obozie we włoszech (mam 18 lat) poszlysmy z takimi wlochami na plaze, calowalismy sie i tylko to !:D oni chcieli wiecej ale my nie i jeden koles zaczoł sie do mnie dobierać i mowi sex...a ja : no on: sex.. ja: no! on: porke? ja: because, I'm virgin and I dont know you! on: virgin :O:O:O:O???? popatrzyl na mnie jak na trendowata! potem przemyslal i mowi : okk this is not a problem.. pfff osioł! bylam zdziwiona ze ludzie tak to traktuja, mam dopiero 18 lat moze dla niekotryvh az ale ja jeszcze nie spotkalam osoby z ktora bede mogla to zrobić ;)

Gość allasandro
no i brawo :)

Dla mnie najważniejsze jest to co mam w głowie. Jak się komuś podobam to dobrze. Jak nie to nie będę z tego powodu płakała. Trzeba być pustym, żeby mierzyć swoją atrakcyjność ilością partnerów seksualnych. Takim tropem prostytutki byłyby najpiękniejszymi kobietami na świecie:P I jeszcze im za to płacą przecież:P

Dziewczyno Włosi, Hiszpanie i tego typu narodowości to dopiero ruchacze. Ciesz się, że wam nic nie zrobili. W tych krajach trzeba bardzo uważać. Spojrzysz sie na nich, a oni już myślą, że chcesz iść z nimi do łóżka..