Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyyyywyyyyzyyyduuu

tylko ci jego rodzice...

Polecane posty

Gość tyyyywyyyyzyyyduuu

Hej :) musze się wygadac i mysle ze mnie zrozumiecie... :) wiec problem jest taki : jestem z chlopakiem juz prawie dwa lata, planujemy wspolne zycie, etc. ale jego rodzice... niby ok, milutcy i w ogole tyle ze nie dla mnie ;] kiedys myslalam ze tacy po prostu sa, nie kazdy umie nawiazywac kontakty czy znalezc temat do rozmowy z kazdym, nie kazdy rodzic chce wchodzic w blizsze uklady z partnerem swojego dziecka :) ale chlopak siostry mojego faceta jest przez nich traktowany bardziej niz jak syn, szczerze mowiac to traktuja go lepiej niz mojego faceta, wlasnego s y n a ! moi rodzice sa swego przyszlego ziecia super, ja tak sadze i on rowniez, traktuja go jako czlonka rodziny, a tata nawet jako kumpla :D a ja u niego jestem traktowana jak powietrze, czasami nawet nie odpowiadaja mi 'dzien dobry' udajac ze nie slyszeli. robia sobie grilla we czworke: rodzice i siostra z chlopakiem. nam nawet nic o tym nie mowia. najgorsze jednak bylo to, ze kiedy moj chlopak wygadal sie mamie ze planuje jakis wydatek na mnie czy cos w tym stylu ona nagadala mu ze ma tego nie robic bo jak skoncze szkole to go zostawie! :O szczerze mowiac nie oczekuje porad typu 'pogadaj z nimi, zrob pierwszy krok' bo nie jest mi zle z tym, ze nie mam z nimi bliskich kontaktow, sama za nimi nie przepadam za to jak traktuja wlasne dziecko/mojego faceta. chodzi mi bardziej o Wasze podobne doświadczenia :) mialyście takie sytuacje? da sie tak zyć z 'tesciami' na dluzsza mete? ;) pozdrawiam :)

Gość adgj
mam podobnie-ja dałam sobie na luz! traktuje ich tak samo-jak powietrze i unikam jak tylko moge!

Gość tyyyywyyyyzyyyduuu
wlasnie tak staram sie robic ;p tylko wiesz, oni udaja slodkich przed moim facetem i gadaja 'czemu ciagle siedzicie w pokoju, w ogole do nas nie wyjdziecie' a jak idziemy np na tego ich grilla to w ogole sie nie odzywaja tylko gadaja miedzy soba...

Gość adgj
dokładnie tak mam-ale oni za bardzo nie starają sie nawet zapraszac, ostatnio jadac autem jego ojciec po łaskawym przywiatniu sie nie odezwał sie do mnie ani słowem-jakbym była powietrzem-jego babci (mojego narzeczonego) potrafi powiedziec po co na mnie wydaje tyle pieniedzy jakby bratu mógl pomóc itp wszystko dla innych byle nie dla mnie, teksty ze wyciagne kase a pozniej go zosatwie leciały milion razy-skonczyły sie gdy postanowilismy sie pobrac-ale sytuacja jest załosna-i podobnie jak u ciebie-przez moją rodzine tarktowany jest jak członek rodziny

Gość tyyyywyyyyzyyyduuu
o kurde, lepiej sie poczulam ze nie jestem sama ;) :* ale szczerze, chcialabys to zmienic? bo ja nie chce sie z nimi wielce przyjaznic czy cos takiego, to z nim jestem a nie z jego rodzicami. zmieniac tego nie chce ale z drugiej strony mile to wszystko nie jest...

Gość tyyyywyyyyzyyyduuu
zapomnialam jeszcze o tym ze z tym chlopakiem jego siostry nie mam szans bo jest strasznym lizusem, jesli ktos z rodzinym mojego chlopaka poznal najpierw jego a potem mnie to nie ma szans na cos pozytywnego, cala czworka (rodzice +siostra i jej chlopak) staraja sie zeby to oni byli na pierwszym miejscu, wszedzie, a nie ja z moim facetem

Gość adgj
nie mam charakteru lizodupa :D zawsze byłam miła dla nich-ale nie zeby nad wyraz wylewna :) -nie wiem czy mogłam ich do siebie zrazic, i oczywiscie nie jest to miłe, zazdroszcze dziewczynom które mają normalnych tesciów, mogą normalnie, szczerze porozmawiac z nimi, poradzic sie-a z ich strony czuje ogromny fałsz, na poczatku bardzo to przeżywałam, ale z czasem sie pogodziałm

Gość adgj
i nie wiem czy chciałabym to zmienic-swoim fałszem i obłuda starsznie mnie do siebie zrazili-nie wiem czy bym umiała sie zmienic i poczuc do nich sympatie, raczej małoprawdopodobne-za dużo było przykrych sytuacji!

Gość tyyyywyyyyzyyyduuu
ja tez jestem dla nich mila, mysle po prostu ze chodzi o ich najmlodszego syneczka, oczko w glowie ktoremu ten chlopak siostry ciagle kupuje jakies prezenty wiec oni go lubia, troche ich w zlym swietle przedstawiam ale trudno :P

Gość adgj
moze sie zle wyraziłam-byłam miła-aktualnie zlewam ich tak samo jak oni mnie-jak sie odezwa-rozmawiamy-jak nie-to nie! a jaka jest przyczyna ze jestesmy te gorsze nie wiem! i tak bywa

Gość tyyyywyyyyzyyyduuu
ja robie dokladnie tak jak Ty :) mi oni nie sa do szczescia potrzebni, kiedys wlasne dzieci ich oleja to przyjda do mnie z prosba o pomoc... a dlugo jestescie razem?:)

Gość adgj
wyjełas mi te słowa z ust! tez zawsze sobie powtarzam-kiedys beda załowac tego zachowania-i jeszcze kiedys do mnie przyjda!rozumiem, żeby ta cała niechec wyszła z mojej strony-na poczatku nie było tak zle-z czasem zaczeli traktowac mnie jakos dziwnie-nie wiem skad to wynikło. jestesmy razem 6 lat a od ok 1.5 roku ich stosunek do mnie sie zmienił , a Wy jak długo jestescie razem?

Gość tyyyywyyyyzyyyduuu
my prawie dwa lata, przez pierwszy rok, moze niecały, to sie jeszcze staralam, zagadywalam itp ale wiesz, jak np siedzialam z 'tesciowa' w pokoju i probowalysmy sklecic rozmowe a na to wpadala jej corka czyli moja niby 'szwagierka' i zagadywala ja tak zeby do mnie sie slowem nie odezwala to odpuscilam ;) i teraz jest ok, nie zawracam sobie dupy tym czy mnie lubia czy bnie, problem jest raczej w tym ze tak nie powinno sie zachowywac. ja mam czyste sumienie, nie ja zaczelam ;P

Gość tyyyywyyyyzyyyduuu
gratuluje! :D ja planuje wyniesc sie na jakies 60 km dalej ;P

Gość goła dupa w słońcu lsni
mam bardzo podobna sytuację, dla rodziców mojego faceta liczy się tylko ich córka z mężem i synem. najgorsze jest to, że mój facet mieszka razem z rodzicami w domku i jego siostra wiecznie tam przychodzi. siedzi potem wiecznie z matką w pokoju i obgaduje wszystkich. przestałam już tam chodzić bo mnie k****ca brała

Gość tyyyywyyyyzyyyduuu
tylko ze ja niestty nie mam mozliwosci niechodzenia tam ;P niestety :D