Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość chciałbym jej jakos pomóc

Moja przyjaciółka....

Polecane posty

Gość chciałbym jej jakos pomóc

Moja przyjaciółka zawsze miała problemy ze znalezieniem odpowiedniego faceta. Nie jest i nie była miss, ma dużą nadwagę, pochodzi z biednej rodziny i nie jest jakąś pięknością ale ma dobre serce i pomoże każdemu w trudnej sytuacji :) Problem w tym, że jest naiwna i jakiego faceta spotkała to zakochiwała się w nim a on tylko "przeleciał i zostawił". Później przeżywała bardzo i płakala. Zdarzyło się jej to kilkakrotnie i zawsze ją pocieszalam, ona zaś twierdzila, że musi mieć kogoś, nawet jak ją będzie zdradzał bo jest brzydka, gruba i nie chce być sama więc zadawała się z największymi idiotami i za każdym razem facet ją wykorzystywał i rzucał. Teraz "spotyka" się z kolesiem, który jest alkoholikiem, pochodzi z patologicznej rodziny, jest po rozwodzie, nie ma zębów, ma blizny na twarzy po pobiciu i co najgorsze traktuje ją jak szmatę :( Wyzywa, bije a ja nie mogę już na to patrzeć. Ona po prostu nie szanuje siebie przez to jak wygląda i mówi, że chce chociaż na chwile poczuć że ma kogoś blisko siebie :o Chciałabym jej pomóc ale nie ona nie da sobie przemówić do rozsądku. Co moge jeszcze zrobić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować