Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy

wlasnie zmierzyłam swoj biust i wyszło mi ze mam rozmiar

Polecane posty

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy

65 E :O:O:O jakim cudem mam maly bisut :O mam 74 pod i 88 w :O:O

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
moj koleżka saper , któren mnie na swych przepustkach podróhuje , mówi , że piersi mam jak dwa pociski artyleryjskie

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
teraz wyszło mi 65D, ale nic nie odliczałam, a od czego mam odjąć????? od obydwu po 3 cm?????

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
jak odjęłam od obu po 3 , to mi wyszło 65 C, i badz ti madry :O:O

od rozmiaru w bisucie, mi tez wyszło dużo, ale jak odjęłam 3 cm to wynik dobry wyszedł

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
no bo on jest mały! moze nie najmniejszy ale do duzych nie nalezy:O:O:O to skad te wyniki

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
no to własnie z tej stronki mierzyłam. ale przeciez taki stanik bedzie na mnie za duzy !

Gość jmi
????????????????

a ja mam 70E i uwazam, ze nie jest maly. wrecz przeciwnie. taki rozmiar mam w esotiqe. zatem majac rozmiar 65 E to calkiem calkiem biust nie taki maly.

ale musisz poprzymieżąć różne tzn, np 75B, 80 A, takie zbliżone, bo tez im szersz w obwodzie tym większa miska

Rozmiar E jest znacznie sie rozni wielkoscia przy roznych obwodach pod piersiami... Czyli im wiekszy odbwod tym rozmiar E bedzie wiekszy, a im mniejszy tym mniejsza bedzie miseczka ... wprostproporcjonalnie do obwodu pod piersiami wiec chyba bedzie ok!

Gość ciocia krysia
ja mam tez 65 E pod buistem 67 w biuscie 82 ale ciezko kupic cos takiego

Gość hbhbhbnh
kjmjnjjnujh

Gość ciocia krysia
jesli kobieta jest mala i drobna jak ja to 65 E jest srednim rozmiarem natomist na wysokiej postawnej pani wygladalby na smiesznie maly

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
no ja jestem taka w sam raz szczupła mam 168 i waże 53 kilo:)

Gość :DF:DF::
furgoneta gdzies ty sie uchowała :o nie wiesz, ze są rózne rozmiarówki? ja wdlg tej twojej zabobonskiej i przestarzałej mam B a wdlg tej dokladniejszej i lepszej mam F wiec stol dziob kwoko jak sie nie znasz 😠

Gość gorace lato i bikini
Mi z tego kalkulatora wyszło, że mam 70 G :o A stanik kupuję 90 C I bądz tu mądry...

Gość ciocia krysia
gorace lato i bikini KUP 70 G powiem tak ja tez kiedys mialam taki poroblem nosilam 80 C i wiesz co miseczka ok ale obwod za duzy i obcinalam i wiesz co wygladalam strasznie bo biusotnosz byl wyprofilowany na weilka babe a nie na filigranowa kobiete i piersi opadaly i sie rozlazily w bardziej sensownych sklepach mialam 70 D albo 75 C z tym ze biustonosz podobnie rozkladal piersi teraz nosze 65 E i jest super cyski zebraly sie na srodku i podeszly do gory odkryla sie talia

ja kupowalam zawsze 40D, a okazalo sie ze mam 38F... i faktycznie dobralam w koncu stanik do moich biednych cyckow i w koncu sie czuja komfortowo :D

A gdzie kupujecie bieliznę w tych rozmiarach? Bo ja u siebie mam problem, żeby ładne C kupić.. a gdzie tu G :( A jak już znajdę, to znów w obwodzie za małe i uciska. Możecie polecić jakiś sklep internetowy np?

Gość ciocia krysia
gorace lato i bikini ja kupuje w ciucholandahc za grosze biustonosze warte 150-200 zl glownie brytyjskie i kanadyjskie firmy zazwyczaj la senza

u nas nie ma niestety w ciucholandach bielizny. No, ale wyjeżdzam za granicę jeszcze w tym miesiącu, więc może tam się trochę obkupię :)