Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matkaizona.....

Co zrobic zeby schudnac po porodzie ? Przytylam 40 kilo!!!!!

Polecane posty

Wy wszyscy stad wypierdalajcie! I do czego mnie doprowadziliscie? Ze zaczelam sama siebie zzerac!! KURWA!

Gość do jagoda369
zalosna jestes, szkoda ze nie pokazujesz na czerwcowkach jaka franca z ciebie!!!!!

Gość matacz..
ja ci nie pomoge nie mam bowiem pojecia co masz zrobic ! ale skoro maz cie pragnie i jemu taka tusza nie pzreszkadza a tylko tobie , to jakas dieta i powoli powoli

Dobra, juz ochlonelam...Nie wiem po co te bluzgi...Przepraszam was za ten moj uliczny slownik, ale juz naprawde nie daje rady...Naprawde w kolko bym jadla, nawet zaczelam szukac przepisow na stronie kuchni chinskiej jakby tu przyrzadzic mojego psa..:o

Gość sproboj
diete dunkana

matkaizona. Dobra, juz ochlonelam...Nie wiem po co te bluzgi...Przepraszam was za ten moj uliczny slownik, ale juz naprawde nie daje rady...Naprawde w kolko bym jadla, nawet zaczelam szukac przepisow na stronie kuchni chinskiej jakby tu przyrzadzic mojego psa " No przestan psa bedziesz zjadala? Powidz mezowi to ci zakupy zrobi. Kobieto ogarnij sie troche!!!

Gość do jagoda369
no wlasnie tam kolko, ale udzielalas sie w tym kolku, no a teraz be, a z tego co widac ty jestes stworzona do innych celow, tylko po co tam udawalas

Nic nie udawalam . Po prostu klimat i liczne przeslodzenia panujace na tamtym topiku mnie okropnie nuza...

a do matkizony jedna rada ode mnie dieta najlepiej proteinowa i ruch!!! Wtedy beda efekty. Dziwie sie ze mezowi sie podobasz... ale widac gusta sa rozne. :O

Gość no tak spokojna jagodka
patrzac jak do obcych ludzi sie odnosi!!!czy takie cus moze miec dziecko

Ah i jeszcze musze dodac, ze to zdjecie zrobilam oczywiscie sama po jednym z naszych upojnych porankow, kiedy to najpierw zjedlismy po 4 wiaderka z KFC na sniadanki, a nastepnie zabralismy sie za baraszkowanie.

matkaizna, ale masz chlopa :D jak wy sex uprawiacie? Jak ty wogole jego penisa znajdujesz? :O

Gość jagodko
to skoro jestes taka do przodu to ciekawe czy powiedzialas bezposrednio dziewczynom co o nich naprawde myslisz, bo z tego co bylo widac to chyba obrazilas sie ze nikt twojemu dziecku zyczen nie zlozyl, sama widzisz poznaly sie na tobie

a ja proponuję podejść do tego profesjonalnie, instytut żywności i żywienia oraz siłka z instruktorem :) powodzenia wszelkie inne dziwne diety są skuteczne ale na chwilę poza tym nie dają tyle organizmowi wartości odżywczych co zdrowa dieta nie można jeść no samych protein, ananasów czy tłustego boczku

Gość Schudłam po porodzie
Witaj autorko. Znam temat i wiem jak to jest. W ciąży dużo jesz, a wszyscy dookoła przyklaskują i mówią, że po porodzie samo zejdzie. Później schodzi te 13 kg, a człowiek jest sfrustrowany, że reszta zostaje. Ile czasu po porodzie jesteś?

Wiecie, juz mam naprawde serdecznie doscy tych podszywow i to przestaje robic sie smieszne :o Ja tu powaznie pisze o mich emocjach, o mojej milsco, a tu tylko bluzgi, wyzwiska...W dupie mam was! My i tak sie kochamy! A ptaszka to on ma faktycznie niezaduzego i troche niefortunnie do niego trafic, ale my mamy swoje sposoby i dajemy rade. Moj maz mowi, ze skoro jestem szczesliwa to on tez (chodzi o kochanka), ale jesli chodzi o tusze to wie, ze chce to zmienic.

" jagodko to skoro jestes taka do przodu to ciekawe czy powiedzialas bezposrednio dziewczynom co o nich naprawde myslisz, bo z tego co bylo widac to chyba obrazilas sie ze nikt twojemu dziecku zyczen nie zlozyl, sama widzisz poznaly sie na tobie " mam to w dupie. A Ty podejrzewam jestes jedna z nich, ujawnij sie a nie na pomaranczowo piszesz.