Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matkaizona.....

Co zrobic zeby schudnac po porodzie ? Przytylam 40 kilo!!!!!

Polecane posty

Gość no to jagoda
wpadla jak sliwka w kompot, oj tak sie nie robi

Gość Schudłam po porodzie
Pieprzone podszywy. Mam dość nietolerancji do grubych osób. Kiedyś mogą zachorować i zobaczyć jak to jest. Autorko po pierwsze musisz mieć z kim zostawić dziecko i najlepiej codziennie rano zacznij jeździć na rowerze. Trzymaj dietę 1500 kcal. Raz w tygodniu zrób sobie post o chlebie i wodzie albo głodówkę. To działa. Ja schudłam 15 kg w dwa miesiące. No i obalam mit, że karmienie piersią pomaga w schudnięciu. Bzdura.

Gość sluchaj jagoda
szkoda ze nie mialas w dupie 29.06 jak prosilas o haslo na bloga i go nie dostalas, nie ponizaj sie juz kobieto bo wystarczajaco pokazalas, a ja nie jestem jedna z nich, zupelny przypadek sprawil zecie rozszyfrowalam 09:58 [zgłoś do usunięcia] Jagoda369 Czesto Was podczytuje ale zrobilo mi sie przykro ,ze zadna z Was nie pamietala o urodzinach mojego syna Bartusia. gdybyscie mogly to wyslijcie mi na poczte linka do bloga . Milo by mi bylo zobaczyc jak sie zmienily Wasze bobasy Jesli to oczywiscie nie jest problem. Kidys ktoras z Was mi wyslala ale juz dawno tam nie wchodzilam i gdzies mi umknal ades Waszego bloga. Ale jesli nie chcecie to nie i kto slodzil ty klamliwa malpo!!!

Czyli rozmawiam z tuncia :) szkoda ,z e sie tak kryjesz usilnie. A co do tego slodzenia... no coz ... przecie nie moglam napisac dajcie mi to haslo nudziary bo wtedyna 100% by mi nie daly.

Gość z jaka tuncia
kobieto juz mowilam nigdy tam nie pisalam ale temat znam dobrze, minelo zaledwie 3 tyg od twojego ostatniego postu a ty im dupy myjesz, tak samo tutaj kto ci daje prawo pisac do kogos oblesna swinio?chyba wogole nie masz szacunku ani do siebie ani do swojego dzieciaka, zreszta duzo jestes na forum i mozna wywnioskowac po twoich wypowiedziach jaka jestes naprawde, dodam tylko ze "szuja" i na tym koncze , dobrze ze inni troche poczytali o tobie a moze i tobie troche da myslenia co nastepnym razem napiszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość beeeeeee
ludzie czy wy nie macie nic do roboty tylko takie glupoty wypisywac?????????

Gość hahahahahdobre!!!!!!!!!!!!!!!!
dobre to hahahah

Ja nie mam nic do roboty, ale wlasnie wcinam pączusia z dżemusiem... ponadto spóźnia mi się @ czóje pokłócia w janiczkach i chyba zafasolkowałam :(

z jaka tuncia, dziwne, nie udzielasz sie na czerwcowkach ale temat znasz dobrze... Mam prawo pisac co mi sie podoba :D Dlaczego szuja ? Bo mam wlasne zdanie? Zawsze tak bylam i mam nadzieje ze bede, lubie siebie i nie zamierzam sie zmieniac. Pawde mowiac nie rozumiem Twoich pretensji do mojej osoby. O co ci kobeto chodzi????

Gość la madame khóhik
up

Gość ona....ti
AUTORKO....karmisz piersią ?? najlepsza dieta polecam ... za wszelka cenę utrzymaj laktację dla malucha super sprawa a ty będziesz chudła w oczach + racjonalne jedzenia nie za 2

Gość ona....ti
dziecko a cycku może byc (jak dla mnie do 2 lat) wiec na pewno zjedziesz z wagi

Gość gość
wazyłam w ciązy 97kilo,przytylam 35. zostało mi 82 po ciąży. swietnie było. wazylam tyle samo przez 8miesiecy kolejne, gdy zaczelam chudnac to 2kilo na miesiac. teraz znowu jestem chuda. a wiec hormony trzymaly kila i nie puszczaly, moglam sie zesrac i nic to nie dalo. nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 chodzilam w deszcz w snieg po 15km dziennie z wozkiem na spacery... dalekie. 8km w jedna,8 w druga. ani grama nie schudlam. za to durne, glupie stare ciotki i inne niedomyslne baby nie widzialy że walcze z kilami i durne cipska myslaly ze bede zajadac sie ich tortami na urodzinach. tlumaczylam ze 3 razy ze nie chce, ale 3 razy w tym tort karpatka i jakis inny śmietanowy potwór to obraza zeby nie pożrec przeciez... na urodzinach i pod choinke powiedzialam-nie. nie bede jadla ciasta z kremem i zjadlam salatke.