Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ijkghnghgf

najbardziej nienawidze biedy...bieda upokarza, bieda ogranicza, tak bardzo chcia

Polecane posty

Gość ijkghnghgf

chciałabym zmienic swoje życie

stan na ulicy to zarobisz

Gość ijkghnghgf
lat mam 21, studiuje, zaraz usłysze zebym poszła do pracy, coż szukałam, wcale z praca nie jest tak łatwo, pracy poprostu nie ma, o prace się ludzie biją, patrze wokoło i jestem przerażona, ludzie moi rówiesnicy żyją inaczej,zupełnie inaczej, stać ich na wszystko, bawią się, imprezują, mają samochody,wycieczki i prace w firmach które załatwił tatuś, ja nie mam nic startuje od zera, poszłam na studia i licze kazdy grosz jesli chce isc na impreze do klubu, moi rodzice nie maja wykształcenia,pochodze ze wsi, ojciec na nic mi nie daje, mama ledwo cos zarobi, a mam jeszcze brata coz najwazniejsze w zyciu jest zdrowie,a gdy go masz to druga najważniejsza rzeczą są pieniądze, tak to jest dzis i tak zawsze bede myslec, bieda to najgorsze co moze spotkać, jestem zdania że życie trzeba sobie umieć ułożyć, do niektórych uśmiecha sie los, a inni musze walczyć od zera

Gość ijkghnghgf
a czy to wazne co?

Gość podsumujmy to wreszcie
taka karma, nie którzy mają pod górkę a inni z...widocznie nie zasłużyłaś sobie w poprzednim życiu na dobra materialne w tym

Gość fdgfdghdf
zawsze musi być ktoś biedny by ktoś był bogaty. tak już po prostu jest, a wszelkie próby dawania biednym i niezaradnym szans kończyły się tym, że tracił każdy a biedni popadali w jeszcze większą nędzę co obserwujemy na własne oczy, mało tego, jeszcze przyklaskujemy socjalistom. 🖐️

Gość ijkghnghgf
studia , heh uważam ze są tylko dodatkiem, studiuje dobry kierunek studiów, ale prawda jest taka ze można miec kilka kierunków i nie miec z tego nic w życiu, w zyciu trzeba mieć poprostu szczęście, znalesc sie w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie, spotkac własciwych ludzi i umiec wykorzystac swoją szanse..

najbardziejwkurwiajacejestjakktospiszebezprzerwy