Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksowna malzonka

Czy wy tez zarabiacie na seksie z mezem ?

Polecane posty

Gość Ja w oranżadowej kreacji
Na zakończenie drogie Panie, życzę Wam takiej chcicy, żeby nic i nikt nie było w stanie jej zaspokoić.

Gość seksowna malzonka
Mnie seks sprawia ogromna przyjemność, ale potrafię wytrzymać, a największa przyjemność sprawia mi seks wysokopłatny.

Gość seksowna malzonka
Za komplet złotej biżuterii z brylantami zjadam kupę mojego męża :classic_cool:

seksowna małżonko tylko jak musi się czuć twój mąż za przyjemność z własną żoną musi jej za to płacić! a może za praca się rozejrzyj jak ci kasy na własne przyjemności brakuje.

Gość seksowna malzonka
Pracę już mam-jako kurwa mojego męża.

Gość matacz..
posredni zony to małzenskie kurwy i choc nie wszystkie to jakis tam procent tak ,a i kazda w swym pozyciu małzenskim karze swego meza brakiem sexu ./ do czego zmierzam ... a do tego , ze jezeli zona chce nowe meble , a maz ma inne zdanie i sie nie zgodzi na nie , to w tym dniu w ktorym była mowa o tych meblach jak maz dostanie dupy to mi kaktus na rece urosnie , a jak jzu dostanie to na zasadzie masz i spadaj . i tak jest ze wszystkim jesli zdanie partner ma inne , albo inne piorytety i nie idzie na ugode z zoną . nie bedziemy robic w tym roku remontu - zero sexu przez najblizsze dni . nie pojedziemy na wakacje do turcji tylko nad moze bo finanse nie pozwalaja - tak samo itd. itd. pewnie i są kobiety inne , ale ile ich jest , tak czy siak kobieta ma swa dupe jako karta pzretargowa , tak czy inaczej taniej wychodzi dziwka nizli zona , choc to od zony tez zalezy .

Gość seksowna malzonka
Cholerne podszywy :D

Gość matacz..
na szczscie sa kochanki ! ktore na sam widok maja mokro w majtkach i chcą sexu wiec mnie bynajmniej nikt łaski robic nie bedzie ! i wam faceci to samo sugeruje !!

A w domu wszyscy zdrowi. Jak można chciec kase na seks z własnym mężem lecz sie kobieto. Albo nie i tak jest pewnie za późno

Seksowna małżonko chyba ci się coś pomieszało kurwą jest ta której się płaci za sex., a nawet jakby to sex po ślubie jakby nie patrzeć jest jak to mówią obowiązkiem małżeńskim., Czyli według ciebie większość żon ,które kochają się z przyjemnością ze swoimi mężami są kurwami bo robią to za darmo tak? jakieś chore to twoje podejście ,ale oczywiście twój wybór i twoja dupa.,

Mam pytanie czy macie dzieci. Jeśli nie to jak zaproponujesz mu seks za pieniadze to napewno cie zostawi

Gość na szczęście nie mąż
Jak czytam takie rzeczy to utwierdzam się w 100 procentowym przekonaniu, że większość polskich kobiet to DNO.

nie mam dzieci i jesli Twojego meza jedynie dzieci przy Tobie trzymaja to ja sie nie dziwie, ze nawet zlotowki Ci za seks nie chce dac :D do tego trzeba byc seksowna kobieta , droga pani ! Do wiszącej dupy i zboczeniec nie naleje !

Gość lynne johnson
Mam nadzieję, że to prowokacja. :o A odpowiadając na pytanie z tematu. Nie. Nie zarabiam na seksie z mężem. Nigdy nie żądałam żadnych prezentów, upominków, gratyfikacji finansowych w zamian za dopuszczenie do go siebie. Boże... to nawet brzmi niedorzecznie. :D Osobiście... uważam, że najlepszym prezentem za sex z nim... jest sex z nim! :D Jest fantastycznym kochankiem.

Gość lynne johnson
najwiekszym prezentem jest dla mnie to, ze mezczyzna mnie laskawie przeleci :( dziekuje za to losowi przez poł roku

Akurat jestem chłopakiem i mam 15 lat wienc peszek. A na pewno nie jestes atrakcyjna

Gość Zgorzkniały zbereznik
Jak tak to wszystko czytam dochodzę do wniosku że małżeństwo to jest kurewska organizacja, nic za darmo, a tyle mówią nasze Panie o miłości, uczuciu, kochaniu i innych bzdetach. Zaczynam wierzyć że pedały mają w przyszłości rację bytu!!!!!

Zbereznik- na szczescie nie wszystkie laski bzykaja sie z wlasnym mezem za kase- niektore to poprostu lubia :) jak ja :) U mnie moj facet ma wszytsko za darmo :) i z miloscia ;) Nie trac wiary ;)

nie chciałbym takiej baby za żonę>> Jesteś zwykła pijawą>> Zyczę ci żeby twój stary znalazł kiedyś obcą i tańszą od ciebie i jej zaczął kupować prezenty za sex>> niewątpliwie do tego dojdzie>a ciebie puści i tak kantem>

Gość Dłuuga marchewka
o czym wy tu piszecie...:O a ile kosztują pocałunki?

Gość Dłuuga marchewka
tzn on wie, że musi ci coś kupic aby był sex? czyli przed sexem wręcza ci to co chciałaś? np bluzke, ciuch..tak?

hehe niezle, co? Ja nie wiedzialam do dzisiaj, ze cos takiego istnieje, myslalam, ze ta babka o ktorej wczesiej pisalam to wyjatek, a tu takie wyznania...