Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvsfbsfbfbvfv

mimo ze jestem dobra dziewczyna nigdy z nikim sie nie zwiaże!przez byłego...

Polecane posty

Gość bvsfbsfbfbvfv

czuje sie oszukana;/ gdy go poznałam wydawał sie byc miłym, odpowiedzialnym chłopakiem -nie miał duzo kasy ale mi takie rzeczy nie przeszkadzaja, samochodu tez nie miał(niektore na to zwracaja uwage)ale ja nawet przez chwile nie pomyslałam zeby olac go z tego powodu;/ poznawalismy sie powoli i było jak w bajce, wszystko cudownie poznałam jegp krewnych ale nie rodziców(troche mnie to zdziwiło ale uznałam ze moze nie chce miec z nimi kontaktu bo opowiadał ze odszedł wczesnie z domu bo w domu zle sie czuł )ok spoko nie nalegałam przezylusmy w sielance 8 miesiecy, spotykalismy sie codziennie kazdego dnia poza 1 miesiacem gdy był w pracy za granica ale mimo to było cudownie tak cudownie ze zaczelismy planowac wspolne zycie ja mam wiecej niz 21 lat wiec spoko. po tym czasie nagle strasznie sie zmienił ;/ -zaczął pic -miał problemy z policja -zdarzaly sie kłótnie, szarpaniny -spowodwał wypadek po pijanemu zerwała z nim bo nie mogłam wytrzymac ze sprawił mi tak zawod no i te szarpaniny;/ ech... starał sie wrocic przez kilka miesiecy,ja stwierdziłam ze nie bede z kims kto naraza swoje zycie i innych poza tym to picie przerodziło sie w chlanie z tego co sie dowiedziałam a u niego pojawiły sie jakies problemy psychiczne teraz cała prawda wyszla na jaw;/ okazała sie ze mnie zdradzal kiedy wyjezdzałz dziwkami (sam sie przyznał chociaz zawsze twierdzil ze brzydzi sie dziwek):/ ze miał 7 dziewczyn przedemna(mi powiedział o 2) ze cała jego rodzinka to zasrana patologia i tez pija nie zauwazyłam tego;/ swietnie sie ukrywali zaczął tez komentowac przez smsy moj wyglad w bardzo negatywny chamski wulgarny sposob był moim pierwszym;( jestem wstrzasnieta tym wszystki, przestraszona i załamana zawsze byłam dla niego dobra, wspierałam go, chciałam chronic, nadskakiwałam,nigdy nie zdradziałbym go no ba nawert przez mysl mi by nie przeszło a teraz sie okazuje ze on mnie zdradzał reguilarnie;/ jak on mogł/????? sam twierdził ze jestem porzadna i dobra dziewczyna wiec czemu mi to wszystko zrobił o dziwo nawet nie potrafie nienawidzic go;(ale miłosci juz nie czuje

Gość bvsfbsfbfbvfv
?

Gość spakuj jego do worka
dziewczyno to totalny dupek. odpocznij, zajmij sie soba, a potem fajny chlopak sam sie znajdzie:-)

Gość bvsfbsfbfbvfv
chyba psychopata;/ ciezko mi sie pozbierac zwłaszcza ze wciaz zdarza mu sie czasem mi dosrac jakims sms.em z trescia jaka to ja mało warta jestem;(

Gość spakuj jego do worka
do tego zakompleksiony i wyzywa sie na Tobie, olej go

Gość bvsfbsfbfbvfv
staram sie ;/ ale nie jest mi łatwo to byl moj 1-wszy mezczyzna w łozku tez

Gość bvsfbsfbfbvfv
nie widzisz wyraznie ze na poczatku był inny? wydawał sie byc dobrym odpoowiedzialnym mezczyzna potem wszystko wylazło;/

Gość bvsfbsfbfbvfv
był patologicznym kłamca potem łapałam go na 2 wersjach tego samego zdarzenia;/ mimo to sie nie przyznawał i dalej kłamał chyba trafiłam na cos najgorszego;(

Gość bvsfbsfbfbvfv
taka jest prawda:/ moze jestem naiwna

Gość bvsfbsfbfbvfv
a co moja wina?? to miałam wogole sie z nikim nie umowic? przeciez on wydawał sie byc bardzo dobrym czlowiekiem wiec co ma do tego "bo tego chciałas"

Gość ggagagaaaaa
?