Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inna*

Singielki z wyboru

Polecane posty

Uważam, że niektórzy ludzie nie nadają się na związki. Przecież nie wszyscy muszą mieć kogoś. Poza tym automatyczna ocena, że osoba samotna równa się nieszczęśliwa często jest nieprawdziwa. Dziewczyny, uważacie podobnie?

Gość aniabra
chcialabym tak uwazac ale...niestety nie moge se tego wmowic

czyli uważasz się za nieszczęśliwą tylko dlatego, że nie masz nikogo?

Ja nigdy nie byłam w żadnym związku. Kiedyś z tego powodu byłam nieszczęśliwa, próbowałam szukać na siłę jak jakaś desperatka, ale to się zmieniło. Po prostu zaakceptowałam to jak jest i to że prawdopodobnie zawsze będę sama.

Gość NIKDHIHFUJHSEF
JA jestem sama i nieszczęsliwa...wiec nie nadaje sie na singla zupelnie:P

do NIKDHIHFUJHSEF więc są dwa wyjścia dla Ciebie: poszukać kogoś, albo zapełnić wolny czas jakąś pasja

Gość brigidda
inna uwazasz sie za atrakcyjna osobe?

Czy jestem atrakcyjna? nie mnie osądzać. Przeciętna to chyba dobre określenie. Mam kompleksy jak chyba każdy człowiek, ale już polubiłam siebie.

Gość NIKDHIHFUJHSEF
INNA szukam ale na sile sie nie znajdzie niestety...wiec czekam co zycie przyniesie;)a co do pasi racja musze cos znalesc;)myslalam o spiewie lub modelingu:P

Gość NIKDHIHFUJHSEF
Ja tez nie bylam w zwiazku...ale spotykalam sie z roznymi facetami takze wiem,że bez milosci nie bede umiala zyc....czekam az sie w koncu pojawi....a Ciebie tez dopadnie...zobaczysz:P

do tomcioszek zgadzam się z Tobą, ale są ludzie którym wystarcza kontakt z drugim człowiekiem poprzez np. pisanie na gadu, innym spotkanie ze znajomymi raz w tygodniu, a jeszcze inni nie mogą żyć bez obecności innych osób wokół siebie. Ja należe do tej pierwszej grupy

jeżeli się nie szuka, to trudno o to żeby miłość sama mnie znalazła, ale nie uważam tego za problem. Nie wszyscy są stworzeni do miłości

NIKDHIHFUJHSEF mam nadzieję, że trafisz wkrótce na tego jedynego, a do tego czasu poświeć się śpiewie lub modelingowi:)