Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .-.-.-dor....-.-.-.

Pomóżcie proszę-co robić???!!!

Polecane posty

Gość .-.-.-dor....-.-.-.

Witajcie! Mam pewnien problem i nie wiem jak się zachować. Zadzwoniła do mnie koleżanka poinformować mnie że bierze ślub i zaprasza mnie na przyjęcie i czy będę bo zamawia salę. Wiec powiedziałam żę tak. Potem zapytała kiedy będę w rodzinnym mieście(ona też tam mieszka) to da mi zaproszenie a jak nie będzie jej w domu to żebym przyjechała do niej do pracy. Więc jak jechałam do rodziców zadzwoniłam do niej ale nie mogła rozmawiać i miała oddzwonić. Oddzwoniła za kilka dni i zapytała kiedy ona ma mi dać to zaproszenie a jak nie będzie miała mi jak dać to żebym przyszła bez zaproszenia. Zaznacze że aktualnie mieszkam 30 km od niej i niedawno była w moim mieście bo dzwoniła do mnie zapytać gdzie jest tu jaki dentysta ale o zaproszeniu nie wspomniała . Jak mam się teraz zachować? Aż mi sie nie chce na ten ślub jechać!

Gość amelia0790
zrób pierogi

Gość rich09
skończyłaś już, wariatko, ten wywód?

Gość NIKDHIHFUJHSEF
niech Ci wysle pocztą:)

Gość .-.-.-dor....-.-.-.
Tylko czemu nie przywiezie mi tego zaproszenia. Często jejs w moim miescie, ostatnio nawet do mnie dzwoniła czy nie znam jakiegoś dobrego dentysty bo się wybiera a o zaproszeniu nic nie mowila

Gość tyyyywyyyyzyyyduuu
a jest to jakas dobra kolezanka czy bardziej...znajoma ;P

Gość .-.-.-dor....-.-.-.
Przyjażniłam sie z nia 15 lat. Zawsze jej pomagałam. Byłyśmy tzw "papużki nierozłączki". Odkąd znalazłam sobie faceta się zmieniła, bo ona go nie lubi, nawet na papapetówkę do swojego nowego domu zaprosiła mnie samą