Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patologia to mało powiedziane

Szok!! Dzisiejsza sytuacja u ginekologa mnie przeraziła!! Gówniara z matka.

Polecane posty

Siedzę w poczekalni do ginekologa i siedzi na krześle dziewczyna (spojrzałam na pesel) 14 lat. Obok niej siedzi matka strasznie zdenerwowana. Dziewczynka wyglądała jak taki typowy kujon szkolny. Ładnie, skromnie ubrana, uczesana. Głowe miała spuszczona a matka myślałam ze zabije ją wzrokiem. Weszły do gabinetu i po badaniu wychodza... Ona cała zapłakana, matka wychodząc jeszcze w drzwiach okłada ją rękami. Potem na całą przychodnie drze się że jaka ty głupia jesteś, jak mogłaś się nie zabezpieczać i dawać dupy pierwszemu lepszemu, że ja z domu wywali albo w brzuch kopnie. Cały korytarz przerażony a dziewczyna uciekła cała czerwona. No boże rozumiem że sytuacja była troche ciężka, można było się zdenerwować ale co za matka żeby takie cyrki odprawiac. Jak można tak własne dziecko potraktowac... Spotkaliście się kiedyś z podobną sytuacja?

no bo to , że dała świadczy o jej nowoczesności i wyzwoleniu umysłu, ale to , że bez tabsów czy gumki to świadczy o ciemnogrodzie i nieodpowiedzialności , narażaniu budżetu państwa na kolejnego nieślubnego bahora

Nie spotkałam się jeszcze z czymś takim.Może to był jej brat?? Ja kiedyś z moim malutkim braciszkiem szłam przez miasto, to ludzie dziwnie patrzyli, ale u mnie w miejscowości wszyscy wiedzą, że to brat.

Ja rozumiem że dziewczyna nie pomyślała, źle zrobiła i w ogóle ale żeby jej matka tak ja wspierała to ja przepraszam...

Monia jaki brat? Ta dziewczyna w ciąży była

Gość matka tej gówniary
a niech ma za swoje, dziwka mała, z bratem, no co ludzie powiedzą?

Gość Cellina
matka powinna szukać ojca dziecka - pedofila

w rodzinach patologicznych matki nie wspierają dzieci. Moja była przyjaciółka była z takiej rodziny, potem zabrali ją do domu dziecka.

Gość monia a tobie o co
chodzi z tym bratem,bo nie rozumiem.Co ma piernik do wiatraka:-D A matka dziewczyny to wariatka,współczuję dziewczynce.Jak by matak była mądra to dziś nie było by tej akcji.

nie dodałam jeszcze że wychodząc z przychodni widziałam ta dziewczyne jak siedziała sama na ławce cała spłakana... nosz myslałam ze tej matce morde obije... ;/

Gość ja widzialam wiele takich sytu
acji, bo moja babcia mieszkała na zapadłej popegeerowskiej wsi, gdzie 90 % mieszkańcow była bez pracy, w ogole sodoma i gomora ta wioska. Widzialam jak dziewczyny byly wyrzucane z domow, jak alkoholicy leżeli pod klatkami z pustą butelką po winie . W ogole tam mlode dziewczyny pozachodzily w ciąże i niejedna nie wiedziala z kim, każdy z kazdym chyba na chwile obecna ma tam dziecko.

Wspierać? hahahahahaaaaaa Wspierać to ja moge córke jak sie do egzaminu szykuje a nie jak sie koorwi w wieku 14 lat. yła dorosła żeby dawać to niech sobie teraz na bachora sama zarabia.Jedyne co mógłbym zrobić to ją wyskrobać

Gość hahahhaaaa
z tym bratem dobre :D Trzymała brata w swoim brzuchu...

Gość ale jaja_
tak, miała ją jeszcze po główce pogłaskać, nie dość że się puszcza to jeszcze głupia nie wie jak się zabezpieczyć. matka źle to rozegrała bo teraz wszyscy będą wiedzieć i nie da się zrobić po cichu skrobanki.