Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the_baker

DZIEWCZYNY; lubicie dostawac kwiaty?

Polecane posty

czy to jest obciachowe wreczyc dziewczenie kwiaty? bo umowilem sie z taka jedna, znam ja tylko z widzenia i ona mnie tez i sie zastanawial czy jej dac roze czy cos. : )

Gość patologia to mało powiedziane
Ja nienawidzę ale cóz... jestem dziwna :D

Gość bo kochasz mnie tyyyyyy
uwielbiam:) prawie kazda kiobieta to lubi, ech, jak mozesz nie wiedzieć takich rzeczy:O

Gość patologia to mało powiedziane
Ja nienawidze dostawać kwiatków... Ok może zalezy też od kogo i z jakiej okazji ale ogólnie jak mam potem isc przez miasto z kwiatkiem to az mi niedobrze fee

Gość sallyneeshelpp
kocham! daj jej koniecznie :) bedziesz miał plusa u niej

Gość nieeee
nie dawaj

mała czarna- przeczytaj sobie niektore wypowiedzi to bedziesz wiedziala czemu obciachowe ; PP

Gość nikto kkk
ja lubie, mój facet daje mi kwiaty co najmniej kilka razy w miesiącu :)

lubię,chociaż rzadko je dostaję.Ile razy mówię mojemu chłopakowi że uwielbiam tulipany, to on mi kupuje róże.

Gość nickonicko2010
wszystkie dziewczyny jakie znam lubią dostawać kwiaty tylko że ich partnerzy zwykle o tym zapominają:) ... http://tnij.org/fajneubrania

Gość taka jedna dziewczynaaa
ja nie lubię ani dostawać kwiatków ani kupować, to coś zupełnie zbędnego i dla nmnie jest to obciachowe, a jak dziewczyna ma 18 lat to tym bardziej nie dawaj jej, koleżanki sie będą z niej śmiały, wyzruci do najbliższego kosza na śmieci jaki spotka po drodze

Gość wszystkie prawdziwe kobiety
lubia dostawac kwiaty, to jest potwierdzone naukowo, zapamiętaj sobie! :O te które nie lubią- są babochłopami - w związku z czym kupuje się im noże, pistolety, młotki, wiertarki, itp. :O🖐️

Gość wszystkie prawdziwe kobiety
taka jedna dziewczynaaa - jesteś jeszcze infantylnym dzieciakiem, ale nie martw się, moze Ci przejdzie:O i za 10 lat będziesz marzyć o tym , zeby ktoś dał Ci kwiaty- gorzej jak juz wtedy nie dostaniesz:O🖐️

Gość taka jedna dziewczynaaa
odwalcie sie, mam 26 lat i wiem co lubie a czego nie i sram wam do ryja

Gość dfvbdf
Ja nienawidzę tego. Po co mi te chabazie? Tylko problem co z tym dziadostwem zrobić. A już w pracy czy na randce to kompletna porażka. Facet da kwiatka i zadowolony z siebie a ty babo targaj tego chabazia ze sobą :(.

Gość dfvbdf
znacznie bardziej lubię dostawac kluczyki do nowego merca lub cabrio :classic_cool:

Gość oooktawiaa
Lubimy:)!

Gość EviTka90
dwa razy w zyciu dostalam kwiaty - bukiecik konwalii od mojej bylej i od drugiej takiego zonkila jakby, ladny byl. od zadnego faceta nigdy nic nie dostalam, zero kwiatow. nawet gdy byl dzien kobiet, walentynki czy nawet moje urodziny - o ktorych zaden z nich nigdy nawet nie pamietal. kwiaty kupuje sobie sama czasem. i w skrytosci ducha marze o bukieciku tandetnych, czerwonych jak diabli roz, czekajacym przed drzwiami mojego mieszkania :) ale takie rzeczy to chyba tylko w romantycznych filmach...

Gość gość
lubię kwiaty,ale w doniczce jakieś małe tyci,ale kwitnące,fiołki alpejskie,hiacynty pachnące,stokrotki itp....sporo tego mam dbam i co rok pięknie kwitną