Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brodaty

Dziewczyny czy podoba wam sie facet z brodą taką jak np:

Polecane posty

Gość lady czarnuula
Brodaty, miło mi 🌼 :D

Coralick-Ale ja wychodzę,ide sobie do sklepu,na ryby i jeszcze w parę innych miejsc ale to i tak nie ma znaczenia jak nie umiesz podrywac dziewczyn,ba nawet nie umiesz do nich zagadać,po prostu muszę sie pogodzić ze swoim losem lady czarnuula-Mnie tez jest miło

Brodaty... ja sobie mysle, ze wystarczy byc szrmanckim i milym gosciem. Czasami sie usmiechnac, wcale nie musisz sypac banalami z rekawa i na sile uszczesliwic na okolo :) I prosze, nie pisz mi o wchodzeniu do sklepu, bo wyjde z siebie :D matkaizona... jestes cienka jak polsilver.... idz, zjedz cos bo bredzisz od rana

matkaizona.....A jakie to ma znaczenie co tam mam?Twój nick powinien świadczyć o twojej dojrzałości,mam tam to samo co inni faceci

Gość karolcia1000
elikatny zarost drapiący -takkk:D ale jakieś wąsy, bródki zdecydowanie na nie!

pytek_srytek-Też tak myślałem,teraz to wszyscy wola takich pedałków,ach gdzie się podziały te prawdziwe kobiety co lubiły prawdziwych mężczyzn

No bo taka moda... zero zarostu, klata jak u niemowlaka, buzka jak dupcia... permanentna depilacja, manicure, pedicure, regulacja brwi... a gdzie sie podziali prawdziwi faceci? Brodaty no gdzie?? Siedza w domu! Moja mam zawsze powtarzala, facet ma miec owlosiona klate, bo to znaczy ze jest rasowy... cokolwiek to znaczylo :D

Gość b gfht
taka broda jak z linku jest tak obrzydliwa ze az nie ma slow by to opisac

Gość czasy sie zmienily brodaczu
pogodz sie z tym albo zostaniesz sam a broda z linku jest paskudna

Coralick-nic dodać nic ująć,z drugiej strony współczesne dziewczyny chca takich facetów jakich opisałaś,widać to po tym temacie,mysle że nawet wielu nie wie kto to jest,otóż to jest polski amant kina czyli Michał Żebrowski,skoro człowiek uzany za przystojniaka nie podoba się dlatego że ma brodę to już ja napewno nie spodobam sie żadnej dziewczynie nawet bez brody. czasy sie zmienily brodaczu-no właśnie staram sie z tym pogodzić ale kiepsko mi to idzie,świat jest nie sprawedliwy,inni maja 10 dziewczyn tygodniowo i ciągle maja mało,a mi wystarczy jedna na całe życie a i tak nie umiem tego osiągnąć,jestem do nieczego w tych sprawach,jestem najwiekszy nieudacznik w tym kraju jesli chodzi o kobiety

A po za tym dziwi mnie to,kobiety same mówia że wygląd nie jest dla nich ważny a tym samym nie powinny zwracać uwagę na takie szczegoły jak broda

Gość czasy sie zmienily brodaczu
taka broda to nie jest szczegol :O zebrowski jest dosc przystojny ale nie w tej roli albo sie dostosujesz albo szukaj wiesniary to tak prosto z mostu ci powiem i nie boj sie zmian

Gość do Brodaty
Kobiety te młodsze podnieca teraz wydepilowany metroseksual.

do Brodaty-Tez to niestety zauważyłem,facet musi być wydepilowany na całym ciele i dobrze jest widziany jak się goli minimum raz dziennie czasy sie zmienily brodaczu-Niestety ale masz rację,żadna kobieta nie chciała by mieć dzisiaj brodatego faceta,ale jak ma lecieć tylko na mój wygląd to lepeiej jak będę sam,wkurza mnie tylko jak mówicie że wygląd się dla was nie liczy

Gość Lady czaaarna
A ja tam lubię owłosionych facetów, z zarostem no i uwielbiam włosy na klacie :D

Lady czaaarna-Miło mi to słyszeć,szkoda ze mało jest kobiet takich jak ty

Gość divvva
może to zabrzmi jak z telenoweli, ale najbardziej istotne jest to, żeby facet był interesujący w środku. Żeby chciało się spędzac z nim każdą chwilę. Żeby był najlepszym przyjacielem i kochankiem. Wtedy pokocha się całą resztę. Nigdy nie miałam ideału męzczyzny. Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie, żeby nie miał brzuszka i był wysoki ;) Chyba, że mamy tu na myśli krótkotrwałą zanojomość kobiety z facetem. Wtedy, to co innego. Ale lepiej nie zawracać sobie głowy ludźmi, którzy oceniaja człowieka po wyglądzie.

divvva-też tak myślę jak ty,brzuszka nie mam bo dbam o linie i staram się być w dobrej kondycji ale nie dla powodzenia tylko dla zdrowia,jako facet też staram się nie patrzeć na kobietę tylko pod kątem wyglądu,ale przyznaje że otyłość u kobiet trochę mi przeszkadza,oczywiście parę kilo więcej czasami zwiększa u kobiety jej atrakcyjność ale otyłość już nie.Jednak zauważyłem że kobiety bardzo zwracają uwagę na wygląd,i dzisiaj wygląd i styl ubierania sie i pozycja faceta jest dla nich najważnejsza,oczywiście myślę że są wyjątki ale takie to na palcach jednej ręki można policzyć w całym kraju

Gość divvva
tak, to przykre, ze ludzi ocenia sie przez pryzmat wyglądu i grubości portfela. Przyszło nam zyć w takich czasach. O ile zdaję sobie sprawę, że kasa do życia jest potrzebna, chociaż wyścig szczurów, to nie moja bajka, to nie rozumiem, że ludziom tak łatwo przychodzi szyfladkowanie innych po wyglądzie. Powodzenia

Gość divvva
co innego jest gdy facet czy też kobieta o siebie nie dba- tyją na własną prośbe opychajac sie fast foodami, nie wstawiają zębów z przodu ;) nie myją łosów etc. Natomiast zupełnie inną sprawą są rzeczy, na które nie ma sie wpływu jak wzrost, łysienie etc. Z tym nic nie zrobisz. Każdy chciałby być piękny. Ale piekni też miewaja kompleksy. Czasami nawet są gorsi do zniesienia od tych, którzy na pierwszy rzut oka to dopiero powinni miec kompleksy

divvva z tą broda to wlaśnie jest taki problem że ja mam po prostu taki styl,od zawsze mi się broda podobała,wydawała mi sie taka męska i prawie od zawsze ją nosiłem,po prostu taki styl i golic sie tylko dla tego że kobieta zwraca uwagę na wygląd jest dla mnie przesadą,przykładowo twój facet lubił by dziewczyny z krótkimi włosami na jeża,czy zrobiłas byś sobie taka fryzurę dla niego mimo że by ci nie odpowiadała?Myslę że nie i to samo jest z brodą u faceta

Gość divvva
zrobic coś dla drugiej osoby wbrew sobie - to nie wchodzi w grę. Jeśli poznasz laskę, która zainteresuje sie twoją osobą, a ty bedziesz miał brodę, a potem powie, że bez brody byłoby lepiej... To trochę głupie. Osobiście uważam, że broda jest męska i zawsze dodaje wieku. Wydanie Żebrowskiego byłoby lepsze, gdyby wąsy były krótsze. Mój facet nie ma zarostu, ale byłam kiedys z takim jednym co miał. Nie podobało mi się to, bo drapał. Ale ty chyba nie o tym ;)

divvva mój zarost nie drapie,drapie tylko krótki zarost,jak taki nosiłem to też drapał