Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagaganjaaa

ciasna i gruby???

Polecane posty

Gość gagaganjaaa

hej, nie współżyłam jeszcze, ale zdarzało mi się "zbadać" członek mojego TŻ ;) Jest wielki - długi i co gorsze, gruby :P Nie wyobrażam sobie jak on się może zmieścić w mojej małej dziurce... Jakoś mnie to przeraża. Strasznie bym chciała rozpocząć współżycie, jestem z nim długo, kocham go i chcę zrobić to własnie z Nim. Ale nie mam pojęcia czy tak duża "rzecz" może się bez problemu zmieścić w takiej dziureczce ... :O olewam głupie komentarze ! liczę na jakieś słowa pociechy! :D

Gość warka stronkk
odpowiednie nawilzenie, dlugie pieszczoty i powinien sie zmiescic:) a cwiczycie rozciaganie pochwy? jednzm paluszkiem, pozniej dwoma i trzema... i powoli powoli wszystko wejdzie:)

Gość jęcząca
na poczatek polecam palcówke

Gość Dłuuga marchewka
czytałam literaturę na ten temat...i chyba chodzi tu oto, ze penis jest nie tyle długi, co gruby. Ponadto na filmach erotycznych każdy ma dużego..i jakoś się kochają... ciekawe, czy istnieje coś takego jak niedopasowanie genitalne? na początek to minetka, bez palców. z językiem.

Gość gagaganjaaa
ostatnio więcej obserwuję swoje ciało np. podczas mycia i sama "próbuję" na spokojnie, powoli wsuwać sobie palce. jeden wchodzi, ale tylko do pewnego momentu i nie czuję opór. Nie ból, ale opór (i nie jest to błona dziewicza, bo mam taki półksiężyc, że nie trzeba jej przebijać żeby sie dostać do środka :P). Czy solidne nawilżenie/podniecenie może zdziałać aż takie cuda i wchłonąć "olbrzyma" mojego Faceta? :P może to głupi temat, ale nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi :D dzięki za dotychczasowe :P

Gość jęcząca
o losie palce jesli chodzi o rozwarcie pochwy minetka? to chyba oczywiste, w moim przypadku bynajmniej no chyba ze to jakis szybki numerek z męzem jak za młodych lat na deptaku w nocy palce palce palce i cipka sie przygotuje na wejscie i bedzie super rozkosz moj tez ma dośc grubego i to jest fajne co z tego ze mialby długiego a chudego jak słomka "alkoholu i pacierza nie odmawiam!"

Gość jęcząca
dasz rade jak bedziesz mokra i bardziej rozwarta to mmmm az sie napalilam niech tylko moj z pracy wroci powodzenia

Gość gagaganjaaa
haha :D dzięki jęcząca :D i przy okazji cieszę się, że mój temat przyczynił się do Twojego napalenia. Ja jestem non stop napalona, ale jednak mam jeszcze jakąs barierę :P no ale ja dopiero raczkująca bogini seksu jestem :P dzięki za rady :)

Gość jęcząca
palisz ganje?

Gość gagaganjaaa
No to mnie pocieszyliście. Włożyłam ten paluszek do końca stymulując jednocześnie łechtaczkę. W sumie, tak się podnieciłam, że natychmiast chwyciłam butelkę szamponu i też weszła :D Niby sukces, ale po chwili usłyszałam głośne mlaśnięcie i butelka wyślizgując się z mej mokrej dłoni, zniknęła w tej maleńkiej dziureczce. Wzięłam więc obcęgi i chciałam ją wydobyć. Niestety, obcęgi były za krótkie a moje starania zaowocowały kolejnym mlaśnięciem i tak oto pozbyłam się tegoż pomocnego narzędzia. Teraz siedzę przed kompem z wsuniętą w dziureczkę rurą od odkurzacza włączonego na najsilniejsze ssanie i czekam aż odzyskam utracone przedmioty. Niepokoi mnie tylko wygląd mojej myszki. Sprawia wrażenie jakby znów chciała mlasnąć...

Gość Dłuuga marchewka
ma sobie nie wkładac palce.. tylko jezyk on ma jej włozyc. Tempa babo. A rozzciaganie to głupota, ma sie z nim kochac czyli od razu penis, bez palców.

Gość jęcząca
no moze jej wlozyc jezyk ba!, nawet powinien ale liczbe palców można zwiekszyc.. nie mam w zwyczaju nikogo nazywac tępym wiec tego nie uczynie jak ty

Gość gagaganjaaa
hahaha :D zabawna story podszywie :P niestety nieprawdziwa bo nic mi nie wchodzi poza palcem :P nie kłócić się dziewczyny :P

Gość Dłuuga marchewka
a może istnieje coś takiego jak niedopasowanie? I co? Tacy ludzie powinni się rozstac??

Gość jęcząca
jeny mam nadzieje ze nie istnieje ja bym tak nie mogla jak kogos sie kocha i nie moc z nim wspolzyc nikomu tego nie zycze napewno sobie poradzicie nie on jeden jest obdarzony tak przez nature

ach te podszywy wsadz lepiej ogórek albo banan cipka da radę z penisem twojego misia tylko musi być dobrze nawilżona i powolutku niech wkłada

Gość gagaganjaaa
dzięęęęks :D dzięki Waszym odpowiedziom nabieram ochoty na psoty :P

Gość jęcząca
ja na pieprzoty

Jeśli się boisz, to kup jakiś środek nawilżający i w razie problemów miej go gdzieś pod ręką. Będzie dobrze ;)

Gość gagaganjaaa
haj ewrybody! :D 1. raz za mną. Przebicie błony nie bolało, ale jak był juz w środku to i owszem... ale jakos tak rozkosznie. Potem jak się kładłam to mnie tam w środku piekło i na nast. dzień też. A teraz boli mnie podbrzusze i wkręcam sobie ciążę :( (mimo że biorę tabsy a on nie skończył we mnie). :( :( ale poza tym układ ciasna i gruby będzie chyba możliwy ;) wszysko super, gdyby nie ta urojona ciąża :O