Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystianjhgljgluigy

jak zagadac do laski

Polecane posty

Gość Krystianjhgljgluigy

no bo wiecie podoba mi sie taka dziewczyna a nie wiem jak do niej zagadac,, czesto sie spotykamy tzn prawie co dziennie a ostatnio codziennie. spotykamy sie na boisku bo mamy swoja paczke i ona przychodzi tam z kolezanka i psem do mojego kolegi bo to znajoma mojego kolegi. i chciałbym ja blizej poznac ale nie wiem jak do niej zagadac

Gość upuppupuii
--ee, lala - walisz sie troche czy trzeba z toba chodzic? wystarczy

Gość Krystianjhgljgluigy
no pomozcie jak zagadac do laski ktora mowi mi codziennie czesc a nie wiem co wymyslic zeby rozmowa sie kleiła :O

Gość Krystianjhgljgluigy
dodam ze jestem prawie prawiczkiem bo mialem stosunek ale tylko dwa razy w prezerwatywie

Gość slodka94jfr
zapytaj czy gdzies jedzie na wakacje, co porabia, gdzie sie uczy porozmawiajacie o wspolych znajomych itpppp

Gość Krystianjhgljgluigy
wiem gdzie sie uczy bo sie uczy w mojej szkole tylko chodzi do innej klasy, a na wakacje to pojedzie w sierpniu

Gość Krystianjhgljgluigy
mam klej biurowy, kropelke i butapren tez

to jej pies? jeśli tak, to zagadaj coś o nim. w sumie najbardziej neutralny temat.

Gość Dłuuga marchewka
zgadaj z humorem np czesc, która godzina ona powie. a bo czekam kiedy słonce jest tak gorąco..i sie usmiechnij i sie rozmowa sama zacznie. jak ma pieska zagadaj cos o piesku..ze fajny albo ze cie o mało nie ugryzł:OP zapytaj o droge itp.. roznie.

Gość aniol bez skrzydel
a teraz serio kup różyczkę przyczep do niej karteczkę z proponowanym miejscem spotkania i godziną, jeśli przyjdzie to znaczy że ją zainteresowałeś :) __ http://tnij.org/hma6