Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfiatuszeeek:)

jego była :(

Polecane posty

mam 22lata- jestem z facetem od dwóch miesięcy- jest cudownie... wiem że przede mną miał dziewczynę z którą był ponad 1,5roku (ja też byłam mniej więcej tyle z moim eks) ostatnio dowiedziałam się jego rzecz którą bardzo lubiłam dostał od swojej byłej- poczułam się jakbym dostała w ryj:( o nic go nie pytałam- sam mi pow że to sobie tam leży i mu nie przeszkadza (nie nalegam żeby to wyrzucił) dzisiaj się dowiedziałam kim ona jest (piękna to nie jest ale brzydka też nie) znalazłam ją na pewnym portalu i zobaczyłam że ma nieusunięte zdjęcia z moim facetem z jakieś imprezy:( aż mnie ścisnęło w żołądku, zemdliło mnie i pobiegłam do łazienki- zwymiotowałam... nie mogłam na to patrzeć- dlaczego ona tego nie wykasowała??? jak myślicie??? Nie jestem chorze zazdrosna... nic z tych rzeczy- ufam mu, kocham go... wiem że w jego poprzednim związku brakowało zrozumienia a ja mu to wpełni daje... ale jak sobie pomyślę że on ją kiedyś dotykał, całował, kochał itp to mnie szlag trafia- nie mogę sobie z tym poradzić... wiem że to chore- powoli się z tym oswajam- przecież każde z nas miało za sobą związki- przecież w końcu to my jesteśmy razem... może dlatego się tak czuje bo boje się bardzo go stracić- już raz mnie zraniono... ale muszę się wziąść w garść i skupić się na naszej miłości:* przecież to dziecinne:P

Gość Dłuuga marchewka
chyba jest mściwa...dlatego ma te fotki... on jej nie kazał ich usunac? jesli nie sa razem..to ona z siebie durnia robi..

nie wiem czy jej kazał... w każdym razie on nie ma z nią żadnych zdjęć... właśnie tego nie rozumiem- powinna to usunąć, nie wiem o co jej chodzi- jeszcze te komentarze- 'ładnie razem wyglądacie' aż się we mnie gotuje:( bardzo mi na nim zależy- myślę że to przejdzie z czasem:) dodam że nie mamy jeszcze żadnych wspólnych zdjeć. No czuje się beznadziejnie- pewnie przesadzam- ale to chyba znaczy że się zakochałam po uszy:P

Gość karolcia1000
nie chce żeby jej kazał to usunąć, nie wymagam tego od niego żeby wyrzucił pewną rzecz od niej bo to dziecinne! Ale te zdjęcia mnie doprowadzają do szału- a jak ona dalej go kocha? Niech się pocałuje w d...pe o:D ale to nie zmienia tego że poczułam się jakbym dostała w twarz:(

zastanawia mnie tylko czemu ona tego nie usuneła- zdjęcia są z przed 1,5 roku

Gość pytająca mamusia
hahaha ze mnie też kiedyś była taka masochistka i również wchodziłam na konto byłej mojego faceta żeby sobie popatrzeć, powkurzac się itp... :) W końcu nie wytrzymałam i sama sie przyznałam mojemu kochanemu, że to robię, a on mi pomógł przestać byc zazdrosną, po prostu :) Może pogadaj o tym z Twoim facetem?

myślałam o tym... i chyba tak zrobię- dzięki:) jak tylko nadarzy się okazja... ale my chyba wszyscy tak mamy:) jak pytał o mojego byłego to powiedziałam mu że moge mu wszystko opowiedzieć ale potem nie będe chciała już do tego wracać- to powiedział- 'ale ty nie chcesz'- odpowiedziałam 'nie chce ale ty chcesz to ci powiem...' a on-' nie chce- dla mnie lepiej' ja też bym nie chciała żeby mi o niej opowiadał- myśle że jak minie troche czasu to ona zniknie z mojego umysłu- zostaniemy tylko My...:*

Chciałabym żeby mnie mocno przytulił i powiedział że tylko mnie kocha i do niej już nic nie czuje.. wtedy bym się uspokoiła...

ale te jebane zdjęcia- mogłaby je usunąć bo chyba nie ma sensu żeby je pokazywała całemu światu- jeszcze ktoś pomyśli że dalej są parą:(

Gość doris29
ja bym usunęła stare zdjecia z moim byłym- uważaj na nią bo może ona ma go jeszcze na oku . ja bym mu kazala zeby jej powiedzial zeby to idiotka ususnela no bez jaj! co myślicie?

doris nie strasz mnie:( wytargałabym te zdjecia gdybym tylko mogła ale jemu nic takiego nie będę mówić- to chore! mam tylko nadzieje ze on ma gdzies te zdjecia i nie ma do nich sentymentu... ale one sa- a mnie kusi zeby tam popatrzec- nie wiem czemu:(

po ile macie lat? to są zdjęcia tej dziewczyny, jej profil na portalu i może robić co chce. martwiłabym się gdyby miała np. status - w związku z X (wstaw imię swojego) ;p chillout laska, bo naprawdę to się odbije na Twoim związku :)

Gość nie lubię głupich lasek
rany!!! olewa Twojego gościa jako faceta, skoro zostawiła sobie te zdjęcie, przecież nie chwali się ewentualnemu nowemu facetowi, że to super eks, tylko mówki, ze kolega, albo, że jakiś jełop na imprezie, a Ty srasz żarem jakby było o co!

była z nim ponad 1,5 roku... to dużo.. ja mam 22 lata a on ma 26 wiem że muszę wyluzować- dlatego wolałam teraz to zobaczyć, wyżalić się i wyluzować... bo przy nim jakbym to zobaczyła to... nie chciałabym żeby widział moją reakcje- jeszcze te moje wymioty nie chce żeby się to odbiło na naszym związku- przecież nie jest już z nią tylko ze mną- i na nim sie musze skupic a na niej! sprobuje zdzialac zeby wstawil fotke na ktorej jestem ja badz razem- wtedy mi sie humor poprawi- a niech zobaczy ze nie jest sam!! :) dzięki wam za wsparcie- to pomaga- biore sie w garsc!

tak myślisz? nie ma żadnego zdjęcia swojego faceta- może go nie ma? Ma jeszcze z takim gościem ale to są normalne zdjecia a zmoim ma w objeciach albo jak ja obejmuje a ona trzyba go za reke! o to mi chodzi! ktos normalny jak to zobaczy to pomysli- jej facet!

w naszym związku jest super- i muszę o to dbać i nie myśleć o jakieś jego byłej! w sumie widze ze mu na mnie zalezy- poznaje jego najlepszych przyjaciol... swojej kolezance sie od razu pochwalil- polubilysmy sie- ale ostatnio wspomniala cos o jego bylej i mi sie humor zepsul naszczescie na chwile:) takze jest cudownie:) tylko te zdjecia- bo nie rozumiem tej panny po co je ma na pokaz- zdjec jest kilka

Gość NianiaNiunia
E tam, moze ona rzadko wchodzi na profil, zupelnie zapomniala o tych zdjeciach. Wyluzuj. Ja tydzien temu spalam w mieszkaniu jego eks, bo akurat sie wyprowadzalismy i nie mielismy gdzie sie kimnac. Calkiem mila dziewczyna, ugoscila nas, jak nalezy, nie dala powodow do zazdrosci. To dopiero hardcore, co? A ty sie martwisz jakimis zdjeciami. :)

NianiaNiunia ona ma mase zdjęć i z nim tylko z dwóch imprez ale są- a chyba nie powinny- może ma dobre wspomnienia:( nie wkurzalo by cie to? no wiesz, widocznie eks twojego jest wporządku ale to dziwna sytuacja niezbyt komfortowa.ie razem skoro razem mieszkacie- ja dopiero 2 miesiace

pewnie długo jesteście razem wiec nie masz powodów do zmartwień- ufam mmojemu mężczyźnie ale JEJ NIE UFAM

Gość koko dżabo ona
mi by to przeszkadzało- może chce pokazać zobaczcie jak nam bylo dobrze! a moze nie jest tak zle- zdjecia zostaly i tyle... nie przejmuj sie tym bo nie warto

no właśnie może ona wcale nie chce tego usuwać- niech wszyscy patrzą jaka para! spaliłabym ją żywym ogniem:P

najchętniej bym dała komentarz pod którymś zdjęciem- usuń zdjęcia mojego faceta- on jest mój!

Gość NianiaNiunia
Kurcze, no nie wiem, moze zapomniala, a moze faktycznie trzyma je tam po to, zeby ludzi wkurzac? Kto wie... Moze napisz do niej wiadomosc "Hej, jestem nowa dziewczyna X i on duzo o tobie opowiada. :) Wygladasz na sympatyczna dziewczyne i rozumiem, ze moj X mogl sie w tobie zauroczyc. Slyszalam, ze masz chlopaka - jak ten zwiazek sie uklada? Jedyne, co mi przeszkadza, to zdjecia X na twoim profilu. Z jakiego powodu nadal je trzymasz? Pozdrawiam, Y". Musisz pokazac, ze jestes cool, ze dojrzala, ze pytasz o jej zwiazek i mowisz, ze ladna, sympatyczna - pytanie o zdjecia na koncu. Powinna posluchac.

wygląda na to że nie ma faceta.... i napewno do niej nie napisze niuniu bo bym tylko jej pokazała że jestem zazdrosna i pokazałabym jej 'jesteś dla mnie przeszkodą, boję się że coś czujesz jeszcze do mojego faceta' może o to jej chodzi? żeby mnie wkurzyć? Nie dam się sprowokować... mam ją gdzieś chociaż te zdjęcia działają na mnie jak płachta na byka- ona ma porypane w głowie- może dalej coś do niego czuje.. ciekawi mnie to- dlaczego tego nie usunie. właśnie mój ukochany dzwonił że się widzimy jutro:* humorek poprawiony dzięki niunia za rade ale to chore:)

na jednym zdjęciu się obejmują- no bez jaj!:( kto zostawia takie zdjęcie i w jakim celu...

nie chce jej oceniać źle... być może jest ok ale te zdjęcia mi nie dają spokoju- ale już ochłonęłam i nie zamierzam się tym przejmować a co się będę zamartwiać na siłe- jestem szczęśliwą zakochaną młodą super dziewczyną ze świetnym facetem!:D który jest tylko mój mój:*

Gość kutriytryk+
zaluz konto na tym portalu jako ktos inny i daj komenta do zdjecia "ale wy juz chyba nie jesteś cie razem", czy "przecież X już ma dziewczyne"

to by było dobre:D chciałabym widzieć jej minę:D ale pewnie zaraz by to usunęła. co o tym myślicie?

małe sprostowanie- ona sama w sobie i jej zdjęcia mnie nie wkurzają- tylko te zdjęcia z moim facetem na których się obejmują:/