Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie wiem jak postępować

jak postąpić?

Polecane posty

Zaczne od tego, że mam 22 lata, jestem ze swoim chłopakiem od 4 lat, nie wiem czy po tych 4 latach łączy nas uczucie, przyzwyczajenie czy moze przyjaźń. Lubie z nim przebywać, tęsknie jak go nie ma, ale to o niczym nie świadczy. Ale to nie problem w tym. Historia zaczyna się tak, że od zawsze byłam bardzo otwartą osobą, od gimnazjum aż do teraz w gronie moich znajomych byli sami faceci. Bardziej dogaduje się z nimi. Nie byłoby w tym problemu gdyby nie fakt, że niestety jestem straszną flirciarą, nie potrafie się powstrzymać, miłą rozmowa, uśmiech, zawsze słucham z przejęciem chłopaków, staram się im doradzić, to im imponuje.Później zazwyczaj wymieniamy się telefonami, piszemy czy dzwonimy do siebie, umawiamy się na kolejne spotkania. Oczywiscie zaznaczam, że nie zdradziłam swojego faceta nigdy w życiu, ale boję się że zdradzam go emocjonalnie. Zdarzyło mi się mówić do facetów Misiu, Słoneczko, Skarbie i że tęsknie, nie wiem po co to robie, lubie podobać się facetom, lubie jak się starają o mnie. Na imprezy wychodze sama od czasu do czasu, po prostu musze mieć troche wolności, poznalam niedawno faceta, spotkaliśmy się kilka razy, piszemy do siebie, już sama nie wiem czemu tak postępuje, ale czuje że byłabym nieszczęśliwa gdybym nie utrzymywała kontakt z innymi facetami, nie potrafie przestać tak postępować. Raz wydaje mi się że kocham mojego faceta nad życie a za chwile że chce być wolna. Co robić? Chyba nic tylko się zabić.

Gość .jamajka.
Chyba musisz dorosnac

jesteś niezła sucza być z chłopakiem a umawieć sie z innymi żal.pl a on cie zdradza ???? trafiła mu sie zołza

Czyli albo dać mu spokój albo zaprzestać jakichkolwiek znajomości? Nie mieliście nigdy znajomych facetów?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wydaje mi sie ze lekko przesadzasz. tez mam taki charakter że lepiej dogaduje sie zchłopakami i w ogole, ale nigdy nie bylo sytuacji żeny mowic do nich 'misiu' itp albo spotykac sie sam na sam, czy pisac o uczuciach (tesknie). Wyobraz sobie co bys poczuła znajdujac u niego w kom sms typu 'tesknie' albo cos innego swiadczacego o tym ze spotyka sie z innymi bez Twojej wiedzy. Zdystansuj sie troche i sprawdz jak bardzo Ci na nim zalezy, ale raczej nic z tego nie bedzie moim zdaniem.