Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany mąż

hemoroidy u żony POMOCY!!!

Polecane posty

Gość załamany mąż

Mam ogromny problem. Chodzi głównie o przełamanie bariery psychicznej - moja żona ma ogromne hemoroidy, które muszę oglądać podczas uprawiania seksu (nie chodzi o seks analny) . Są naprawdę ogromne po prostu tak, jakby jej wypadały. Mam barierę psychiczną nie mogę na nie patrzeć a ona uwielbia seks na pieska oczywiście przy pełnym świetle. Tracę całkiem ochotę na seks, kocham ją, ale nie mogę sobie z tym poradzić.

Gość cotokjest
przecież to się leczy..

Gość O feeee
Współczuje !! Powiedz jej o tym...ze ciebie to odrzuca

jest taka "instytucja" jak apteka- idz tam i popros o preparat na hemoroidy- w czopkach i w zelu. Trzeba stosowac jakis czas i bedzie ok.

Gość beata3030
Witam. To nie prawda ze jeśli masz hemoroidy nie możesz uprawiać sex u analnego ,wręcz przeciwnie powinas spróbować .A wiem sama ze swojego doświadczenia mam i się od warzyłam i nie zaluje .Od roku uprawiam sex analny i hemoroidy bardzo mi się zmniejszyły żadna maść ci nie pomorze.A doznanie jest super wystarczy mała lewatywa i niema żadnych niespodzianek .A jeśli masz hemoroidy to wiadomo musisz stopniowo delikatnie palcami przygotować się do współżycia z partnerem pierw 1 palec i zakończyć na 3 i w tedy penetracja z partnerem . A u lekarza to jak robią poszerzają odbyt jeszcze więcej jak obwód penisa tam to nie jest mile ......

Oj facet faktycznie masz problem .o ze są tak wielkie to tylko zaniedbanie twojej zony .Tu już kremy nie pomogą musi się wybrać do lekarza z nimi koniecznie twoja zona ,z tym niema żartów mogą być już rakowe .nie dziwie ci się każdego by odrzucały wielkoludy.a pyzatym trzeba zmienić tryb życia .dużo sportu ,zmiana diety

Gość up srup w dziup
up