Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiu2333223

jakie papierosy sa najlepsze ?? co palicie ??

Polecane posty

Gość krzysiu2333223

jakie papierosy sa najlepsze ?? co palicie ??

Gość gównoooooooo
nie palimy tego gówna

Gość adelajdaaaa
krzysiu2333223--PALISZ,SMIERDZISZ

Gość mlode tzytzky
marlboro!!!!!!!!

Gość krzysiu2333223
a LM ,, ? są ok ?

Gość krzysiu2333223
a co powiecie o west aice po włożeniu d o zamrażarki ?

Gość tylko davidoffy
marlboro przy nich to gówno :classic_cool:

Gość tylko palę
Djarum Black - w trafikach - goździkowe

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
PALL MALL najlepsze!!!!!

Gość usunac i to usunac i to
http://www.allen-carr.pl/ 🌻 http://www.allen-carr.pl/o-metodzie ❤️ http://www.allen-carr.pl/ksiga-goci Łatwo jest rzucić palenie, jeśli się wie jak... METODA EASYWAY Allena Carr'a to metoda jedyna w swoim rodzaju. Jest całkowitym przeciwieństwem innych metod, które koncentrują się na mówieniu palaczom, dlaczego nie powinni palić. Palacze palą nie z powodów, dla których nie powinni palić, ale z powodów, dla których palą. Metoda ta jest pierwszą, która analizuje prawdziwe powody, dla których palimy. Allen Carr odkrył jak działa 'nikotynowa pułapka' i że to nie brak silnej woli utrudnia rzucenie, ale konflikt woli. Jego metoda usuwa ten konflikt, w rezultacie palacz nie potrzebuje silnej woli, żeby rzucić albo pozostać wolnym. W momencie, kiedy palacz zrozumie działanie pułapki i postępuje zgodnie z kilkoma precyzyjnymi, prostymi instrukcjami, fizyczne objawy odstawienia nikotyny przestają być problemem. JAK TO DZIAŁA? Tak naprawdę fizyczne objawy odstawienia nikotyny są słabe i bardzo przypominają głód jedzenia. Jest to uczucie 'pustki i niepokoju', uczucie, że 'czegoś brakuje'. Prawdziwy koszmar palacza próbującego rzucić palenie, polega na psychicznym przygnębieniu wynikającym z przekonania, że pozbawia się on autentycznej przyjemności i wsparcia. Każdy palacz wie, że palenie jest niezdrowe, drogie i aspołeczne. A zatem co trzyma ich przy paleniu, skoro woleliby przestać? To STRACH. Strach, że BEZ papierosów: * nie będą potrafili cieszyć się życiem i radzić sobie ze stresem * nie będą potrafili zrelaksować się i skoncentrować * będą musieli przeżyć prawdziwy koszmar, żeby się uwolnić * być może nigdy nie uwolnią się do końca i zawsze już będą tęsknić za papierosem Źródłem tych wszystkich lęków są złudzenia, jakie mamy nt palenia i uzależnienie od nikotyny. Złudzenie, że palenie pomaga się odprężyć albo skoncentrować, że palenie łagodzi stres albo zabija nudę. Gdyby to była prawda, palacze byliby bardziej zrelaksowani, mniej zestresowani albo znudzeni niż niepalący... Używając logicznych i racjonalnych argumentów Allen Carr obala te wszystkie iluzje, pokazując palaczom, jak naprawdę działa pułapka. W momencie, kiedy palacz uświadomia sobie, że będzie bardziej cieszył się życiem, lepiej radził sobie ze stresem, że łatwiej będzie mu się skoncentrować i zrelaksować i że nie będzie mu brakowało papierosa, lęk przed rzuceniem znika. Jeśli dalej dociera do niego, że palenia nie ma żadnych zalet, że nic nie traci, nie rezygnuje absolutnie z niczego, niepalenie nie wymaga od niego nawet odrobiny silnej woli. Metoda daje palaczowi pewność, że o ile w pełni zrozumie mechanizm nikotynowej pułapki i zastosuje się do kilku prostych instrukcji, nie tylko poradzi sobie z łatwością, ale cały proces stanie się dla niego źródłem prawdziwej radości. Mówiąc prościej, ta wyjątkowa metoda jest jedyną metodą, która skutecznie rozprawia się z psychicznym uzależnieniem od nikotyny albo psychiczną potrzebą czy pragnieniem palenia.

Gość tylko davidoffy
pall malle też się popsuły, niestety :O

Gość westowiec
Tylko i wylacznie WESTY czerwone papierosy dla smakoszyszy pale je od czasu Cultarda w F1

Gość andrzej77
Przepraszam ale nie uwierze ze papierosy komu kolwiek smakuja i to bez naczenia jakiej marki sa wiem co mowie bo sam pale 60 na dobe i to swinstwo czy jeden czy 60 kolejny aspekt to to ze panstwo zarabia na palaczach a niedaje nic w zamian twierdzac ze to nasza wola i zastraszajac to wsumie 1 powod zeby ztym skonczyc a nie zachwycac sie jakie one to dobre i samkowite sami nam dostarczaja narkotyk zebysmy cpali i biora zato kase niesza lepsi od mafii

Gość andrzej77
Co do ksiazki allena carra Prosta metoda jak skuteczni rzucic palenie polecam sam po przeczytaniu rzucilem na 20 dni ale bez meczenia sie porostu jak by nigdy nie istnialy przez glupote wrócilem do nalogu i chwile slabosci ale nadal ja czytam i zamierzam stym skonczyc plastry itd to glupota porostu trzeba rzucic zajac sie zyciem jakie kolwiek jest polecam i pozdrawiam

Gość muraks
Palę elektronicznego i to od dłuższego czasu - po prostu tak jest wygodniej, taniej i nie ma tego zapachu. Aktualnie mam papieros Vilt, nowiutki, nowoczesny, ze smakowymi liquidami. A nie sądziłem, że smakowe fajki mogą mi podejść.

Gość zuzz
Marlboro silver (blue) od niedawna w nowej,pięknej paczuszce dostosowanej do najnowszej linii wizualno-estetycznej marki Marlboro. Pachnący dymek, lekkie, delikatne w smaku, pyszne. Polecam je wszystkim koneserom palenia tytoniu. Każdy moze sie w nich zakochać. Niska zawartosc szkodliwych substancji oraz charakterystyczny biały filtr zapewnia mnóstwo pozytywnych emocji przy jednoczesnym braku obaw o zdrowie osoby palącej - dawniej byly to fajeczki typu super light. Polecane i palone przez lekarzy, farmaceutów, prawników, ludzi nauki, dziennikarstwa, biznesu i polityki oraz najwieksze gwiazdy polskiego, a takze swiatowego kina.

Gość maniekos
Normalnych fajek nie palę od 3 lat. Aktualnie smakowe Vilt-y. Nie wrócę już nigdy do starych fajek - odzwyczaiłem się od tego zapachu, nie mam wielu problemów, choćby z ciuchami i ciągle zmniejszam moc tego co palę.

Gość ytdfrydrydryt
pall mall niebieskie zdecydowanie, a palilem juz zdecydowana wiekszosc polskich marek

Gość burkas
To wy jeszcze na prawdę palicie normalne fajki? Nigdy do normalnego palenia bym nie wrócił, na samą myśl robi mi się niedobrze. Inna sprawa - przecież elektroniczny mniej kosztuje, nie ma tego smrodu, więc po co? I na prawdę mandarynkowe Vilty to inne palenie.

Gość kubalek
Kolego - czy cena za wkłady Vilt to będzie na stałe tyle co jest teraz? Płaciłem w lutym dużo więcej - koło 16 zł. Okresowa promocja czy stała zmiana ceny?

Gość gość
przestawiłam się na e-papierosy od 2 tygodni pale vype epen który dostałam od meza na rocznice slubu, ma bardzo piękny design w sam raz dla kobiecego oka :)

Gość gość
Przerzuciłam się teraz na lepszy tytoń - Vabanque. Jak już wydaję tyle pieniędzy to chociaż nie na najgorsze papierosy.