Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onieśmielona...

MiędzyNamiKobietami

Polecane posty

Gość onieśmielona...

Witam! Dziewczęta.. miała któraś z Was kiedyś podobną sytuację: facet podoba mi się niesamowicie z wyglądu znam go już troche ale z powodu jego charakteru nie jestem przekonana czy chciałabym próbować czegoś więcej. Dziwne uczucie.. myslę o nim dużo jak by mogło być nam razem ,jest dla mnie niesamowicie atrakcyjny i w ogóle, ale zaraz pojawia się wizja tego że nie pasujemy do siebie pod względem charakteru, choć lubimy się ale czuję, że to jednak nie to.. co myślicie? Boję sie kolejnego rozczarowania i nie wiem jak postapić..

Nie zawsze czlowiek pokazuje wszystkim swoja prawdziwa twarz, ludzie czesto sie maskuja i udaja kogos kim z z reguly nie sa. Znacie sie naprawde dobrze? CZy on jest zainteresowany toba tak jak ty nim?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zgadzam się z Tobą, z tego co o nim wiem to co napisałaś na pewno przynajmniej w części jest prawdą. Znamy sie dość dobrze, choć nie jest to żadna przyjaźń absolutnie. Co do charakteru właśnie, z pozoru okazuje, że dla niego to tylko zwykła znajomość, a gdy jestesmy sami ewidentnie chce ode mnie czegoś więcej. problem w tym,że nie wiem czy u niego to też nie kończy się na pociągu fizycznym ...