marzycielka z głową w chmurach 0 Napisano Lipiec 20, 2010 jw:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Lipiec 20, 2010 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nat87 0 Napisano Lipiec 20, 2010 Mi też sie nudzi..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Lipiec 20, 2010 rozmawiajmy zatem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heloł kitty 0 Napisano Lipiec 20, 2010 a o czym masz ochotę rozmawiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajansiarz Napisano Lipiec 20, 2010 porozmawiajmy o tym np. czy lepszy jest tuńczyk w sosie własnym, czy w oleju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asia-B3 Napisano Lipiec 20, 2010 O czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vdvfcevervsrd Napisano Lipiec 20, 2010 ja wole w oleju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s2 0 Napisano Lipiec 20, 2010 A ja w sosie własnym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rurka_z_kremem 0 Napisano Lipiec 20, 2010 Mintaja --- ladny obrazek, cwiczysz cieniowanie, jednak widze pare niedociagniec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzycielka z głową w chmurach 0 Napisano Lipiec 20, 2010 fajnie że nie tylko ja w taki ciepły wieczorek w domu siedze... chętnie wyszłabym gdzieś ale moje miasto opustoszało:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzycielka z głową w chmurach 0 Napisano Lipiec 20, 2010 w oleju :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Lipiec 20, 2010 rurka_z_kremem - dziękuje:) , ale nic nigdy nie ćwiczyłam i nie ćwiczę, miałam taki kaprys na tego konia no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asia-B3 Napisano Lipiec 20, 2010 Właśnie wróciłam z długiego spacerku z psem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kibes 0 Napisano Lipiec 20, 2010 jak pokonać nieśmiałość ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajansiarz Napisano Lipiec 20, 2010 a ja sam nie wiem, jakiego wolę temat się chyba wyczerpał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rurka_z_kremem 0 Napisano Lipiec 20, 2010 Mintaja czym rysowalas? Ja rysnukiem zajmuje sie od dawna glownie portretami, chociaz mam teraz chwilowa przerwe. Wciaz jednak sie ucze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzycielka z głową w chmurach 0 Napisano Lipiec 20, 2010 Fajansiarz, dawaj nastepny temat :D tylko nad którym mozna będzie dłużej porozkminiac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kibes 0 Napisano Lipiec 20, 2010 widzę, że nikt mi nie pomoże :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzycielka z głową w chmurach 0 Napisano Lipiec 20, 2010 kibes a Ty tak poważnie z ta nieśmiałością? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rurka_z_kremem 0 Napisano Lipiec 20, 2010 kibes ---- no ja chyba nie pomoge :) Nie jestem dobra w doradzaniu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Lipiec 20, 2010 rurka_z_kremem - ołówkiem jakimś, tam co pod ręką miałam, co się będę a Tobie zazdroszczę gdyż ponieważ dlatego że portrety trudne są :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzycielka z głową w chmurach 0 Napisano Lipiec 20, 2010 Kibes, może powinieneś popracować nad poczuciem własnej wartości...bo często z tego rodzi bierze się nieśmiałośc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kibes 0 Napisano Lipiec 20, 2010 na poważnie. mówią mi, że jestem przystojny lecz ja tak nie uważam:( i nawet czasami koledzy się mnie pytają czy nie jestem gejem skoro jakaś dziewczyna zaczyna mnie podrywać a ja milczę jak grób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzycielka z głową w chmurach 0 Napisano Lipiec 20, 2010 kibes, chyba niezbyt dobrze z twoja samooceną.. powinieneś uwierzyć w siebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzycielka z głową w chmurach 0 Napisano Lipiec 20, 2010 kibes a ile masz lat w ogóle, to też chyba ważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beznickable Napisano Lipiec 20, 2010 masz jeszcze czas, żeby przełamać swoją nieśmialość :) a szczerze mówiąc, to nlepiej że jesteś nieśmiały niż gdybys miał być nazbyt śmiały:) a tym czasem, spróbuj uwierzyć w siebie, skoro nie uważasz że jesteś przystojny, to uwydatniaj te cechy osobowości które w sobie lubisz:) a na pewno takie masz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kibes 0 Napisano Lipiec 20, 2010 mam zajebiste poczucie humoru :) a taniec na środku ulicy pod wpływem alkoholu się nie zalicza :P? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beznickable Napisano Lipiec 20, 2010 no widzisz:) taniec tez sie liczy;) ale poczucie humoru bardziej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach