marzycielka z głową w chmurach 0 Napisano Lipiec 20, 2010 no dokładnie:)))))) bedzie dobrze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kibes 0 Napisano Lipiec 20, 2010 spotkałem się z kuzynem który prsyjechal z anglii i tak gadaliśmy a mi coś do głowy wskoczyło i zacząłem wywijać aż matka miała ze mie polewko bo widziała :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kibes 0 Napisano Lipiec 20, 2010 polewkę* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kibes 0 Napisano Lipiec 20, 2010 nawijam i nawijam , ale wybaczcie jestem jeszcze pod pity :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kibes 0 Napisano Lipiec 20, 2010 bede za jakies 50 min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzycielka z głową w chmurach 0 Napisano Lipiec 20, 2010 i wszyscy sobie już poszli.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzycielka z głową w chmurach 0 Napisano Lipiec 20, 2010 no nic kibes, powodzenia w walce z nieśmiałością;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kibes 0 Napisano Lipiec 20, 2010 jest tu jeszcze ktoś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kibes 0 Napisano Lipiec 21, 2010 i poszli sobie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach