Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona80

co to ma znaczyc -_-

Polecane posty

Gość iwona80

jest srodek nocy a kolega ktoremu rzekomo sie podobasz i mieszka blisko mowi ze bedzie mnie odprowadzal wtedy jak bede jego kobieta :/ troche sie zdenerwowalam bo kultura wypada zeby mezczyzna odprowadzil kobiete, pal go szesc jak to srodek dnia, ale 3 w nocy ? no jaja jakies. zaznaczam ze to nie bylo u niego w domu tylko na dworze

Gość moze po tych fochach
przestalas mu sie podobac

Gość anabolitos steridos
ma cie w dupie

Gość iwona80
ale bez przesady, przeciez rola mezczyzny jest taka zeby chronic kobiete, niewazne czy kolega czy chlopak czy maz. ja nie mowie ze to godzina 15 gdzie pelno ludzi i wiadomo ze nic sie nie stanie. a tu facet ktory niby chce sie z toba spotykac zostawia cie tak w srodku nocy ? moim zdaniem to troszke nie w porzadku

Gość anabolitos steridos
a co ty kurwa jestes dama czy co ? moze jeszcze ma ci stawiac i płacic za wszystko pacie jaka wyemancypowana cwaniara

Gość iwona80
no i tak wlasnie pomyslalam :/

Gość gdzie byliscie
z kim kto kogo zapraszał itd... jak to była zbiorowa impreza i nie przyszliście razem to 🖐️

Gość iwona80
czlowieku jest 3 w nocy, zero ludzi powinien sie zachowac jak mezczyzna !

Gość no nieladnie z jego strony
aczkolwiek widac tutaj hipokryzje kobiet- faceci "musza" wiele rzeczy- kobiety moga co najwyzej chciec

Gość jak to nie była randka
to w żadnym razie on nie ma obowiązku odprowadzać ciebie pod drzwi

Gość iwona80
no zostalismy sami potem, nie robcie sobie jaj, trzeba minimalnie wymagac od faceta (i nie tylko) jakichs podstawowych zasad kultury, a nie na wszystko machac reka i niech sie dzieje co chce

Gość anabolitos steridos
taa jasne jeszcze moze na rękach powinien ci zanieść do mieszkania co

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zgodze się z autorką, zwykła kultura, ot co.. albo jej brak;)

Gość bo kobiety to
hipokrytki. W ramach RÓWNOUPRAWNIENIA chcą prawa ale także zachowania PRZYWILEJÓW które wynikały z BRAKU tych praw :O 🖐️

tu siedzą frustraci :D nie słuchaj ich :) Obowiązku nie miał ale kulturalnie było by Cię odprowadzić, zresztą ja bym w razie co sama po prosiła o odprowadzenie jakbym się bała a nie czekała na gest:)

Gość iwona80
nie oszukujmy, trzeba troche mezczyzn sprawdzac w takich najprostszych sytuacjach, ja gdybym byla facetem nie pozwolilabym kobiecie wracac samej w nocy do domu, bo to znaczy ze moze dziac sie co chce a ja mam w dupie

Gość anabolitos steridos
on powinien cie kopnąć w tyłek bo na tyle zasługujesz

Gość iwona80
nie na rekach nie musi mnie nosic...i to zadna kwestia rownouprawnienia...to tylko kwestia klasy, po takich drobnych czynach poznaje sie z kim masz do czynienia

Gość iwona80
no tak ty byś pewnie nawet w ciemnym lesie zostawił

Gość iwona80
gdzie sie podziali prawdziwi mezczyzni...teraz dla kazdego wlasny tylek najwazniejszy

a w jakich sytuacjach trzeba kobiety sprawdzac? Moze czy dobrze gotuje i prasuje? Zaraz by sie panie oburzyly, oj nieladnie, wymagania to sie ma, ale od siebie to juz wymagac ciezko :P

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ponownie się zgadzam;D No coś Ty, Ciebie by odprowadził, a sam by musiał wracać w ciemnościach!:O

Gość iwona80
jak sie za takich prawdziwych facetow uwazacie to przestancie zgrywac wielkich macho jak nie mozecie sie wykazac prosta czynnoscia, ktora nie wymaga wiele wysilku. kazdy szczeka jaki to on nie wspanialy, a jakos meskosc przejawia sie jedynie w slinieniu na panienki i chlaniu do upadlego

ja zawsze odprowadzalem kobiety, nawet kolezanki i nikt mnie nie musial prosic, ale prawda jest taka ze dla wspolczesnych kobiet nie warto sie starac...

Gość anabolitos steridos
w ciemnym lesie to bym ciebie nie zostawił spoko tylko nie wymagaj od facetow ktorzy nie jest twoim facetem jakiegos specjalnego traktowania

Gość iwona80
a co to za specjalne traktowanie ? nie widze w tym nic nadzwyczajnie wyjatkowego, tak chce sie kolo mnie zakrecic, a odpycha wlasnie takimi drobnostkami, mysle ze jak facet stara sie o kobiete to powinien byc jak dzentelmen i nie chodzi tutaj o kazde zyczenie na zawolanie, ale pewne granice sa, jak chce byc taki wielki " pan niepantoflarski", to wiele tym nie zyska

Gość pizarra
Autorko, teraz widzisz że to zapatrzony w siebie egoista i życia z nim za dobrego nie będzie. Jak on na etapie zalotow juz tak się zachowuje (a teraz powinien sie najbardziej o ciebie starac!) to az strach pomyslec jaki bedzie dalej :o Mialam podobna sytuacje z swoim facetem kiedy jeszcze nie bylismy para - po imprezie pojechal do domu majac gdzies jak ja wroce sama. Na szczescie nas wspolny kolega mnie odporwadzil, na stacji kupil jeszcze herbatke na kaca :) Gdy sie moj o tym dowiedzial, myslalam ze kurwica go wezmie. Od tamtej pory nie robi juz takich numerow.

Gość iwona80
ale tak to jest, przynajmniej ja tak mam, ze im bardziej facet stara sie byc niezalezny tym bardziej mnie wkurzia i mam ochote postawic na swoim, a jesli jest bardziej cieply, przyjazny to i ja tak sie zachowuje. po prostu nie lubie takich niepantofli, mam ochote im dogryzc, bo za wszelka cene chca pokazac kobiecie, ze chocby swiat stanal na chuju i zatanczyl breaka to nie, ja sie nie wysile

Gość pizarra
Bo cie nie odprowadzil to niezalezny? Nie zartuj. To cham nieznajacy podstaw kultury!

tez mialam taka sytuacje i bylam niezle wkurzona. zwlaszcza ze to byl dobry kumpel. ;/ nie chodzi o ciemnosci tylko o to ze kobieta jest bardziej narazona na rozne sytuacje np. gwał (nie daj Boże).