Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wardabydzia

Czy laski faktycznie są takie słabe fizycznie

Polecane posty

Problem leży w Twojej psychice, a nie wyglądzie. Mi osobiście nie przeszkadzałby wygląd, a bardziej charakter, ktoś Ci mówi szczery komplement, a Ty odpowiadasz atakiem i się burzysz. Nie widzę w Twoim wyglądzie nic, co mogłoby jakoś specjalnie odpychać kobiety.

Gość wardabydzia
No dobra, a teraz proszę porównajcie moje zdjęcie z tym: http://img80.imageshack.us/img80/1996/kurdupe l2010.jpg Co ciekawe, w wątku w którym pojawiło się to zdjęcie sporo krytyki było na temat wyglądu tego kolesia "kurduwardowego" więc co ja mam o tym myśleć? Proszę, oto ten wątek: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4527114 Ten sam koleś, a takie rozbieżności na temat jego oceny, chyba coś tutaj nie gra :(

Jesteście bardzo do siebie podobni, wręcz łudząco. Co do krytyki - zależy od ludzi przebywających obecnie na forum, ich humoru i gustu. Ile osób, tyle opinii. Nawet ładni ludzie spotykają się z krytyką i nie wszystkim się podobają.

Gość wardabydzia
Naprawdę nie poznaliście tego kolesia ?? Boże, ale wy jesteście dziwne. Raz gadacie żem pasztet, raz że fajny, normalnie hipokrytki jak nic :( Może dlatego że zdjęcie w Sopocie zrobiła mi matka, a nad wodą ojciec... mama zawsze robi krzywe fotki, ale nie sądzę aby była to różnica..

Gość wardabydzia
AiYoriAoshi bo to ta sama osoba jest na tym zdjęciu ciemnoto!! :P

Ludzie chcą Ci pomóc, Ty pomocy nie chcesz, w takim razie po co pytasz? Napisałam przecież, że jest łudząco podobny. Co do szczegółów - ciężko określić w okularach przy małym zdjęciu.

Gość wardabydzia
No tak, w poniedziałek dowiedziałem się że bez ćwiczeń nie mam szans na nic, że jestem pasztetem i fatalnie się prezentuję. Że mam fatalny styl, wyglądam na 40+ lat i ogólnie jestem aseksualny!! Wczoraj nocą po niecodziennym zdarzeniu z tą laską i jej herbatką założyłem nowy temat i umieściłem inne zdjęcie (i to bardziej wiarygodne, bo bez ubrania gdzie widać w dodatku moją zapadłą klatkę i fatalną budowę) i spotykam się ze sprzeczną opinią... a w końcu ludzie na kafeterii przeważnie siedzą Ci sami pod różnymi nickami!! No i co? Ładnie to tak kłamać? Może byście tak w końcu przeszli na obiektywizm a nie gadać raz tak, raz tak :(

Gość mfdngfhfj
bo na tym drugim zdjeciu wygladasz gorzej - moim zdaniem zawinily tutaj ciuchy! brak stylu, a nie tam niewysportowana sylwetka.

A może zapytaj tych samych osób? Hipokryzja? W którym miejscu? Czy rozbieżnie odpowiadali Tobie ci sami ludzie? Zrozum - ILU LUDZI, TYLE OPINII.

Gość wardabydzia
Hahaha pewnie w tamtym wątku odpowiadały mi same ładne wysokie dziewczyny dla których jestem zerem (i nie dziwię się). a w tym wątku odpowiadają dziewczyny mniej urodziwe, nie takie wysokie i przede wszystkim ceniące bardziej charakter u faceta niż wygląd. Oczywiście ja to doceniam, spoko :)

Gość wardabydzia
Hehe, jestem po prostu REALISTĄ i wiem czego chcą ponadprzeciętne dziewczyny!! Sam uważam, że jakbym się związał z atrakcyjną kobietą, to byłoby to śmieszne i żałosne. Najgorsze to, że dziewczyna momentalnie straciłaby wszystkie koleżanki, kiedy one by się dowiedziały z jakim to pasztetem się prowadza :( Dlatego wolę być sam, ale jak już to nie wykluczam związku (i sexu) z kobietą mniej urodziwą, może być nawet gruba, może być nawet garbata i pzred 40-tką. Nie może natomiast być ode mnie wyższa, ładniejsza, mieć długich włosów (najlepiej krótko ścięta), dużych ładnych piersi i dużych stóp ponad 40!! W przeciwnym wypadku powstałby mezalians... a co jej rodzice by pomyśleli jakby zobaczyli chłopaka swojej córki - kurdupla z zapadniętą klatką otłuszczoną, z zakolami i krzywym ryjem? :( Weźcie to pod uwagę ludzie!!

Mylisz się, przynajmniej w odniesieniu do mnie. Nie należę do brzydkich kobiet, nie jestem niska, ani gruba. A jednak oceniłam Cię pozytywnie, pod względem wyglądu, bo charakter masz jak widzę bardzo skomplikowany.

O kourwa, jesteś zajebiście infantylny :O od kiedy wysokie znaczy ponadprzeciętne? Na 2giej focie wyglądasz jakby Cię mamusia ubierała a teksty które tu serwujesz to istmy obciach i porażka.

no i wyszło,że jesteś stereotypowo myślącym,zakompleksionym kolesiem....hah,czyli dziewczyna musi być brzydka,żeby cenić charakter? A ładne dziewczyny patrzą tylko na wygląd? :O Co to za bzdury? W dodatku zamiast bronić się,to Ty bronisz swoich wad i urojeń...nie no tyle osob Ci tu mówi,że wygladasz ok a Ty dalej,że wygladasz beznadziejnie a my musimy być brzydkie skroro tak twierdzimy..jeszcze nas obrażasz...a problem naprawde nie leży w wygląddzie,tylko w Twoim myśleniu..z takim podejściem faktycznie nikogo nie znajdziesz 🖐️

poza tym baardzo przypominasz mi "Brzydkiego Niskiego Beznadziejnego" kiedyś pod nickiem Media Markt nie dla idiotów sie z nim kłociłam o cośpodobnego :D:D a on tylko bronił tego,że jest beznadziejny :D:D

Gość Kolia_34
Czy Wy też przy wysylaniu posta musicie uzupełniać hasełka?

Gość wardabydzia
No tak, to nie mamy o czym rozmawiać :) Sorry, hipokrytki - mam ważniejsze sprawy niż sprawdzanie na forach czy jestem faktycznie aż tak słaby i żałosny fizycznie czy trochę mniej :P Są wakacje, trochę więcej czasu mam to pomyślałem że zaczerpnę obiektywnej oceny. No i zaczerpnąłem. W poniedziałek potwierdził sie fakt że jestem pasztetem, że nie mam mięśni, że powinienem ćwiczyć żeby móc mieć laskę i uprawiać z nią sex, dlatego olałem to bo wiem że siłownia nic mi nie daje. Ale jak wczoraj laska do mnie z NESTEA podeszła to sorry, postanowiłem tą sprawę wyjaśnić na forum. Więc albo robiła sobie jaja z kurdupla, albo faktycznie coś z nią nie tak. Sorry, ale znam laski. Większość jest ode mnie silniejsza, z pewnością wyciska na siłowni te 60-70 kg więc to oczymś świadczy. A jeśli laska chce zostać policjantką, to przecież MUSI być silna i dobrze zbudowana. Logiczne, nie? :(

Znasz laski? Wolne żarty :-D idź pan stąd bo zaraz mnie szlag trafi 🖐️ teraz każdej lasce,której sie spodobasz, powiesz, że jest mało urodziwa? O stary 🖐️ zamiast na siłownie powinieneś się wybrać po olej do głowy! Dobranoc ! Kurfa ciągle te kody muszę wpisywac:O grr

Nie trafia - jak pisałam wcześniej, nie ma dziewczyny, bo jest za mało inteligentny, żeby jaką wartościową poznać, a dla tych, które patrzą jedynie na wygląd jest za brzydki:) I jaki, kurde, pomysł - brzydkie patrzą na wnętrze, a ładne na wygląd:)

ale przecież brzydkie,które patrzą na wnętrze,bo są brzydkie więc "nie mogą byćz kimś ładnym" też patrzą na wygląd...że są brzydkie :D:D i Ty też tak robisz :D

Gość wardabydzia
Może mają jakiś natłok na serwerze i dlatego chwilowo karzą wprowadzać te obrazki (pamiętam że już nie raz tak właśnie było). A najgorsze że są one mało wyraźne i trzeba metodą prób i błędów wpisywać :( A wracając do tematu - nie zgodzę się z wami! Ja wcale aż tak bardzo nie chcę laski. No nie ukrywam, fajnie byłoby ją mieć bo w końcu 26 lat to już prawie wiek średni jak dla kolesia i jak taki nie ma laski i nie uprawia z nią sexu to może być postrzegany jako jakiś pedał. Na szczęście mnie ratuje niski wzrost i wygląd - tutaj mało kto się dziwi, kiedy dowiaduje się że nigdy laski nie miałem. Logiczne!! A jak poznam dziewczynę to napewno nie będę patrzył na jej wygląd, TYLKO na charakter!! Jedynie żeby nie była ode mnie wyższa, nie miała większych stóp i nie była jakoś przesadnie ładna. Najlepiej taka ok 150 cm wzrostu, lekko przy kości :) Ooo, taka dziewczyna dla mnie byłaby wsam raz!!