Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Powiedzcie mi drogie Panie

Polecane posty

Gość asunivisto
a jakie jest Twoje IQ? jestes w mensie?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Piszac ten post udowodniłeś,że jest zupełnie odwrotnie;D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja ma IQ 69 i mi nigdy nie dorównasz hehehehe :D

Gość ty masz IQ przy sobie
więc po co pytasz:D nie leży tam nic w pościeli obok ciebie? :D porażka co nie;) zwalić wszystko na inteligencje jak się samotnym jest;) no czymś trzeba imponować nawet na forum:D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mamy Ci bić brawo? Naklej sobie na czole może kogos to zainteresuje:D

Gość odpowiedź na bzdury
przystojniczek: masz 131 jeśli wliczysz IQ reszty rodziny? :-D

Gość asunivisto
całkiem, całkiem do mensy ciutke brakuje. Samotnosc z inteligencja w parze czesto idzie, bo inteligentni ludzie po prostu nie umieja wyjsc ze zdumienia jak durni potrafia byc inni ludzie. Ciezko zaipomonowac. Choc ja np. zazdroszcze ludziom tzw inteligencji emocjonalnej, ktora u mnie lezy. Choc nie jest to inteligencja tylko umiejetnosc wspolzycia w spoleczenstwie. Strasznie lubie inteligentnych ludzi, jak lekko mi sie rozmawia. Normalnie rozmowa jak meka,nikt nic nie czai., wszystko musisz mowic kawa na lawe, zero kojarzenia

Gość asunivisto
Jak widac jestem kobieta przystojniaczku, dopiero na studiach spotkałam paru facetów z głowa otwarta, wiekszosc to pustaki

''Choc ja np. zazdroszcze ludziom tzw inteligencji emocjonalnej, ktora u mnie lezy.'' Jesteś kobietą więc to normalne.

Gość oj przystojniaczek
wiemy ze masz sie za blyskotliwego, ale wiesz ta sciema przechodzi tylko w pewnym gronie. Nie zakladaj plizzz topiku, jesli nie wiesz jakie sa faktyczne dane. Wszelkie przeprowadzone dotad badania, dotyczace zarowno ludzkiej inteligencji jak i ogolnej dyspozycji ludzkiego mozgu do efektywnego wykorzystywania jego mozliwosci, przemawiaja na korzysc kobiet. I pofaldowanie mamy wieksze, a co za tym idzie i IQ zwykle wyzsze, inteligencja emocjonalna to tez domena kobiet. Zreszta wystarczy tylko spojrzec na tematy zakladane przez kobiet i przez facetow na kafe. Fakty mozwia same za siebie.

''Wszelkie przeprowadzone dotad badania, dotyczace zarowno ludzkiej inteligencji jak i ogolnej dyspozycji ludzkiego mozgu do efektywnego wykorzystywania jego mozliwosci, przemawiaja na korzysc kobiet'' Podaj konkretne dowody naukowe. Piszesz bzdury i tyle.

Gość odpowiedź na bzdury
asiunivist: Jak widac jestem kobieta przystojniaczku, dopiero na studiach spotkałam paru facetów z głowa otwarta, wiekszosc to pustaki Tylko do której grupy należy przystojniaczek? Oto jest pytanie :-D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
IQ 131 i tak wybitnie inteligentne pytanie;D

Mężczyzna jest najdoskonalszą formą życia. Wy kobiety nawet do rodzenia dzieci się nie nadajecie.

Gość NOodpowiedz1234
ja mam 145 .. jak wojewodzki :)))

Gość asunivisto
do ktorej grupy nalezy? pytanie retoryczne :P

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Żeby urodzić dziecko trzeba zostać zapłodnionym... więc jak urodzić dziecko skoro wy nawet do zapładniania kobiety się nie nadajecie?:D

Gość oj przystojniaczek
145?!!! Jak to mozliwe skoro skala konczy sie na 122. hmmm

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A czego mam Ci zazdrościc? Bo nie zrozumiałam ;)

Gość asunivisto
Czy kobiety i mężczyźni różnią się pod względem inteligencji? Z testów wynika najczęściej, że mężczyźni i kobiety nie różnią się pod względem inteligencji. Jest to prawdą w odniesieniu do inteligencji całkowitej, ale nie do poszczególnych jej komponentów. Zakłada się, że inteligencja w sensie zdolności myślenia jest niezależna od płci. Jednakże podczas badań odpowiednio dużych próbek populacji okazuje się, że nieznacznie słabiej wypadają kobiety w zadaniach wymagających wyobraźni przestrzennej, a mężczyźni sprawności językowej, a oba typy zadań wchodzą w skład testów inteligencji. Różnice te są nieznaczne i zauważalne tylko przy bardzo uważnej obserwacji - w życiu codziennym nie mogą być argumentem na korzyść określonej płci są jednak realne. Istnieje cały szereg po części jeżących włosy na głowie teorii uzasadniających te różnice. Najczęściej dominują argumenty odwołujące się do ewolucji: mężczyźni zajmowali się wcześniej polowaniem i musieli rozwinąć wyobraźnię przestrzenną, podczas gdy dla kobiet, ze względu na aktywność społeczną, ważniejsza była umiejętność komunikacji. Te przypuszczenia nie sposób jest potwierdzić ani obalić. Tylko częściowo da się je uzasadnić różnicami w budowie i funkcjonowaniu mózgu. Wcześniej opisywane częstsze wykorzystywanie prawej bądź lewej półkuli dotyczy tylko ekstremalnych przypadków. Większość ludzi nie różni się znacząco od siebie pod względem inteligencji. wklejone z mensy: http://stronamp.byethost13.com/index.php?name=FAQ&id_cat=1#q10

Gość oj przystojniaczek
do dominik1000: Badania naukowe, a nie newsy internetowe. Jak mam ci podac, skoro te rzeczy mozna znalezc wylacznie w uniwersyteckich bibliotekach. Jak podrosniesz i byc moze pojdziesz na studia, to udaj sie do czytelni. Tam znajdziesz dowody na poparcie mojej wypowiedzi. Nie na Pudelku. Malutki.

Rocznie Polki dokonują do 200 tyś aborcji. Tak to niestety nie żarty, tylko rzeczywistość. Takie jesteście inteligentne. Szkoda tylko, że macie mózg wyprany i spapraną moralność. Bezuczuciowe, zepsute kobiety.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
No tak szkoda tylko, że dziecko samo sie nie robi.. Poczytaj troche, dlaczego dokonuja sie te aborcje a potem sie wypowiadaj. Co za ludzie :O

Podaj konkretnie autora i tytuł. Jesteś w błędzie, każda teoria ewolucji mówi o tym ze męski mózg jest większy. Przez co jesteśmy bardziej inteligentni od was.

Najczęstszą przyczyną aborcji jest zdrada kobiety. Nie piszę tego złośliwie, tak podają statystyki.