Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybko i konkretnie

Granice BDSM, których nie przekroczycie

Polecane posty

Gość szybko i konkretnie

Wiadomo, że większość granic w pewnym momencie jest przekraczana, bo po to one są ale tak poważnie jakie są granice, których jesteście pewne/pewni , że nie przekroczycie ? Są takie ? lub napiszcie o takich, których byliście pewni, że nie przekroczycie a jednak się to stało pozdro Przepraszam za duplikowanie tematu ale przez przypadek dodał się na ogólnym zamiast tutaj :O

Gość szalony lizak
ja byłbym chętny na scat z jakąś Panią

Gość szybko i konkretnie
Perwersja - igły tzn, że np nie dałabyś sobie przebić sutków domyślam się, zdradzisz dlaczego ? a gdyby powiedzmy partner chciał Ci przebić ucho tzn. zrobić tam dziurkę dla swojego kolczyka ?

Na chwilę obecną to dla mnie za duża ingerencja w ciało. Bałabym się, że zrobi mi realną krzywdę-np. przebijając sutki przebije jakieśj kanaliki laktacyjne(wiem, że coś takiego jest, ale nie wiem jak się nazywa) i będę miała w przyszłości problem z karmieniem dziecka. Gdybym wiedziała, że się na tym zna, że wie co, jak i gdzie to być może. Przebić ucho, no generalnie to już szybciej, ale nie chcę mieć więcej dziurek w uszach niż mam :)

Oj szybko i konkretnie to nie idzie w parze z dobrze i na temat chyba.Ty Perwersjo przekroczyłaś pewną granicę .Ciekawe czy skojarzysz o co mi chodzi?

Villy przekroczyłam niejedną :D Myślę, że wiem o co Ci chodzi. Na swoje usprawiedliwienie mogę jedynie powiedzieć-zmęczenie materiału :( Jeśli ja dobrze skojarzyłam to i Ty dobrze skojarzysz.

Kojarzy mi się.Szybko ,każdy przypadek to inna bajka.A bajek jest dużo. To dobranoc wszystkim.

Gość tylko to mi przychodzi do głow
SCAT :O