Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmowy w nocy :)

Kto ma ochote na rozmowe o tej porze?

Polecane posty

Gość rozmowy w nocy :)

:)

Gość lolitkaaaaaaaa
czy ktoras z was jest nieszczesliwie zakochana?

guess_who też się śmiałam aczkolwiek nie wszystko zrozumiałam ------ czego drogie dziecko nie zrozumiałaś? wytłumaczę łopatologicznie. ;)

Gość ciepły kocyk
pier dolnięty dobrze się czujesz?

Gość ciepły kocyk
mam 24 lata jestem mężczyzną,

Gość lolitkaaaaaaaa
cieply kocyk ja tez mam 24 i jestem kobieta

Najlepiej w realu bo na takich forach piszą co innego a potem jest to inny :( A w realu przynajmniej się widzi kto jest :)

No pewnie, że zalezy czego się oczekuje. A to, czy ktoś jest tu taki sam jak w realu zalezy już tylko od niego samego. Jak ktos kłamie tu to i na żywo istnieje większe prawdopodobieństwo, że też będzie. :)

Gość Mamrnmi22
|| __ || ||=\_\=|| I'M PRETTY SURE THAT FAYE WRAY IS || (__/ || AT THE TOP OF THIS LADDER || | | :-"""-. ||==| \/-=-. \ || |(_|o o/ |_ || \/ " \ ,_) ||====\ U /__/ || ;--' -. EITHER WAY I'M GOING TO CHUCK || / . \ BARRELS AT WHOEVER TRIES TO ||===; \ \ FOLLOW ME !!!!!! || | | | _______\"""' _/_/ (|_______ | (_ \ / .' ( | ) \\_/ |_ / ||| |\\ / _)=====||| | || D O N K E Y D O N G / /| ||/ / // \_/|| ( -/ || ||======/ / \\ .-. || \_/ \'-'/ || || " ||======|| || ||

Ktoś kiedyś do mnie napisał na kafe (miałam inny nick) miał mieć 25 lat a okazało się później w realu że ma 40 no to trochę za dużo 25 a 40 ło no nie Nie wiem po co niektórzy tak kłamią .Myślą że ktoś ich zakceptuję o 15 lat później niż na zdjęciu yyy

w każdym bądź razie jesteśmy bardziej szczerzy niż w rzeczywistości face to face ;)

Gość najdziwniejszy
"Najlepiej w realu bo na takich forach piszą co innego a potem jest to inny A w realu przynajmniej się widzi kto jest " w realu jest to samo mowic (jak i pisacc) moze kazdy, ale liczy sie co robi 🖐️