Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia333

czy jestem dziwką?

Polecane posty

Gość niunia333

facet mnie pocałował w policzek, a ja zaczęłam się z nim lizac i pozwoliłam mu wsadzic rękę w moją cipkę,a potem zaproponowałam mu seks(odmówił).czy jestem dziwką?czy mam szansę na poważny związek z tym facetem?

Gość Bezsenność tu i teraz
Raczej marne szanse na związek z nim. Wg. mnie nie jesteś dziwką, ale to bardzo subiektywne odczucie.

Gość niunia333
dlaczego sądzisz,że nie ma szans na związek?zaproponował kolejne spotkanie.czy chodzi mu tylko o seks?

Gość najdziwniejszy...............
pytanie zasadnicze: znacie sie? :classic_cool: :D

Gość niunia333
znamy się .muszę przyznac,że pierwszego dnia zrobiłam mu loda.po co zaproponował spotkanie?dla seksu?

Jeżeli odmówił Ci seksu to raczej nie chodzi mu tylko o seks. To raczej Tobie chodzi tylko o seks :classic_cool: Szanse związek wg. mnie marne, bo on może Cię nie szanować. Ale jeśli zaproponował kolejne spotkanie to "hugowie" ;)

To ja nie za bardzo rozumiem Twoje pytanie drogie dziecko.

Gość niunia333
chodzi mi o to co on o mnie pomyślał po "pierwszym spotkaniu" u niego?czy mam szanse na związek?czy mam sobie odpuścic?

:O napisałam bardzo po polskiemu, powinno być Twojego pytania

Gość niunia333
to po zaproponował spotkanie?

Gość niunia333
"bezennosc tu i teraz"z twojej strony nie byoby propozycji drugiego spotkania?

Gość llila
jestes dziwka i to 100%.latwa kurwa,nikt cie nie zechce na powazny zwiazek.tyle w tym temacie.

Gość niunia333
to po zaproponował spotkanie?mam isc?

Jesteś głupią szmatą,nie wiedziałaś że on miał okres i nie mógł ?

Gość .,marusia,.
Myślę, że raczej dziwki w ogóle nie istnieją. Raczej zdarzają się czasami psychopatki. Ty nią nie jesteś, bo złapałaś refleksję. Jednak masz szansę zmarnować swoje życie. Sama o tym decyduj. Uważam, że jesteś biedną dziewczyną błądzącą po świecie z przesłoniętymi oczami, której nikt do tej pory, nie nauczył niczego o życiu, świecie, mężczyznach, szacunku i godności. Gdybyś miała szczęście i miała przy sobie kochającą osobę, która mogłaby poprowadzić Cię w stronę dojrzałości to, nie musiałabyś przeprowadzać takich eksperymentów, żeby się przekonać, jaki będzie efekt, takiego postępowania. Uważaj na siebie! Jeśli nie masz nikogo mądrego wokół siebie to, więcej sama się dowiaduj z dobrej literatury (nie gazetek i internetu) a, także z obserwacji i doświadczeń innych. Trzymam kciuki!

Gość niunia333
Dzieki za rade. Ostatnio przeczytalam "Krzyzakow" ale nie bardzo rozumiem jak dzieki temu nie zostac dziwka i byc mondra. Chyba nie zrozumialam o co chodzilo... Jednak wole serwisy internetowe, tam wszystko rozumiem i durzo wiadomosci jest.

Gość .,marusia,.
Hmmm. No to niestety nic dodać, nic ująć! Cóż Krzyżacy to, chyba lektura podstawówki. Oj, bardzo niedobrze dziecko z Tobą! Potrzebujesz rodziców, którzy widzę, że się na Ciebie wypięli. Ale po kolei. Proponuję zacząć od słownika ortograficznego, pomaga w zrozumieniu tekstów. Z cipeczką poczekaj, aż Twoja główka bardziej wydorośleje. Bo zrobisz sobie po prostu krzywdę! Wiedz jednak, że ktoś dalej trzyma za Ciebie kciuki, żebyś powoli zaczynała mądrzeć.

Gość niunia333
nie rozumiem dlaczego ktoś się podszywa.chyb odmówię spotkania i już się nie spotkam z tym kolegą

Gość klarisaaa
słuchaj. powiem ci prosto : chcesz zwiazek? to nie zaczynaj od dupy strony. chyba ze chcesz zwiazek w ktorym partner bedzie myslal i chcial tylko jednego. z wieloma chlopakami znajomosc rozpoczynala sie na imprezach, calowalam sie z nimi (nic wiecej tylko pocalunek) byli zainteresowani ale ostatecznie i tak nic z tego nie wychodziło. w koncu przyjaciel powiedzial '' dlaczego dajesz tak szybko najlepsze co masz?''. kolejnego mezczyzne przytrzymalam... meeeega dlugo. poznal mnie, zakochal sie w mojej osobie, a reszta to dla niego mily dodatek.

Gość blekotek
nie przesadzajcie. Ja związek z moim mężem zaczęłam od zajebistego seksu i jakoś nie chciał ode mnie tylko jednego:) Autorko, idź na spotkanie i zobacz co w trawie piszczy. Kropka :)

Można zacząć związek od seksu, ale skoro ten facet odmówił to raczej chciał to inaczej zrobić. Teraz koleżanka ma marne szanse, aczkolwiek jakieś tam są.