Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GurubaPanda

Zdobyć Koronę Ziemi - brzuszkami!

Polecane posty

Gość GurubaPanda

Rozpoczynam akcję dla osób ambitnych i wytrwałych - zdobycie Korony Ziemi czyli zdobycie 7 najwyższych szczytów świata: 1. Mount Everest - 8848 m n.p.m 2. Aconcagua - 6960 m n.p.m 3. Mc Kinley - 6195 m n.p.m 4. Kilimandżaro - 5895 m n.p.m 5. Elbrus - 5642 m n.p.m 6. Masyw Vinsona - 4892 m n.p.m 7. Puncak Jaya - 4884 m n.p.m Na rozgrzewkę rozpoczynamy od Puncak Jaya: 4884 m n.p.m Cel jest długoterminowy - warunkiem zakończenia akcji jest zdobycie wszystkich siedmiu szczytów. Warunkiem zakończenia akcji jest "odhaczenie" zdobycia szczytu w poszczególnych odpowiedziach - jedna góra - jedna odpowiedź. Zasady uczestnictwa: 1. Góry zdobywamy robiąc brzuszki: 1 brzuszek = 1 m n.p.m. Dowolność wykonania brzuszków - pełne, pół brzuszki, proste, skośne, z kombinacją z nogami, etc. 2. W dniu rozpoczęcia akcji mierzymy swoje brzuszki w następujący sposób: - Pod biustem - Talia - Pas (na wysokości pępka) - biodra 3. Codziennie podajemy ilość wykonanych brzuszków. Po zakończeniu całej akcji będę zbierać wyniki od poszczególnych osób (w tym wymiary początkowe i końcowe). Wyniki zostaną umieszczone w tabeli zbiorczej. 4. Termin rozpoczęcia akcji: wtorek 20.07.2010. Grupa jest otwarta - każdy Nowy Uczestnik może dołączyć w każdym czasie. Warunkiem zdobycia Korony Ziemi jest pokonanie wszystkich 7 szczytów. Mam nadzieję, że utworzy się liczna grupa Zdobywców i RAZEM zdobędziemy Koronę Ziemi!!!! ZAPRASZAM DO UDZIAŁU W AKCJI - UDOWODNIJMY ŻE TEŻ POTRAFIMY!!! Moje wymiary : - Pod biustem - 91cm - Talia - 88cm - Pas (na wysokości pępka) - 95cm - biodra - 99cm Ja niestety zaczęłam już wczoraj, ale to nie sprawie żadnego problemu!

Gość karolina o.o
swietny pomysl! zaczynam od dzisiaj? Czy mamy jakis okreslony czas? XD