Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciastkowe ciastko

Co zrobić ?Proszę o radę

Polecane posty

Gość ciastkowe ciastko

Jakiś czas temu rozstałam się z byłym z którym byłam 3 lata. Niestety nie mogłam już znosić jego zachowania i picia. Zerwałam z nim.Niestety mój problem tkwi w tym , że zawsze miałam bardzo dobry kontakt z jego rodziną , a z mamą to już świetny. Dobrze się rozumiałyśmy. Teraz mam nowego chłopaka lecz niestety jego rodzina to już nie jest to samo. Czasem mam ochotę zaprosić mamę byłego na kawe ale mój tż mi zabrania i stwierdza , że teraz to jego rodzina ich zastąpiła i nie powinnam się z tamtymi widywać. Co zrobić?

Gość ciastkowe ciastko
upup

Gość Nowa gracha

jesteś z facetem - nie z jego rodziną, relacje powinny być poprawne ale niekoniecznie musicie sobie od razu wpadać w ramiona :D zresztą może z czasem sytuacja się zmieni? pomysł umawiania się na kawę z mamą byłego zdecydowanie chybiony :o

Gość po co to komu
Na pewno masz innych przyjaciół oprócz mamy swojego byłego... Nie dziwię się chłopakowi, że mu to przeszkadza. Rodziny się nie wybiera, nie musisz ich kochać. Jednak to bliscy Twojego chłopaka, należy im się szacunek i dobrze dla Ciebie jak również dla związku byłoby utrzymywać z nimi poprawne relacje...