Ayesha 0 Napisano Lipiec 21, 2010 Cześć dziewczyny. Jakich firm lakiery do paznokci polecacie? I jakich używacie? Czy są trwałe? I w jakich cenach je kupujecie? Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ayesha 0 Napisano Lipiec 21, 2010 up:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pattri 0 Napisano Lipiec 21, 2010 najlepsze sa z inglota, nie zasychaja i sa trwale, multum kolorow do wyboru.. niestety sa droogie :) Ale jezeli komus zalezy na skutecznosci to sa warte ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hghghgh Napisano Lipiec 21, 2010 te z bazarów:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajnie 0 Napisano Lipiec 21, 2010 Używam z Inglota, bo dla mnie są nawet tanie (nie to co zaschnięty L'Oreal z Rossmanna za 48zł :O), mają duży wybór kolorów - to mnie przyciąga. Ale jeśli chodzi o trwałość - do kitu. Już po ok. 2 godzinach od wyschnięcia potrafi odprysnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość summer_summertime Napisano Lipiec 21, 2010 ostatnio kupiłam czerwony lakier do paznokci, nieznanej mi firmy Coral. Kosztował 5-6zł. Okazał się naprawdę rewelacyjny. Trzymał się 5 dni i nie odpryskiwał ani nie ścierał się. A usunęłam go tylko dlatego, że już mi się znudził ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellinka 0 Napisano Lipiec 21, 2010 lycra pro rimmel ma super pedzelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ursula31 Napisano Styczeń 12, 2012 według mnie najlepsze są lakiery Artdeco. Nie najtańsze, ale super jakości - długo się utrzymują, szybko schną, ładnie kryją kolorem. To sprawia, że wg mnie naprawdę się opłacają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klara karksa Napisano Marzec 29, 2013 Bardzo cenię sobie lakiery hybrydowe New nails. To w zasadzie jedyne kosmetyki, które faktycznie dały mi trwały efekt, dla tego co na nich maluję. Nie mam z nimi żadnych problemów, są zdrowe, odżywione, ale to już zasługa odżywki tej samej firmy. Generalnie, moje paznokcie doprowadziłam do stanu oczekiwanego ;-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 18, 2013 super sa firmy Barielle, ale ceny szokuja ok. 60 zl szt za to bez tego calego syfu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basia mielcarz Napisano Sierpień 20, 2014 Testowałam te lakiery new nails o których piszecie - są znakomite. Ponad miesiąc i nie mam nic do poprawki na paznokciach, wyglądają ładnie i zdrowo. Nawet nie sądziłam, że efekt będzie aż taki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2015 hm.. ja nie pamiętam firmy dokładnie, ale kupuję lakiery na stronce allinside.pl, są bardzo dobre! trwałe i przepiękne kolory :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach