Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja mmmmammmmm zrobićććććć

co jesli?

Polecane posty

co jesli pekla prezerwatywa w 9 dniu cylku?? on nie zdarzyl dojsc zaznacze... cykle mam kolo28,29-dniowe.. boje sie jedynie ze w tym calym zakichanym plynie przed wytryskiem tez byly plemniki... mam powod do obwa?

to po co się seksisz skoro tak boisz się ciąży? masz podwód do obaw niemniej szansa n a zapłodnienie jest znacznie mniejsza niż w przypadku wytrysku

dzieki za pocieszenie heh a chcesz wiedziec dlaczego? 18 lat mam.. tylko nie miej mnie za dziwke bo mam chlopaka od 3 lat takze rozumiesz.. moze ktos sie wypowie jeszcze?

Gość wymarzona
no wiesz teoretycznie w ciaze zajsc nie powinnas,ale praktyka pokazuje ze roznie to bywa,jesli uplynelo juz 7 dni od feralnego stosunku to zrob test,po co sie zamartwiac.

to bylo wczoraj...

Gość wymarzona
to dlaczego nie zdecydujesz sie na tabletke 72h? Przeciez lepiej ja wziac niz sie zamartwiac.

a gzdi ja ja kupie w malej miescinie ?

Gość najbardziej serio
nie zwlekaj! natychmiast tabletkę! chyba, że liczycie się z wychowywaniem dziecka.

Gość mariiieeetka
masz 18 lat, facio kupił chusteczkowe gumki to teraz będziesz mamusią:)

Gość wymarzona
idz do lekarza,powiedz co i jak,bez problemu wypisze recepte,a kupisz ja w kazdej aptece. Mozna jeszcze sprobowac tutaj ja kupic ale raczej za pozno juz. Jesli chcesz miec spokojna glowe to zapierdzielaj do lekarza po recepte,bo czas ucieka a jak nie wezmiesz jej w ciagu tych 72godz to potem juz dupa.

on bez prezerwatywy byl tylko lilkanascie sekund we mnie zaraz sie zorientowal i skonczylismy.. i do konca bylo jeszcze daleko. i to byl 9 dzien.. a ja gluia i naiwana ( nie smiac sie ) zaraz polecialam do lazienki sie umyc. wiem ze to glupota ale mydlo ma taki odczyn ze plemniki tego nie lubia.. jakbyscie okreslili szanase na ciaze?

Gość wymarzona
ja Ci juz pisalam ze teoretycznie nie powinnas zajsc,ale w praktyce roznie bywa i czesto sie zdarza wpadka nawet 3 dniu cyklu.